Gravidutze si mamici de Cluj - 112
Raspunsuri - Pagina 20
Ioana13 spune:
Kitzy, miine oare nu gasesti pe nimeni? Sa nu stai stresata atita timp si sa fie totul ok. Sigur e cineva de garda.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
KITZY fetita prietenei mele are acuma 5 anisori si de cand a inceput sa umble merge numai pe varfuri ,in casa desigur ,asa e si mamica ei :)
nu ti face griji eu zic ca i ok si cum au spus si fetele mai consulta si alt dr 
IOANA 980 euro pt doua persoane -ultra all inclusive iar conditiile am auzit ca s superrrrrrr ,f multa lume mi a confirmat asta
ce nu mi place e drumul cam lung dar probabil vom calatori noaptea sa fie bine pt puiut
luni fac rezervarea
ANI noi vrem sa mergem prin 19 iulie ,tare mult as fi vrut sa gasim ceva mai avantajos si sa mergem cu avionul
ce d soara harnicuta ai si Tiadris ma ajuta
asa mai zic si eu fetite harnicute ![]()
ANCA-soanso ai fost in Albena ?
voi cate ore faceti cu masina ?
fetelor va rog mult sa mi recomandati daca stiti o "marca buna "de mazare verde ,toate care le am luat pana acuma is asa de tari si oricat fierb mazarea tot nu se inmoaie
intru sa mai caut oferte ![]()
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
dariandra spune:
LA MULTI ANI, SARA! SA CRESTI MARE SI FRUMOASA ALATURI DE CEI DRAGI AI TAI!

Fetelor, eu va spun sincer ca nu am incredere deloc in Bulgaria, de cand am auzit foarte multe furturi.Mai ales ca am vazut si la televizor cazul unei familii careia i s-a furat tot de pe plaja.
Acum, fiecare opteaza pentru ce locatie doreste.Eu raman tot la Grecia sau Turcia, varianta cu avionul, ca de masina nu poate fi vorba.
ANCA - Ma voi interesa si eu la agentia de care spuneai.M-am uitat putin la hotelul Gerakina Beach si am vazut numai lucruri pozitive de la cei de pe forum (nemti, francezi...).Si oferta e super tentanta.Oare mai sunt locuri libere?
Va sarutam si mai revenim.
sara2007 spune:
LA MULTI ANI SARA MICA.....SA CRESTI MARE SI FRUMOASA,SA-TI FACI FERICITI PARINTII,,...SI SA PRIMESTI MULTE CADOURI
ELENA super ca iti mai trece raul...ma bucur de analize ca-s ok si de vecini....
numai zic nimic...nu demult am scapat si noi de bubuituri
am vazut o gramada de poze frumoase.
GEANY..bine ai revenit,f bine ca are copii ALVARO prin preajma...voi nimic??bb 2??
LORE pe unde esti?nu ne mai zici nimica..
si sara numai prea e cu somnul.nu stiu ce-a patit.de cateva zile adoarme la amiaza f repede in comparatie cum dormea ea inainte si seara pot sa zic ca adoarma cu vreo ora numia inainte.azi a dormit o jum de ora doar si tot la 11 fara 20 a adormit acuma seara.e plina de energie.e drept ca azi n-am scos-o afara,a fost doar putin cu taica-meo cu masina si in vizita undeva.e tot racita.ii dau imunorezistant,osccilo.,si planta gingival.ceaiuri si lichide,plus desfundat nas.azi i-am pus si ceva vibrocil.
azi ma tras o sperietura.e innebunita dupa facutul de baloane.si i-am lasat un minut aia de baloane si a baut din ea..
s-a inecat,si-a facut greata si a varsat de 2 ori.f bine ca a varsat.apoi i-am dat sa bea lapte sa se curete...
somn usor la toata lumea...maine mergem la cavnic pana duminica la ski.ati fost careva acolo?mergem fara sara,cum e racita.o las la taica-meo...normal
........
la toata lumea
ioana...mami de sara
mami_alexia spune:
Neatza.
