De 8 martie sa fim MAME cu "M" mare!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Fetelor,

m-a sunat directorul institutiei si mi-a spus asa: cea mai mare parte a copiilor sunt la scoala sau intra la scoala in toamna asta. I-ar ajuta mult mai mult decat haiutele: un calculaor si un DVD player. Calculator pt ca nu au deloc si copii il au de folosit pt scoala si DVD player pt ca au primi din SUA foarte multe DVD-uri si nu au cum sa se uite la ele. DVD-urile sunt cu desene animate, cursue limbi straine sau filme pt copii. Directorul mi-a spus ca nu a tras cablu in institutie pt ca cei mici sa nu stea tintuiti in fata tv-ului. Dar ca la DVD-uri s-ar uita ca-s educative.

Ce spuneti?
Luam un calculator si un DVD player?

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

CINE VREA SI CINE POATE

Tzuni, calculator pot sa le trimit eu (intra perfect in misiunea fundatiei).
Deci eu zic sa le cumparati alte lucruri inafara de calculator. De asta ma ocup eu. E OK cu tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mai, Eliza, ma lasi cu gura cascata!
Sigur a ar fi bine!

Dl director amintea si de un teleizor mai mare, pt ca au doar unul mic si copiii stau inghesuiti in jurul lui cu ochii lipiti de ecran.

Atunci iau eu un DVD player si un televizor si calculator de la Eliza?

Eliza, eu asigur transportul, ma duc pesonal acolo, asa ca pot duce eu si calculatorul.

_

CINE VREA SI CINE POATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Tzuni, foarte buna idee. Trebuie luat ce au nevoie nu la intamplare si daca de lucrurile astea au nevoie asta luam :)
Cred ca o sa se bucure copiii tare mult.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Mai, Eliza, ma lasi cu gura cascata!
Sigur a ar fi bine!

Dl director amintea si de un teleizor mai mare, pt ca au doar unul mic si copiii stau inghesuiti in jurul lui cu ochii lipiti de ecran.

Atunci iau eu un DVD player si un televizor si calculator de la Eliza?

Eliza, eu asigur transportul, ma duc pesonal acolo, asa ca pot duce eu si calculatorul.

te asteptam cu drag
Tare se vor bucura copii

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara
In primul rand Eliza
In al doilea rand vreau sa spun si eu cateva cuvinte, dar as vrea sa nu fiu prost inteleasa:
La ce v-ati gandit este absolut ok, insa sper sa beneficieze bietii orfani de ele si nu "alte persoane".
Am inteles ca va merge Tzuni personal cu ele. Aste este foarte bine.
Din cate am inteles, una dintre fete locuieste in apropierea orfelinatului. Parerea mea (de care nu trebuie sa tineti cont daca vi se pare deplasata)este ca ar trebuie la intervale de timp sa verificam daca de aceste obiecte beneficiaza copii.
Mi-am spus parerea pentru ca stiu ca exista atata lume rau-voitoare.

Imi cer scuze daca am fost deplasata si nu as vrea sa va suparati pe mine.
Va doresc o seara placuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violeta70

Buna seara
In primul rand Eliza
In al doilea rand vreau sa spun si eu cateva cuvinte, dar as vrea sa nu fiu prost inteleasa:
La ce v-ati gandit este absolut ok, insa sper sa beneficieze bietii orfani de ele si nu "alte persoane".
Am inteles ca va merge Tzuni personal cu ele. Aste este foarte bine.
Din cate am inteles, una dintre fete locuieste in apropierea orfelinatului. Parerea mea (de care nu trebuie sa tineti cont daca vi se pare deplasata)este ca ar trebuie la intervale de timp sa verificam daca de aceste obiecte beneficiaza copii.
Mi-am spus parerea pentru ca stiu ca exista atata lume rau-voitoare.

Imi cer scuze daca am fost deplasata si nu as vrea sa va suparati pe mine.
Va doresc o seara placuta

Violeta, sunt justificate intrebarile si indoielile tale! Doar traim in Romania! Dar: Dodo-Pui cunoaste bine locatia (a fost de maimulte ori acolo), iar eu am vorbit la tel cu directorul care este american de origine. Nu cred ca au ajuns americanii sa fure de la romani. Si, fireste, pot fi vizitati din cand in cand. Omul, cel putin la tel., s-a aratat foarte fastacit, nu-i venea sa creada ca mergem spre copiii pe care-i are in subordine. N-a parut defel lacom, si-a cerut scuze ca indrazneste sa spuna pe nume obietelor de care ar avea nevoie pt copii (oricum eu am insistat sa-mi spuna) si finalul discutiei a fost ca el ne-a sugerat doar, noi facem cum credem de cuviitna. Acum, ce sa mai spun?

_

CINE VREA SI CINE POATE

Mergi la inceput

So, ramanem la tv si dvd player?

_

CINE VREA SI CINE POATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Eu voi merge acolo periodic(mai greu urmatoarea luna caci urmeaza sa nasc)apoi nici o problema.
D-ul administrator este un DOMN si totodata un OM,cunosc din vedere si personalul.Sunt convisa ca toate produsele vor fi folosite de copii.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Tzuni, imi spui te rog aproximativ data in care vei merge acolo? Ca sa comand calculatorul :-)
O sa le iau si o imprimanta ca sa fie setul complet :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Eliza, si multumiri profunde!
Tzuni, cand mergeti? ca eu nu mai pot de nerabdare, e ca si cum le-as primi eu. Faceti ceva poze, stau ca pe ace de nerabdare, nici cand vine Mos Craciun nu-s asa de ...sa zic din nou? nerabdatoare!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput