Gravidutze si mamici de Cluj - 112

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna si de la noi, fetele!

Alex, imi pare rau ca ai ratat filmul, cred ca ti-ar fi placut!
Ioana, Dianasi mie mi-a placut, si chiar a fost o ecranizare reusita a povestii! Totusi cartea e mult mai buna!Eu de cand am citit cartea m-am indragostit de Kenia si vreau sa ajung acolo! In orice caz impresionant, totusi nu ma vad suportand atatea in numele iubirii!
Ramona, filmul nu era de groaza,nicidecum, era povestea de iubire dintre doi oameni apartinand unor culturi diferite!Probabil colega ta de odisee se referea la unele scene care descriau o realitate foarte dura specifica salbaticiei Africii!Eu vad o mare diferenta intre un film de groaza si filmul asta.

IN alta ordine de idei, Sara se uita in toate oglinzile din casa si magazine, se pupa si isi spune Dada.Mai spusese cuvantul si in alte ocazii, dar nu am stiut ca e numele ei

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Gabi, colega noastra de la odisee se referea la un real horror..nu la asta cu masaiul.

pe fi/miu il cheama "Te" ;)

si mai nou are o pasiune deosebita pt culori si litere. de-abia isi bea laptele, ca trebuie sa spunem de nspe ori literele A, V, E, N, T..si rade de se prapadeste cd ii zic ca acolo jos, cu litere mici scrie Philips..ce-o fi gasind amuzant..probabil sonoritatea cuvantului.

azi am avut mare chef de gatit. ma duc ca am o praji in cuptor.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Buna seara fetelor!
In aprilie voi fi si eu mamica, in sfarsit! Cu mare greu! dar am reusit!
Am si eu o intrebare, la care voi sunteti cele mai in masura sa ma ajutati. In oras, prin centru unde sunt magazine pt bb (hainute+ accesorii). Am bantuit mall-urile, dar prin centru habar nu am. Am auzit de " Pitric" dar nu l-am vizitat inca.
Mai stiti voi altele?
Multumesc mult.

Bq 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bombo uite aici:
1. Bebecenter- Iuliu Maniu nr 13
2.Tom &Jerry- Andrei Saguna ( in spate la central)
3.Trico Bebe- Andrei Saguna, nr.34-36 ( au preturi bune)
4. Anaconda - Petru Maior, nr.15-17
5. Bambino - Calea Motilor, nr. 65 ( vis-a-vis de spitalul de copii)
6. Biamis - I.C Bratianu, nr.36
7.Chicco - Dorobantilor, nr.99-101

Poze Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am fost azi la film la Odeon la Calatorie in centrul pamantului varianata 3D
O fost super fain, o senzatie unica.

Poze Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna seara...eu nu am vazut filmul dar tare mi-ar fi placut. din pacate Edi are nasucul infundat si a fost cam plangacios...asa ca nu avem timp de nimic. nu am mai vazut un film bun de mult.

Anamica..eu ii dau usturoi lui edi si ceapa.ii plac tare mult. nu am observat sa-i faca ceva rau..sper sa fie ok. acum 3 zile a papat paine prajita cu unt si usturoi...si o bucata de usturoi l-a prin si l-a papat inainte sa mai apuc sa-l iau de la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

buna seara si de la noi

a fost bine 2aproape 3 zile insa iar vine raul
ieri am fost la nunta adica azinoapte , is franta dar a fost frumos, la valea Draganului, ca un basm de poveste

mami sara pe Dragos la pasionat alfabetu de la nepotelul meu care avea dar magnetei alfabetsi soacra mea tot ii arata literele si asa a prins drag de el in 2 saptamani i-am si achizitionat alfabetu si literele iar la inceput a fost lego pt el ca si acum , insa ma pune sa ii spun ce litere sunt sau cifre iar el e foarte receptiv si deja le stia aproape toate
la inceput tot repetam alfabetul de la cap la coada dar mai mult cand mergeam cu masina, aoclo ii pacea cel mai mult iar la 1 an si 7 luni stia alfabetul pana la n singur acuma nu il mai zice , deoarece iti arata pe tablita literele

are periaode , mai nou pecita poeziile cand se joaca si le povesteste florilor, se baga intre ele si le zice povesti iar eu ii spun ca merge in padure la ce sera avem in casa de flori

azi cand am venit acasa de la nunta , am intrat in casa si am inleminit, avem o floare mare de 2,5m zici ca ii artificiala un fel de ficus , si cand ma uit la flori cea mare era cazuta jos , ii foarte grea , s-a inclinat si a cazut, cred ca trebuie sa o taiem

Elena 9+ si Dragos Stefan , poze noi

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Am venit de la film, saptamana asta am vazut 2 filme la Odeon, unul superfain Nonconformistii, unul slabut, azi Razboiul MIreselor, o comedie super-americana! Ma rog, pt o seeara de duminica merge.CE bine e cu buni!

Diana, dar ce sa aiba usturoiul si ceapa? Sara papa cu placere din ambele, in special e fan ceapa, ar manca-o goala ca pe mar!

Am inteles, Victo, ma gandeam eu ca e ciudat sa fi fost catalogat filmul de groaza

Somn usor, ma duc langa iubita mea!

Ramo, sa stii ca mie imi plac filmele de groaza

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

kyti nu are rost sa insisti cu olita, deoarece si Dragos numai la un an am inceput sa il pun sa faca, pana atunci a fost un chin cu olita, plangea,,,,,,, si am renuntat iar al un an am vazut ca nu zice nu sau face urat ar de atunci face pe olita , insa de cerut se cere de 2 spatamani dar nu tot timpul

bombo bine ai venit
sarcina usoara si nastere la termen
unde nasti si cu cine?????

va pup si va doresc o seara palcuta
noapte buna

Elena 9+ si Dragos Stefan , poze noi

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

gabi, mami de ioana si ionut

LA MULTI ANI!!!!!!!!!GABRIELA

MULTA SANATATE, FERICIRE ALATURI DE MINUNATA FAMILIE