Alex, cumpara mazare la borcan, acea se inmoaie imediat, asta congelata e tot timpul mai tare. Congelata eu cumapar Uncle Statis si inca un fel dar nu-mi aduc aminte marca, daca o fierb mai mult se inmoaie.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
soanso spune:
neata,
am baut deja cafeluta
facuta de sot si adusa la pat
fetelor eu nu stiu cand ii scrieti mesaje la ancab si cand mie anca
,eu zic sa fiu eu SOSO
ca vine de la cei doi sosolici ai mei (Sorana si Sorin).
alex,noi in 2007 am fost in Mangalia si de acolo am mers cu masina doua zile in Bulgaria,Albena. e super acolo nu se compara cu ce e la noi, suntem la 100 ani distanta fata de ei.
intradevar sa tot auzit ca sau furat masini dar sunt o multime de antifurturi pt masina, (nasumeu ) avea vreo 3 la roata,motor si volan sa fie sigur
.
uite aci un link(sper sa nu fie considerat reclama) :
http://www.vacantebulgaria.ro/viewhotel.php?hotel_id=12
vezi aici hoteluri camere etc!
drumul e luuung ,greu pt sofer dar se poate face o oprire de o noapte pe Valea Oltului.
drumul lung a fost motivul pt care nu am mers anu trecut in Albena ,acu nu as mai sta pe ganduri as merge clar la Bulgari daca ar fi sa aleg.![]()
dariandra,daca e pt mine intrebarea
suna la agentie si intreaba daca mai au locuri in perioada in care te intereseaza,luni cand am rezervat gasca noastra 8 camere mai erau.0264-403611(mareea e agentia)) eu am fost la o tipa Adriana fooooarte amabila.
merg la piata si porma bucataresc!
mazare,eu cumpar la borcan ,evit sa iau conserve in cutie de metal, aia congelata raman unele boabe tari si se fierbe muult mai greu , mazarea e o mancare care se face rapid(max 40 min).
ALEX29 spune:
neata
Tu fetelor si eu cump mazare la borcan dar tot tare e ,nu am nimerit nimic ok ,mi a adus acum cateva luni cineva din Ungaria 5 borcane de mazare superrr buna dar nu gasesc la noi :(
ANCA-soanso mersi pt link ,astept raspunsul de la inca doua agentii si ramane sa hotaram ce facem
si cu siguranta vom innopta pe undeva:)
hotelurile nu ofera paza la masini ???doar se dau locuri de parcare
o sa intreb sa vad care i treaba
');
ALEX29 spune:
am sunat la 3 agentii si toate mi au spus ca la intrarea in staiune se dau carduri fara de care nici o masina nu poate sa iasa din statiune deci zic ca i ok
GABI puiule ceva info ai legat de siguranta masinilor ?>
');
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Sara! Sa cresti mare, sanatoasa!
Alex, asa, din auzite, multe se pot spune...Albena e o statiune cu circuit inchis, si, da, bine au zis cei de la agentie ti se da un card la intrarea in statiune!Si ai asigurata parcarea si la hotel, bineinteles pazita!
DE furturi, bombe si atentate s-a auzit si in Turcia si in alte zone. Oricum, din Bulgaria, Albena e cea mai sigura! Noi am fost anul trecut, absolut civilizat si curat si nici vorba de furturi!
Anca, si Sorana e minunata! Sara a fost fascinata de ea! Iar tu ai slabit mult!
Co, seria rasfatului continua, suntem la DEva, am papat ciorbita bun ade burta si aripioare la gratar, pe diseara a facut mama tort Dobos. O minune! Cred ca iar ma ingras!
Ne-am dat cu saniuta, ne-am bulgarit, Sara a fost incantata! Dar deja ninsoarea s-a transformat in ploaie!
Va pup, weekend minunat!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
anca.b spune:
CAPITOL NOU:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134093
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii