Gravidutze si mamici de Cluj - 112

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ioana13, ce fain ar fi sa fie cum zici tu...iti dai seama ce destrabalare ar fi in concediu...cu atitia banuti...hehehe

Co,

Elena, ma bucur ca au iesit bine analizele.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Numai studente eminente pe aici! Cum altfel! Felicitari mamici studente!!!

Geany, la ce carnaval ati fost! Ce frumos e ALvaro! P cu freza lui... dar numai bine nu se bat fetele pe ei, unul e pt cele carora le plac romanticii pletosi si unul pt cele carira le plac baietii tunsi scurt.

Am aflat ca in Turcia e numai din 5 iunie charter... iar eu merg la servici din 2 iunie. Speram sa fie macar din 25 mai... nu stiu ce fac, mai am putine zile de cocediu. SA vedem, poate mai apar si alte oferte din mai. Si puiutu asta al meu e fix la inceputul verii nascut, dar chiar nu ar mai fi putut intirzia prea mult dupa 41 de saptamini de stat in burtica. Si am mai aflat ca sint mai mari preturile decit anu trecut, plus ca si euro a luat-o razna... nu prea ne ajuta banii aia economisiti, eventual daca ne-ar da pe toata perioada de 2 ani

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

DISTRACTIE placuta ADA
CO sunt atatea pareri ca nu stii cum e mai bine ,multi spun ca i mai indicat sa i duci cand sunt mai mici in jurul varstei de 2 ani ,se integreaza mai repede si mai usor ,devin mai independenti etc
poate gasesti pe cineva sa stea cu puiu si sa fie ok pt voi
IOANA am gasit ceva oferte la 980 euro in Albena -Bulgaria , ma cam ingrozeste drumul asa lung dar ma tenteaza f tare sa merg acolo ,am auzit numai lucuri bune despre zona asta
pachet de 7 nopti cu 980 euro ultra all inclusive-Albena -hotelul Kaliakra de 4 stele ,hotelul e pe plaja
pe la mij lui iulie as vrea sa mergem ,luni ar trebui sa duc 30%din bani altfel risc sa raman fara loc
ELENA f bine ca s analizele bune
GEANY ce scump e Alvaro
vad ca n ati scapat de suzeta
ANCA unde mergeti la sanius?

in seara asta fac peste cu spanac

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Nu stiu daca v-am spus, da ieri am fost cu Diana la dr de fam ca sta cu piciorul stg pe varf si nu sta mult in picioare si m-a trimis la neurologie, am fost azi, a zis ca dpvd neuro-motor n-are nimic, da m-a trimis la ortopedie pe luni sa i se faca radiografie la sold, sa n-aiba displazie, cu toate la controlul de 4 luni n-avea nimic, da atunci nici nu m-a trimis sa fac investigatii suplimentare mai ales ca eu am avut displazie. Daca radiografia iese bine, ma trimite cu ea la kinetoterapie pt exercitii, are tendinta de picior plat si paseste in lateral cu ambele picioare, dar mai ales cu stangul. Tot ce nu i-a placut a fost ca la 10 luni nu prea vrea sa stea in picioare si sa se sprijine de ceva, sa nu mai vorbim de deplasare daca se tine de ceva.
Mi-e o frica de mor

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Kitzy

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

LA MULTI ANI ,SARA,multa sanatate si sa ai o copilarie fericita!

kitzy,unde mergi la ortopedie? tin pumnii sa nu fie nimik grab,sa stii ca au copilasii tendinta de a merge pe varfuri,mai ales cei tinuti in premergator (asta e si motivul pt care unii pediatri nu-l recomanda) ,sper din suflet sa nu aveti probleme mai ales de picior plat (eu am platfus total ) toata copilaria am purtat pantofi cu talon ,am facut exercitii de recuperare inclusiv acasa ,nu pot merge mult pe jos,port doar tocuri.

Alex,hotelul resp e cel mai "vanat" in Bulgaria,daca e pt 2 pers 980 euro e ok pretul,e departe intradevar dar gandeste-te ca nu se compara cu litoralul Romanesc(spre dezamagirea mea),eu una am hotarat...degraba nu mai merg la noi la mare dupa experienta de anul trecut(mizerie,galagie,manele)nu mai zic de plaja plina de alge,scoici,mucuri de tigara ingropate in nisip,bolovani in apa

aseara ne-am intalnit cu Gaby si frumoasa Sara,fetelor e atat de dulcica si delicata micuta Sara, e deja domnisoara nu mai are "aerul" de bebelusa

maine fac de mancare sarmalute,supica de pui si salata de vinete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Soso la Policlinica de copii de pe Motilor, la dr Tintea. Si eu sper sa nu fie probleme. In premergator n-am pus-o deloc si doar cu stangul sta pe varf. Am inima stransa

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

LA MULTI ANI SARA!!! MULTA SANATATE SI FERICIRE PARINTILOR!!!

Am vazut poze multe cu copilasi frumusei

Anca, felicitari pentru examene

Alex, si noi tot in Turcia am vrea sa mergem in perioada 19-26 iunie. Daca gasesc ceva avantajos te anunt

Geany, eu voiam reteta de paella, cand ai timp.

Elenuta, Marieta, imi pare tare rau ca nu va simtiti bine. Sper sa treaca cat mai repede perioada asta grea.

Kitzi, sper ca totul sa fie o alarma falsa

Noi suntem bine, saptamana asta am facut si vaccinul la care nu a plans deloc, am descoperit unde tine mami gunoiul si e tare interesant. A, si ma ajuta sa intind hainele pe uscator, adica ea imi tot da cate o haina din lighean.

Un weekend cat mai frumos

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex., 900 euro e pt 2 persoane?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Sara frumoasa La Multi Ani!
Petrecere frumoasa si asteptam poze de la party!

Raluca ne rugam sa nu fie nimic grav cu piciorusul Dianei! Eu zic sa nu intri in panica, mergeti si consultati si parerea altor doctori(Vasilescu, profu de la ortopedie Pedi 1).

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput