Gravidutze si mamici de Cluj - 112
Raspunsuri - Pagina 5
bombonique spune:
Multumesc mult fetelor pt primire si pt adrese!
Imi voi face timp zilele astea sa ies un pic in oras!
O saptamana minunata!
Bq 31+
anca.b spune:
Neata!
pt toata lumea!
Bombonique, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
kitzy spune:
Neata!
Anca multam de cafea
Eu noaptea trecuta am visat ca ma cataram pe niste roci magnetice si sub mine era o prapastie mare si mi-era o frica sa nu cad........ asta e urmarea la ce film am vazut ieri
Am avut niste vise pline de actiune
Poze Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
Ioana13 spune:
Buna dimineata
LA multi ani, Gabriela P azi e ziua ta, sau a fost ieri?
Am redescoperit aseara BAby Einstein, nemiscat s-a uitat... apoi a inceput sa danseze... iar acum iar danseaza. In ultima vreme a inceput sa fie mai dragastos, aseara l-a strins pe vecinutul in brate de vreo 4 ori... cind se apropiau unul de altul, stateam sa vad care loveste primul, dar ei se stringeau in brate
O saptamina bunaa
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
kitzy spune:
Gabitzule la multi ani!!!!!!!!!!! Iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume!!!
Poze Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
ALEX29 spune:
Vai tu fetelor ce rau merge site ul asta
GABRIELA "LA MULTI ANI"si tot ce ti doresti
GABI ,Ramo se referea la un film de groaza de la Iulius
ce bine ca i mami cu voi si puteti sa va faceti de cap
ELENA cand trebuie sa nasti ?
imi pare rau pt floare :(
BOMBO bine ai venit sa ne scrii daca ai gasit ceva frumos
ce o sa fie bb fetita sau baiat ?
DIANA e f bine daca i dai sa pape usturoi si ceapa si Tiadris papa ceapa ca si Sara
IOANA13 pt baietelul dansator
tu fetelor nu stiu de ce dar tare greu ii creste parutul lui Tiadris sper sa nu l mosteneasca pe C
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');
elenuta23 spune:
ce frumos timp e afara, iesim dupamasa afara , acum nu reusim ca am pus sa fac ceva papika o supika de pui si ceva felu 2 cred ca voi face pireu cu pulpe depui
nu stiu ce sa mai zic de raul asa al meu, dar oricum e mult mai bine decat inainte, vad 2=3 zile imi e bine apoi iar rau totusi e un mare progres decat sa stau toata ziua in pat
sper sa fie bine
mai fetelor cand e intalnirea, la cat????? si cat costa spatiul de joaka ?cum se plateste pe ora sau cum?????
dati detalii cie stie
ioana P se face dansator ca si D, de o saptamana incoace toata ziua ii pun muzica si il ia pe tati la dans, singur nu accepta sa danseze si te striga pana te ridici samergi dans cu el
Elena 9+ si Dragos Stefan , poze noi
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
marietarat spune:
Buna !!!
bombonique> Bine ai venit!! Hai nu fi asa secretoasa, spune cu cine vei naste si unde? Uite pt un ...imi spui??? SI SI ce va fi? sti?
Tu fetelor, voua la cate saptamani vi s-a vazut burtica...si cat de mare??? si la cate a-ti simtit miscariile bb -ului??? Hai spuneti cat de multe ca sa-mi fac o idee...ca nu la toata lumea e la fel.. nu?
Si de acte ori a-ti fost la eco in fiecare trimestru??
Hai k va pe voi si pe pitici...superbi toti...ma uit intotdeauna la tot ce puneti nou cu ei...chiar daca nu va las comenturi,...eu i ador pe toti... si toate peripetiile lor.
Multa sanatate!!!!!!!!
Si La multi ani !!! chiar si cu intarziere...la toate.!!!
Marieta + 14
ALEX29 spune:
ELENA chiar aseara am vb cu o prietena si mi a spus ca 2-3 zile e ok si pe urma iara incepe raul ,cred ca veti naste aprox in aceeasi perioada
mai pune ne filmulete cu Dragos
MARIETA pe la 15 sapt am simntit fluturasi in burtica ,a fost minunat si cred ca toata viata mea imi voi aminti cu mare drag de aceea perioada
iar burtica tot cam pe atunci a inceput sa se vada
imi amintesc cat eram de nervoasa cand intrebam pe cineva daca mi se vede burta si raspunsul era NU imi venea sa mor de ciuda ,asa ca prietenele mele au invatat ca ma deranjeaza sa mi se spuna ca nu se vede burta si (chiar daca nu se vedea)toate ziceau :oauuuuuu Alex ce burta mare ai
imi placea sa port numai haine mulate sa vada toata lumea ca s insarcinata
ce perioada minunata
aaaaaa si sa nu uit am pus aproape 30 de kg peste sarcina asa ca am avut un burtoiiiiiii imens
pune ne si tu poze
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');
velenamaria spune:
buna mamici
Marieta..se vede ca esti fericita ...chestia cu burtica depinde de persoana....eu aveam burtica de felul meu chiar daca nu eram grasa.chiar doctorul facea misto si spunea ca am burta de 3 luni ..si sarcina de abia se vedea la ecoasa ca daca imi luam haine de graviduta se vedea fff bine chiar pe la 3 luni..toti credeau ca sunt mai graviduta decat eram de fapt. acum incerc sa o dau jos...dar nu prea merge treaba.
ati folosit careva betabioptal ptr nasuc la copii..am uitat sa intreb daca pun picurii inainte de a scoate muculetii sau dupa.
salutari tuturor