Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (313)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

imi arat cum se dezbraca el (el crede ca eu il vad prin telefon, asa i-am zis), mi-a zis mami ca au avut azi si ora pe calculator...dupa somnul de dupa-masa...si sebi a fost f incantat, nu mai lasa pe nimeni sa se joace...

la desenat si colorat, nu prea se inghesuie, in schimb ii place sa faca puzzle, sa construiasca lego-uri.

joi o sa vina cu tati la bucuresti. mi-a zis mami ca in seara sta a intrebat-o cate zile mai sunt pana vine, sa-i arate pe degete.in rest, e ok la mami, rasfatat nevoie mare,nu a mai racit, mananca, canta, dimineata se trezeste f devreme - maxim 7 e in picioare - doar la 9 30 maxim e culcat.

noi in wknd nu am fost la craiova si s-au intalnit bunicii cu copiii, care au fost fericiti la maxim....sebi era asa grijuliu cu edi, ii arata cum face/merge fiecare masina...daca se urca pe scaun singur edi, o chema repede pe mamaie, nu lasa pe nimeni sa se joace cu edi, ii zicea imediat ca e fratele lui...seara au adormit amandoi rupti...dar fiecare..separat!

bee ma bucur ca sunteti bine...cu oboseala, cred ca devenit o rutina generala nesomnul tau. ai multa putere, se pare! de unde strangi atata forta? eu as fii clacat demult fara niciun ajutor, fara nopti nedormite, cu gripe, viroze, bronsiolite s.a.....in legatura cu bb3, Doamne ajuta sa fie baietel cum va doriti voi si sa fie sanatos, sa semene cu tine!!!!
ce mai stii de anasebe cu tiberiu...sunt sigura ca ati mai tinut legatura? mai picteaza tibi? ochii tot asa frumosi sunt? la gradi mai merge? si el era printre deschizatorii de gradi de pe aici...si primul care a folosit periuta de dinti, nu?

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

ce parere aveti despre acest televizor cu dvd incorporat?

http://www.eflamingo.ro/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay2/ELECTRONICE/Electronice_Disney/Televizoare_Disney/Televizor_Disney_Cars_diagonala_37cm_DVD_Player_incorporat

acum chiar ma duc la culcare

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata/ziua, doamnelor?

ce faceti? nu ati mai terminat cafeaua? vreti sa ajungem pe pagina 3? veniti la apel si povestiti cum ati petrecut azi noapte voi si piticii, mamici fericite, care dormiti sub acelasi acoperis cu puii vostri!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetele.
nicio fata la cafea?
Liniste si pace....?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Iuliana!!! Multa fericire si sanatate alaturi de baietii tai!!!

salutare si de la noi, astia bolnaviori!
Marco mi-a facut din nou febra azi noapte, ne trezea din 30 in 30 de minute. ba ii trebuia lapte, ba vroia sa-i dea de mancare pestisorului,. noroc ca am dormit pana la 11 azi dimineata amandoi.
Eu sunt tot asa, macar nu mai vars si nu mai am febra, dar am avut azi noapte o durere de spate de m-a terminat. Mi-a facut la masaje Clau, dar degeaba...ma dureau parca oasele in interior.
Maine plecam si noi acasa, mi-e dor de casuta noastra, cu toate ca marco nu vrea, ii place aici dar sa ramanem si noi.
Am sunat si la gradi si le-am zis ca-l tin acasa toata sapt. ca sa se vindece complet.
Aseara m-am speriat cand am vazut la stiri de noul virus necunoscut inca, care a facut o victima-baietelul de 14 ani din Oradea. anuntau ca si dr. din Alba au depistat la pacientii copii un virus necunoscut, sincer m-am cam cutremurat.

Bumbi in legatura cu tv-ul asta ti-am mai raspuns odata si eu si ilvia, dar se pare ca nu ai citit. Iti spuneam ca eu l-am vazut pe viou si e cam mic, mai bineiei un LCD cu dimensiuni mai mari in banii astia. e haios el asa ca si design dar atat.
Te cred ca ti-e dor si greu fara ei, de ce nu o aduci pe socara sa stea cu ei in Bucuresti? se vad doar la sf. de saptamana piticii? nu le e dor unul de altul?
Bee mi-aduc aminte cand ziceai ca-i porti pe amandoi in carucior. acum Marco e marisor, dar cine stie ce toane ii vin. Doar mi-a zis ca trebuie sa-i luam lui bb un alt carucior, caci celelalte sunt ale lui, la fel si scaunul de masa. Doar scoica nu o mai tine minte si aia e a lui bb. Sper sa nu mai fie asa egoist pana la vara, in rest nu am probleme cu el, vine il mangaie pe burtica, il pupa, ma intreaba cand il aducem acasa si alte chestii.
Sa dea DD sa fie baietel bb3, daca asta iti doresti.

Piticul meu s-a dus cu tat'su la celalat bunic, eu pe la mama, astept sa vina finii.

_
Gio18+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Toanca la multi aaaani!!! Sanatate, multe bucurii, tot ce iti doresti sa se indeplineasca si sa va dea DD si pe bb2
Cat ai implinit doamna?
Giova sanatate voua Ceaiuri cu lamaie si miere cat cuprinde pt tine, pe Marco nu il duci la dr ?
Silvie ce mai faci?
Bianca? pe unde esti?
Bumbi te cred ca iti este greu fara copii, eu l.am lasat pe Angelo 2-3 zile la socrosenii atunci cand eram bolnava dar taaaare greu mi.a fost sa nu il vad prin casa...pacat ca esti in situatia asta
Azi au fost deschise toate magazinele pana la 14.00 pe motiv ca este....carnaval Am stat in casa, am bucatarit si m.am vopsit

Ana de France, am gasit o gramada de retete pt regim pe care le.a adus Giorgos de unde a fost internat ambulatoriu.Inca nu le-am studiat, te tin la curent cand le citesc

fetelor m-am gandit aprofundat si am ajuns la concluzia ca trebuie sa imi fac control la inima si plamani....sa aflu de ce am insuficienta respiratorie mai mult la sv cand lucrez.Doamne fereste sa nu fi ramas cu sechele de cand am fost bolnava Maine fac programarile.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

LA MULTI ANI, TOANCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...
Toanca, la multi ani , multa sanatate si fericire
Giova, sanatate lui Marco si tie
Maraki e mai lunga masina asta ca cealalta..e combi vad.Imi place ca are piele...sa o duci la curatatorie sa o faca frumoasa in interior...sa luceasca.
Bumbi, e frumusel TV ala dar chiar nu merita banii. Mai bine cumperi un LCD si ramai si cu bani
Astery, felicitari pt examene...asa am si eu unul picat. Lasa ca trece si asta. Cam rar studenti fara restante...si mai ales ca noi..cu servici, casa, scoala...

Eu nu am chef de nimic..se cam impute treaba la servici din cauza prostelor vanzari din ultima luna . La sfarsitul lunii se decide daca inchide sau continua.

A...am vrut sa imi cumpar bilet la Madonna si pe cand am intrat seara pe site s-au vandut cele cu 160 lei...au mai ramas doar prin spate la 120 lei si in fata la 600 si 800 lei. Sper din tot sufletul ca in 3.03 sa gasesc bilete dinastea la 160 lei de persoana ca atunci se pun in vanzare oficial...astea au fost date de vodafone care e sponsor. Madonna e cantareata mea preferata de mica (imi erau plini peretii de afise si postere cu ea)...vreau neaparat sa o vad si merg la Bucuresti si pe jos daca e cazul . Sper sa gasesc bilete...ma rog sa gasesc bilete . I-am spus lui Nelu ca nu vreau nici un alt cadou de 8 martie doar bilete.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fetele, multumesc din suflet pentru urari
Maraki, am implinit 32 de ani sunt ''babatie''
Giova, sanatate multa si tie si piticului

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Maraki si Giova, multumim mult pentru urarile de ziua Sabinei!

Mergi la inceput