Ruj/gloss bune - ce folositi?
Raspunsuri - Pagina 4

madelaine77 spune:
M-ati convins sa incerc si eu YSL.Saptamana asta dau un tur prin Sephora si va scriu cum este dupa ce-mi iau.

Carrye spune:
Incearca Rouge Volupte!
Uite cum arata aici:
http://www.temptalia.com/yves-saint-laurent-rouge-volupte-lipstick-is-phenomenal
Eu am nuantele 7 si 8 si le-as lua pe toate...

olishka spune:
Cred ca m-ati convins si pe mine sa-mi achizitionez un ruj de la YSL . Cu prima ocazie de shoping, mi-l iau.
Olga 31+
David

Deianira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carrye Incearca Rouge Volupte! ![]() Uite cum arata aici: http://www.temptalia.com/yves-saint-laurent-rouge-volupte-lipstick-is-phenomenal Eu am nuantele 7 si 8 si le-as lua pe toate... |
Wow, nuanta Forbidden Burgundy e super! Pacat ca nu sunt niste fotografii realizate mai bine, anyway, culorile sunt foarte frumoase.
Carrye, ai un simt la lucrurile frumoase

Carrye spune:
Tocmai asta mi-a placut la site-ul ala, ca pozele nu sunt realizate profi (photoshop) si am putut sa vad culoarea asa cum este ea, natural. Bineinteles ca exista si site-uri cu poze bine realizate dar ideea este sa vedem adevarul nu photoshop. Spun ca lucrez in photoshop si stiu foarte bine ce inseamna.
Multumesc foarte mult pentru compliment!

olishka spune:
Si eu tot asa m-am lasat convinsa, ca nu sunt pozele realizate in photoshop. Insa nu cred ca voi ajunge prea curand sa-mi achizitionez rujul. Sunt gravi si imi pastrez fortele pentru babyexpo, rujuletul si shopingul il lasam pe mai tarziu
Tare mult imi place cum se vad nuantele pe site.
Multumim Carrye
Olga 31+
David

CorinaDani spune:
hmmm
nuanta burgundy arata bine, restul...oribile !!! nu ma pot gandi decat la pipitele alea siliconate, oxigenate, care musai se dau cu ruj roz sau portocaliu pe buzele supradimensionate...
ce-i mai naspa - nu se potrivesc oricarei nuante de ten sau culoare de par...
cine stie, in realitate n-or fi asa oribile, mie asa mi s-au parut pe site...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Carrye spune:
Corina, alea nu sunt singurele nuante.
http://www1.ysl-parfums.com/rouge-volupte-@/produit.jspz?id=666&preferedCateg=
Sunt sigura ca se gasesc nuante potrivite pentru ten sau culoarea parului ca doar nu se vand la taraba...
Si cu asta ma opresc aici, vis-a vis de acest ruj ca nu incerc sa conving pe nimeni despre cat de bun e, am scris despre el ca pe asta il folosesc eu si sunt foarte multumita fiind o fire extrem de pretentioasa.
Ma simt oarecum ciudat, nu avizata, dar ciudat fata de remarca ta privind pipitele...

Deianira spune:
Cred ca orice ruj se potriveste in functie de piele.
Nici mie nu imi plac fetele suprasaturate de solar si cu buze roz bombon, rozul ala bombon merge la alte fete si in alte situatii (in functie de piele, haine, context bineinteles, deja intram in alte povesti ).
Ca sa raspund la intrebarea de la inceputul topicului - cele mai bune din ce am folosit pana acum, care si rezista mult timp si nici nu usuca buzele, mi se par cele de la Victoria's Secret si The Body Shop (la gloss-uri) si Maybelline, L'Oreal (rujuri), pe mine ma tin cu orele si in plus se gasesc multe nuante frumoase, ai de unde alege.
Edit: Carrye, acum abia am descoperit nuantele de la rosu de la rujul acele, wow, sunt divine !!!

CorinaDani spune:
carrye,
imi cer scuze, remarca nu era adresata nimanui de aici!
ma gandeam la creaturi gen Simona Sensual, Sexy Braileanca, etc.
nu ca as urmari emisiunile in care apar ele, dar a fost o perioada in care, pe orice post butonai, dadeai peste minunatele astea...care evident ca erau rujate cu nuantele alea turbate despre care vorbeam...aoleu, uitasem de nikita, dar asta isi da cu ceva sidefat :-)))).
dupa ce ca isi trag niste nuante de blond aiurea in tramvai, isi mai pun si culorile alea pe buze...ce sa zic, moartea pasiunii, nu alta :-))
stai, ca vine acum vara si o sa vezi destule "fetite dulci" si pe strada, la terasa, in club, etc.
eu ma refeream strict la cele 5-6 nuante pe care le poti vizualiza direct de pe link-ul pus de tine...imi imaginam ca nu sunt astea toate nuantele disponibile...si acum, hai sa recunoastem cinstit, nu tuturor ni se potrivesc acele culori, eu una de ex nu suport nuantele mate, extrem de rar am vazut femei carora sa le stea bine intr-adevar cu o culoare mata pe buze (de obicei nuante naturale), asta in conditiile unui ten impecabil...
deci, ca sa nu generez o disputa inutila, remarca referitoare la "pipite oxigenate, siliconate" nu era adresata nimanui de pe acest forum/subiect/etc.
facem pace ?!? :-))))
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )