Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (313)
Raspunsuri - Pagina 5
asteryaro spune:
salutare si de la noi!
Suntem bine, sanatosi, multumim ca nu ne uitati.
Nu mai stiu cine intreba, asa ca raspund asa: tulb. autista este handicap. Maine merg la comisie, apoi sa-mi rezolv rapid cu cartea de munca, sa devin insotitorul lui Razvan, in concediu pana la 7 ani, pt. crestere copil cu handicap, cu carte de muca si leafa platita de stat. Minim pe economie, cred.
Razvan este bine
Maraki sa stapaniti sanatosi masina.
Miha, noi am incetat cresa, de aceea suntem sanatosi, imediat ce l-as duce, as lua totul de la capat, dar no way. Voi cu astmul... ooofff, vai de sufletelul lui, eu sunt astmatica, si-am tras greu, acum macar se gasesc medicamente... Mult curaj si voua.
Da, am terminat si sesiunea, am doar o restanta
, asta este.
Revin.
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2
toanca spune:
Hello.
Ce faceti?
Noi aseara am fost la circ...nu a fost ''deosebit'', dar lui Matei i-a placut.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
maraki spune:
La multi ani Sabina, sanatate, noroc si multe bucurii blondina frumoasa 

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Buna seara,
Pe unde santeti? Oachi ai gasit ceva de tras? Eu am luat o gramada dublate in ro, ma bucur ca am gasit si Ratatouille ca il aveam doar in engleza.
Astery merci, felicitari si tie pt examene 
Azi i.am facut scandal socroseniei, si-au facut obiceiul sa il scoata pe Angelo cu sportex in loc de ghetute
Le-am spus mai demult sa nu se mai intample iar acum 2 zile ne-am intalnit in mall si Angelo era cu adidasi
Vezi Doamne ca se joaca mai bine cu incaltaminte usoara
Sant dusi cu pluta oamenii astia!!!!!! Pt Ce am cautat ghetute usoare si moi? Sa se simta bine copilul....Copilul pleaca de acasa incaltat normal de iarna iar cand ajunge acasa la ei si trebuie sa plece in mall, il schimba cu adidasi
Oameni tampiti....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:

acum am reusit sa intru, caci am laptopul la pat.
de sambata de cand am ajuns, Marco e cu febra, a 2-a oara in viata lui cu febra 40
.Aseara am fost la urgente: angina acuta. Nu i-am dat antibiotic, doar antitermice, impachetari.De azi dim. nu mi-a mai facut febra, a inceput sa manance, dar i-a mers burtica de 2x
.
De dim. am inceput eu, tot de la gat, frisoane, febra, cum bagam ceva in gura
, si tot asa.
Acum vad ca am transpirat bine de tot de la un paracetamol si sunt mai ok. Sa vedem la noapte....
Numai miercuri cred ca vom pleca acasa, sa ma simt eu mai bine, ca nu pot vedea de Marco in starea in care sunt.
Marco trage de mine sau de tat-su' sa ne jucam cu el. degeaba sunt bunicii in jurul lui.
Acum face un puzzle de 60 piese
, mama il ajuta foarte putin, nu mi-a venit sa cred cand am vazut cat a facut din el.
revin ca a venit pe langa mine......
_
Gio
18+ si Marco(06.01.2006)
poze
bumbita spune:
LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI, SABINA!!! LA MULTI ANI, IRINA!!!
giova, muuulta sanatate va doresc, sa va refaceti repede-repede si sa ajungeti acasa la voi cu bine! 
maraki, pai nu le mai da adidasii...asa nu mai au cu ce sa-l incalte si-l vor lasa cu cizmulitele pe afara. sau spune-i lui angelos sa nu-i lase sa-l incalte. eu cu sebi asa mai procedez...suntem complici in anumite chestii.
eu sunt cam suparata, fetele...m-a cam lasat bateriile/puterile...mi-e un dor de copii de plang in fiecare seara..asa ca , in perioada asta, nu sunt o companie f buna pentru nimeni, nici acasa si nici la serviciu.....
va pup pe toate si mamici si gravidutze!!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
sabina, fetita blonda si frumoasa!!!
irina sa va traiasca printesa si numai bucurii sa va aduca!
Bumbi te inteleg, eu nu as putea sta fara el. Ai rezolvat ceva cu gradi?
Astery, Bianca feliictari ca ati terminat cu examenele.
maraki e fain BMW, dar unde sunt jentile? sau sunt la cauciucurile de vara?
Pai daca merge doar cu copilul in Mall ce are ca-i da adidasi? doar nu merg pe jos, din masina, in mall si invers.
Eu vorbesc care nu i-am dat adidasii inca, dar are ghete neimblanite si o pereche de cizme de zapada.
Miha mersi frumos. ce mai faceti voi? zine mai multe despre Tudorel.
Am vb. si eu sa-l inscriu la gradi, aceea buna, ca nu sunt peste 30 in grupa ca in astea din cartier.
Sper sa reuseasca sa-l bage la gr. mijlocie, caci nu vreau sa termine gr. pregatitoare la 7 ani si 8 luni
.
M-am intalnit cu fina
, are o burtica faina, ea e deja in 6 luni jumate.
S-au hotarat sa vina in toamna pt. botez, de abia astept sa vina evenimentul. cred ca facem si noi tot pe-atunci, oricum vroiam sa-l facem tot in Alba.
Clau azi a fost la sibiu, sa vada ap. finilor nostri si cu treaba. Imi pare rau ca nu m-am dus si eu, dar nu m-am putut tine pe picioare.
Sper sa mai revin in seara asta, caci imediat plecam la socrela si acolo nu am net.
_
Gio
18+ si Marco(06.01.2006)
poze
Bee spune:
Buna fetele.
Giova, sanatate multa! Si tie si lui Marco. Si legat de baietel, chiar nu te consoleaza faptul ca fiind singura femeie din familie, vei fii mult mai rasfatzata? Noi am vrea sa fie tot baietel bebe 3. Si acum legat de carucioare si platforme. Ash fi preferat platforma si eu, cand l-am avut pe Razvi. In schimb am avut un carucior Hauck cu 3 roti care a fost grozav! Sa vezi ce statea Ana mea pe roata din fata! Fara probleme. Asa mergeam cu ei in parc: Ana pe roata din fata (de fapt pe un cadru ce era peste roata), Razvi in carutz. Iar cand a mai crescut Razvan- mai in vara, ii bagam pe amandoi in carutz-Razvi in spatele Anei. Dar e drept ca era mai micuta decat va fi Marco.
fetele.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
bumbita spune:
giova, nu am rezolvat inca nimic cu gradi. intai, trebuie sa-mi fac buletin de bucuresti ca sa poata fii acceptat dosarul. saptamana viitoare, voi merge la politie. in plus, pana in toaman sunt legata de maini si de picioare. de atunci , se pensioneaza mami si vine aici, la noi. pana atunci, voi pierde toate momentele minunate cu piticii mei pisici. vorbesc in fiecare seara cu ei pe rds la telefon...ala micu' cand ma striga "mami", ma termina, sunt topita cu ochii in lacrimi...iar sebi imi poveste ce face la gradi, cu cine se joaca, ce i-a luat mamaie si la sfarsit ma intreaba daca am terminat de aranjat "casa mare"
azi a facut poze la gradi pentru felicitarea de 8 martie...si au invatat despre camila.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
bumbita spune:
giova, nu am rezolvat inca nimic cu gradi. intai, trebuie sa-mi fac buletin de bucuresti ca sa poata fii acceptat dosarul. saptamana viitoare, voi merge la politie. in plus, pana in toaman sunt legata de maini si de picioare. de atunci , se pensioneaza mami si vine aici, la noi. pana atunci, voi pierde toate momentele minunate cu piticii mei pisici. vorbesc in fiecare seara cu ei pe rds la telefon...ala micu' cand ma striga "mami", ma termina, sunt topita cu ochii in lacrimi...iar sebi imi poveste ce face la gradi, cu cine se joaca, ce i-a luat mamaie si la sfarsit ma intreaba daca am terminat de aranjat "casa mare"
azi a facut poze la gradi pentru felicitarea de 8 martie...si au invatat despre camila.
bumbita mami de 2