Ruj/gloss bune - ce folositi?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

tu singura ti-ai spus salariul ,nu ti l-a cerut nimeni.
Mi s-a parut ca esti chiar ofticata ca unele doamne isi permit un Dior,YSL;etc
Puteai sa folosesti si tu termenul de pret acceptabil cum a folosit paula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Edit pentru ca nu vreau sa ma cert cu nimeni pe forum sau sa stric subicetul Paulei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui karfe

tu singura ti-ai spus salariul ,nu ti l-a cerut nimeni.
Mi s-a parut ca esti chiar ofticata ca unele doamne isi permit un Dior,YSL;etc
Puteai sa folosesti si tu termenul de pret acceptabil cum a folosit paula.

Karfe , Deianira a facut o gluma. Daca ai citit pana acum din posturile ei ai vazut ca se intampla des lucrul asta.
Si mie mi se par preturile nesimtit de mari . Nu vad insa ce legatura au ele cu persoanele care isi permit sa dea banii respectivi , bravo lor ca au , si eu daca as castiga 1000 de euro pe luna mi-as cumpara numai Chanel, asa , ma multumesc cu Rimmel , Seventeen si altele mai ieftine.

Deianira , du-te in Bega la B&B parca , eu acolo de la Rimmel si Seventeen rujuri f. bune , mate , si sunt pervers de ieftine in comparatie cu marile firme. Eu de cand am descoperit Seventeen-ul (e adevarat , mai mult farduri iau) am facut gaurica in buget si mi-am reinnoit colectia de farduri Numai glosul in sticluta sa nu ti-l iei de la ei ca nu e bun .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

eu folosesc un gloss de la givenchi e foarte rezistent si nu costa foarte mult in jur de 80 de lei.

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula76 spune:

Multumesc fetelor,

o sa incerc sa iau in considerare ce mi-ati spus,si o sa va anunt ce mi-am cumparat pana la urma.
recent, o prietena din cartier mi-a recomandat Clinique, cu ambalaj argintiu,e cam 60-70ron im Mall- am inteles.Si pe buzele ei arata splendid, mi s-a parut cremos, nu uscat si o culoare intensa(am inteles ca si de durata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Si eu am Clinique ceva de genul "re-plump gloss"...aka simti ceva intepaturi si se mai umfla buzele daca sunt subtiri (ca ale mele..).
E cremos, straluceste si ramane destul de mult pe buze chiar daca bei sau mananci.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Nici rujul YSL nu mi se pare infernal de scump. Am dat 90 lei pe el. Poate pare scump dar cand ma gandesc ca daca ies sa mananc am ajuns sa las 50 lei la Pizza Hut...prefer sa mananc acasa si sa imi iau rujul ala si sa stiu ca am lucruri de calitate. Plus ca nu cumparam rujul in fiecare luna.
Fiecare cu mentalitatile lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns White Pisana spune:

Mie imi plac rujurile Clarins: mi se par cremoase, hranitoare, iar culorile sunt foarte atragatoare. Nu cunosc insa preturile in lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cand eram in Ro foloseam Cloudy Pink de la Seventeen. Un ruj minunat, cremos, rezistent, cu aroma placuta. Mult timp imi luam de aacasa 2 rujuri ca sa am aici. Ultimele dati nu am mai gasit, de Targovistea este un orasel de provincie totusi, asa ca am fost nevoita sa caut altceva.
Am descoperit Max Factor cel rezisten, iar de vreo 2 ani glossul de la YSL de care sunt foarte multumita.
Referitor la preturi, asa cum spunea si Carrye, am realizat ca prefer sa dau mai mult si sa iau ceva de calitate, oricum este mult mai rezistent in timp, decat sa am 5-6 rujuri si sa nu fiu multumita de niciunul.
Asa cum spune si Xio, raportul calitate pret este excelent la Seventeen.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Sincer si eu tot la B&B ma gandeam sa ma duc, tipele alea de acolo sunt foarte bine informate si au multe produse, deci as avea de unde sa aleg. Am un fix cu rujul clasic rosu la banchet .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput