Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (313)
Raspunsuri - Pagina 7
irinatunza spune:
Giova, pentru dureri de oase prietena mea din Timisoara merge undeva in Ungaria intr-o statiune. E si ea insarcinata in 14 saptamini parca si o dor f f tare oasele. A fost acu 2 saptamini si de atunci se simte extraordinar de bine. Daca vrei o intreb detalii si-ti spun unde.
cosmi1975 spune:
salutare gagici
noi suntem bine dar ff ocupati ...cu sesiunea am terminat dar acu ma pregatesc de o evaluare la un curs ce l am terminat
Stefan e un smecher de prima mana si s-a cumintit foarte mult dar la gradi se duce cand doreste![]()
Bianca cu scoala si inotul e ocupata pana peste cap
pup tot sarbatoriti si le urez numai bine
MARAKI
sa stapaniti sanatosi masina...asta e masina care o vrea sotul meu
GIOVA sanatate voua si aveti grija de voi
CANDA,BEE felicitari pentru sarcina 
ASTERY sanatate la puiul mic si vad ca progreseaza mult
BIANCA ma bucur ca ai terminat sesiunea si esti mai libera...cat despre concertul Madonnei
si eu mi as dori
dar bilete scumpe sa o vad nu sa stau la sute de metri distanta
....aaaaa ma bucur ca iei taurul de coarne si ii explici Sandrei treaba cu sexul...eu mai astept ca parac nu s a maturizat Bianca deloc,despre CM stie ![]()
BUMBI
cred ca iti e greu fara copii,duminica am fost la craiova ca a nascut o prietena de acolo...la 7 luni
dar se pare ca e ok
fetelor va pup si ne-om mai,,auzi,,
silvi_2005 spune:
Hello si de la noi, eu nu am prea fost in dispozitie de povestit
am primit ceva vesti n f bune, sunt tot racita si de duminica seara a facut si Alain febra si tot tacamul
si uite asa acum ia si antibiotic si sper sa fie mai ok, a stat cu mine acasa si va sa toata saptamana cred.
La multi ani cu intarziere Sabinei si Iulianei !
Maraki sunt ok...deci, merci ca ai intrebat
.
Giova sanatate multa si voua.
Bravo fetelor care au terminat sesiunea, o saptamna frumoasa tuturor, revin eu...in forta.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Biancas spune:
Buna seara si de la mine...
Cosmi, bafta la evaluare si felicitari pt sesiune. Nici sandra nu e foarte matura si astept momentul prielnic pt ai spune. Azi am fost la Mall la magazinul Diverta sa ma interesez de bilete la concert...au spus ca ma anunta daca vor avea in vanzare din data de 3.03. Daca nu trebuie sa mi le cumpar de pe net, problema e ca nu am card de plati.
Toanca...esti "babaciune" nu "babatie"
. Eu fac 33 anul asta...vai ce a trecut timpul.
Silvi, sanatate multa si tie si lui Alain. Nasol cu vestile rele...ca te fac sa nu mai ai chef de nimic. M-am uitat peste reteta aceea de mancare chinezeasca si cred ca ma incumet si eu cat de curand ca arata foarte bine, plus ca Sandra e innebunita sa manance cu betele.
Giova...ai lipsit nemotivat azi
Cum te simti?
Azi a fost diriginta Sandrei la noi acasa
..initial m-am speriat ca a facut Sandra vreo traznaie si vroia sa vorbeasca personal cu noi dar nu...vroia sa vorbim despre excursia de sambata, Nelu cum e presedinte si reprezentantul clasei sa spunem ca noi am organizat excursia nu scoala, ca altfel trebuie aviz de la inspectorat, la 10 copii un profesor sa ii supravegheze
. La vara vor merge intr-o excurisie de 2 zile undeva..de abia asteapta copii.
Dani e prapadit, spune frumos poezia dar uita un vers afara asa ca trebuie sa mai muncim. Miercuri in data de 4.03 avem serbare .
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:

am lipsit foarte motivat: febra si alte cele.....
Ieri ne-am luat inima in dinti si am venit acasa. ne sufocau neamurile cu atatea sfaturi.
de ieri de la pranz vad ca nu mai avem febra niciunul. DoaR CA NU PREA MANCAM...EU CAM DE 3 ZILE DOAR AM GUSTAT.
Marco nu e prea incantat de bici, cu toate ca incepe sa pedaleze binisor....e maricica , zice ca e de la 3 ani...
Irina!!! multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai!
]
Irinatunza poti sa intrebi, si noi am vrea sa mergem in martie la un strand inchis in Debrecen.
Maraki poti sa-ti faci analizele, nu ai nimic de pierdut.
Silvia insanatosire grabnica si voua.
Bianca nasol si la voi...al meu trebuie sa-si anunte angajatii ca din aprilie nu-i mai poate tine
...vremuri grele....
Cosmi bafta la evaluare sau ce-o fi. Pentru ce atatea cursuri si specializari?
_
Gio
19+ si Marco(06.01.2006)
poze
maraki spune:
proba sa vad daca trimite mesajul ca am scris azi unul si nu a mers forumul.....de 5 ori am incercat sa.l trimit 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Buna seara,
Silvie sanatate lui Alain
si tie 
Giova bine ca nu mai faceti febra, cu mancatul o sa isi revina Marco dar de tine nu stiu ce sa spun pt ca depinde de ala mic ce prefera ![]()

Bianca mai scrie si tu aici cat de mult poti 
Cosmi deci voi vreti masina ca a mea? Va place? Mie deloc
in exterior...ma deprima cand o vad 
Am fost la pneumolog astazi, m-a pus sa respir intr-un tub si se inregistra pe comp totul( asta a iesit foarte bine ) dupa care mi-a facut test pt 24 de alergii
si bineinteles ca a iesit perfect si asta! A mai ramas sa fac radiografia pt. ca nu m-a primit cu 10 minute inainte de inchiderea cabinetului
Pt insuficienta respiratorie mi.a dat un spray sa fac inhalatii de 4 ori pe zi iar luni ma duc la control sa vada cum ma simt dupa inhalatii. M-a ascultat cu stetoscopul si totul a fost ok. De fapt nu mi.a gasit nimic in neregula...astept sa fac radiografia si sper sa am motive de liniste. cam atat......voi ce faceti?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Buna seara si de la mine.
Irina, la multi ani
, multa sanatte si fericire alaturi de baietii tai 

Maraki, bine ca ti-au iesit analizele bine.
Giova, nu e bine ca nu mananci..incearca macar putin.
Eu azi am fost la un control de specialitate...am discutat cu medicul 20 minute si cand am plecat m-a taxat cu 100 lei
. Am crezut ca paralizez, nu imi venea sa cred. De nervi a inceput sa ma doara si capul
. O sa mai merg peste 2 sapt cand merg iar si cu niste radiografii.
Sunt cam 80 % hotarata sa fac asta: ![]()
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=chirugie+longitudinala&btnG=C%C4%83utare+Google&meta=lr%3Dlang_ro
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
Bonsoir tuturor, in sfarsit am terminat si eu cu treaba. Azi a fost zi de shopping la noi ca maine e de garda al meu sot si sambata nu va avea chef sigur. Alain a prit o macheta de metal din cea mai mare again si parca vad ca o sa o strice in 2-3 zile si sunt iar 25 de euro aruncati
si-amai laes un set de matura si faras si perie de jucarie
de acre e super incantat si 2 sabii de plastic cu care se lupta cu Jean chiar acum si fac o nebunie
asta dpa ce a varsat pe covor un tub intreg de sampon din ala de facut baloane
.
Anasol merci mult de Pm si de sfaturi
sper sa ma tin decura si de treaba sa mac si eu bella
. Am uitat sa iti zic azi ca eu am o sete in mine de mor, azi mi-am luat siun suc 0% dar ceva cu cocos si lemon verde nu cola.
Giova cum mai esti cu sanatatea?
Maraki bine ca nu ti-a gasit ceva grav la plamani, poate si din cauza greutatii respiri mai greu zic din proprie experienta ca zici ca sunt expresul de 18 cand ajung pe scari la etajul 3, ce spary ti-a dat sa iei?
Bianca stiu oameni care au avut rezultate f bune cu operatia asta dar si esecuri foarte mari, unele chiar ajunse in terapie, plus ca e chestie de toleranta a organismului, eu zic sa te gandesti f bine ca nu ai tu chiar asa de mult de slabit.....poate cu un regim de cateva luni ai rezolva, tu stii nu ma bag eu zic parerea mea
. Gandeste-te ca e operatie foarte dificila, plus ca din orice operatie poti sa nu mai iesi...sa faci stop cardiac, sa fac soc de la anestezice....nu se poate prevedea nimic nimeni nu iti garanteaza ca esti ok, tu ai 2 copii minunati si un sot care te iubeste....sa pui bine in balanta tot.
Cosmina salutari de la noi.
De cand scriu la mesajul asat binenteles ca aietii dea s-au certat si impacat cu sabiile
s-a lasat cu shwou cum prevedeam
. Merg sa scot hainele din masina si gata pe ziua de azi....eu una nu mai gasesc un balsam de haine care sa imi placa, la care sa ii persiste mirosul, nu stiu ce sa mai iau.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde