al 3 lea an de stat acasa cu copilul

al 3 lea an de stat acasa cu copilul | Autor: aliopirdana

Link direct la acest mesaj

buna ziua!

sunt mama unui copil de 1 an si 7 luni, m am hotarit sa stau acasa al 3 lea an cu el, pt ca nu sunt deloc impacata cu bonele iar cu bunici -nu am cum!!! alta sansa nu am !!! fara cresa!!! - am un gust amar in ce priveste cresa!

intrebarea mea este , am auzit ca i se elibereaza copilului certificat de handicap?
asa este///!!??? adica toate mamicilie care le aud ca stau al 3 lea an , au copiii handicapati musai???? greu imi vine sa cred,

eu nu am probleme de sanatate cu cel mic , dar perioada aceasta frumoasa , nu mi vine sa o pierd, si pe deasupra este fff mamos, si destul de iute, agitat, repezit, suge si acum , as vrea sa i dau pina pe la 2 jumatate,
nu cred ca o bona ar avea rabdarea mea, sa mai si progreseze cu copilul , sa i dea sa si manince cu MUUUUULTA RABDARE, sa l culce cu calm , offfffff aici sunt mai multe de zis!!!

sunteti careva in al 3 lea an de stat acasa? care i mersul? de cate ori sa ma prezint? noi in iulie facem 2 ani!

EU VA multumesc pentru ca ati citit of ul meu , voi ce ziceti??
ma incurajati?, sotul meu este nepasator la faza asta!!!este o problema destul de delicata pt noi si daca nu iese bine , sa fie sigur ca poate sa mi strige!!!!

va doresc o zi numai buna, copilasi sanatosi si multa rabdare !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Nu poti sa stai acasa 3 ani daca copilul tau e sanatos. Doar mamicile care au copii cu un anume handicap beneficiaza de indeminazia pt cresterea copilului timp de 3 ani. Asa ca alta varianta nu cred ca ai, ori il dai la cresa ori renunti tu la serviciu ca sa stai cu el acasa. Poate poti sa-ti iei concediu fara plata pt 1 an de zile daca iti permite buzunarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Eu ma mir ca nu-ti este rusine. Nu pentru faptul ca vrei sa stai 3 ani acasa, din partea mea poti sa stai 50 ani ci pentru ca vrei sa scoti certificat de handicap pentru un copil sanatos. Oare te-ai putea privi in oglinda sau ai putea privi un copil cu probleme caruia din cauza unora ca tine si a altora li se ia si bruma de banuti necesara lor. Poateca sunt un pic mai melodramatica insa eu nu pot concepe cum unii gandesc asa de nonsalant la astfel de probleme ba mai cauta si sustinatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

aliopirdana singura varianta de a sta acasa al treilea an in cazul copilului sanatos este concediul fara plata.

iulia_b ai citit cu atentie mesajul inial? ar fi bine sa o faci inainte sa acuzi asa!

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Cred ca toate maamele isi doresc ce este mai bine pentru puiul lor insa putine ajung in aceasta extrema.Cum sa faci un copil sanatos ,handicapat?Daca vrei sa stai pana la 3 ani acasa trebuie sa gasesti un alt mod de a o face.
Sincer nu vreu sa jignesc pe nimeni dar sa-ti treca macar prin cap asa ceva............inseamna ca certificatul ar trebui sa fie pe numele tau.
Sigur banii obtinuti astfel te vor ajuta sa stai acasa dar iti mai poti privi copilul dupa ce il declari handicapat?Mi se pare strigator la cer ca o mama cu un copil perfect sanatos sa vrea sa-l declare handicapat sa poata sa mai stea inca 1 an cu el acasa............

Poti sa lucrezi acasa foarte bine,nu pe bani suficienti insa mult mai demn,mi se pare mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexas spune:

Intradevar daca vrei sa stai 3 ani acasa ii faci singura rau copilului tau deoarece ii va scrie ceva handicap, se face asa ceva la noi desi copilu este sanatos ( cunosc cazul la facut nasa mea a fost hotararea ei ) eu nu iam sustinuto , si eu asa vrea sa stau acasa cu copii mei am gemeni o fetita si un baiat si sigur asa o sa fie dar nu o sa merg la servici ca sa pot sa imi cresc strunfii sunt asa ca doua lipitorii
mami de miruna si andrei crestere mare la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Mie nu mi se pare ca este un lux sa stai acasa cu copilul pana la 3 ani,vezi pana incepe scoala.
Aliopirdana,tu de fapt te plangi de ce? ca nu vei mai avea venituri?am inteles ca ai un sot,el nu-si poate asuma sarcina de a munci pentru a intretine familia?

Multe mame merg inapoi la servici pentru ca o iau pe aratura de la statul acasa,pur si simplu nu sant facute pentru asta,dar daca tu simti ca este nevoie de tine acasa ,cum spuneau si fetele ,iati un an de fara plata ,gaseste de lucru ceva de acasa .

Sophia 2ani 06.09.06
+34
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Eu zic sa stai cu el pana-l insori.......
Sunt curioasa daca copilul tau la varsta asta mananca singur, sunt curioasa cate cuvinte spune, stie ce e aia olita? .....si cate curiozitati am pentru a vedea ce este in plus fata de fetita mea care merge la cresa de ceva timp....ea avand acum 2 ani.
Eu nu numai ca nu te incurajez dar te si critic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

absoluta

exagerezi,eu sunt acasa cu oitica mea si are 2ani si 4 luni:face caca singura pe wc cu capac bebe,vorbeste franceza,germana,romana,deseneaza foarte frumos,stie vreo 15 cantece atat in romana cat si in franceza,in germana mai putin ca-s urate.
Mananca singura de la 11 luni,mesteca tot singura, spune te rog frumos de la 1 an jumate,arunca hartia la cosul de gunoi atat pe strada cat si in casa, isi aduna singura jucariile de prin camera,se spala pe dinti de doua ori pe zi,vrei sa mai continui?

Educatia se da acasa nicidecum la cresa sau la gradinita.

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

Eu zic sa stai cu el pana-l insori.......
Sunt curioasa daca copilul tau la varsta asta mananca singur, sunt curioasa cate cuvinte spune, stie ce e aia olita? .....si cate curiozitati am pentru a vedea ce este in plus fata de fetita mea care merge la cresa de ceva timp....ea avand acum 2 ani.
Eu nu numai ca nu te incurajez dar te si critic.

Sophia 2ani 06.09.06
+35
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

FELICITARI ! Tu chiar te poti mandri cu timpul petrecut alaturi de fiica ta.

P.S. ea vrea sa profite "altfel" de acest timp .

Mergi la inceput

Citez:
"eu nu am probleme de sanatate cu cel mic "
"care i mersul? de cate ori sa ma prezint? "

Mergi la inceput