Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (313)
Raspunsuri - Pagina 4

maraki spune:
maraki spune:
 Buna dimineata de la sv. 
 fetelor nu stiu ce sa mai fac sa scap de frica asta  peste tot imi este frica, ma sperii si de umbra mea
peste tot imi este frica, ma sperii si de umbra mea  De la chestia aia, am inceput sa nu mai am aer suficient cand inspir, incerc sa casc sa ma oxigenez pana la capat si nu reusesc.nu stiu cum o sa scap de gandurile la fata aia, sa nu mai zic de vis ca am facut pe mine de frica
 De la chestia aia, am inceput sa nu mai am aer suficient cand inspir, incerc sa casc sa ma oxigenez pana la capat si nu reusesc.nu stiu cum o sa scap de gandurile la fata aia, sa nu mai zic de vis ca am facut pe mine de frica  (vb vine )Inca stau cu luminile aprinse peste tot
(vb vine )Inca stau cu luminile aprinse peste tot 

Silvie crezi ca incep sa am atac de panica?  Doamne fereste, asta imi lipsea!
Doamne fereste, asta imi lipsea!
 aici ninge, m-am saturat de zapada.
Monica 
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
  mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Biancas spune:
Biancas spune:
 Buna dimineata la  inca.
 inca.
Azi noaptea am ajuns la 2 acasa...am fost la sora-mea si am jucat remi. Dani e tot la socrii, azi il aduc acasa, ne-am relaat si noi putin  . De la targul de haine m-am facut cu paltonul visat si Nelu cu o geaca super faina. Sandrei i-am cumparat o bluza....super misto cu curea in talie...of ce pacat ca nu sunt eu mai slaba
. De la targul de haine m-am facut cu paltonul visat si Nelu cu o geaca super faina. Sandrei i-am cumparat o bluza....super misto cu curea in talie...of ce pacat ca nu sunt eu mai slaba .
.
Maraki, sa folositi cu placere si fara evenimente noua masina 
 . Nu inteleg de ce te gandesti tu la pers care a murit...gandes-te la tine, ca ai familie si trebuie sa o intretii nu ca vei patii tu ca ea. Hai ca va fi bine, lasa gandurile negre
. Nu inteleg de ce te gandesti tu la pers care a murit...gandes-te la tine, ca ai familie si trebuie sa o intretii nu ca vei patii tu ca ea. Hai ca va fi bine, lasa gandurile negre  ..
..
Daca bataile inimii sunt mai rapide decat poti tu sa raspiri, ia o punga si respira si inspira in ea.
Imediat mergem undeva sa mancam...am vb cu prietena mea si am zis sa ne vedem undeva ca de cand si-a deschis spatiul ala de joaca nu prea ne mai vedem. Macar mai povestim putin ca in rest cam rarut povestim..oi care vorbeam zilnic la telefon cate o ora cand stateam acasa 
Maine am sedinta cu parintii la Dani ca nu mai sunt bani pt fondul grupei si vine si 8 martie. La Sandra am avut joi sedinta si acolo trebuie sa dau o gramada de bani 
Deseara vin finii nostrii la noi ca au fost plecati la Bruxeles si nu ne-am vazut de atunci. Cica sunt foarte scumpe toate acolo...au fost si in parlament ca fratele finei a ajuns acolo ca ceva cu europarlamentarii. Fac lasagna pt cina  am fost sa cumpar carne tocata, ardei, morcovi, telina, paste pt lasagna ...restul il am.
 am fost sa cumpar carne tocata, ardei, morcovi, telina, paste pt lasagna ...restul il am.
Va doresc o zi frumoasa 
Bianca 
  , mami de Sandra( 8.07.1997)
 , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
  si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Biancas spune:
Biancas spune:
 Nu v-am spus...la sedinta cu parintii a Sandrei am hotarat (a fost ideea dirigintei) sa mergem undeva la sanius cu copiii din clasa in autocar toti..parinti si copii. Si vom merge sambata la Bucin la sanie si ski la vreo 100 km de TG-Mures. Nelu lucreaza, pe Dani il las la socrii si merg cu Sandra sa ne distram  . E prea mult pt Dani ca e excursie de o zi intreaga sa il car si pe el pe autocar si sa il tin atata in frig. Altadata....
. E prea mult pt Dani ca e excursie de o zi intreaga sa il car si pe el pe autocar si sa il tin atata in frig. Altadata....
Oricum e o idee buna..asa ne mai cunoastem si noi parntii..ca erau la sedinta parinti care nici nu stiam cine sunt  .
.
Nu imi vine sa cred ca e sambata, duminica si nu mai am scoala...ca stau acasa si nu merg la facultate...dupa 5 ani  . Asta e semstrul de pregatire pt licenta...si apoi free..sper
. Asta e semstrul de pregatire pt licenta...si apoi free..sper 
Bianca 
  , mami de Sandra( 8.07.1997)
 , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
  si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

maraki spune:
maraki spune:
 Nu ma gandesc ca as pati ca ea  Doamne fereste!!!Pe mine nu ma sperie amenintarile, ea era o fire mai fricoasa, nu era bataioasa deloc iar cand eram mici ne stia de frica
Doamne fereste!!!Pe mine nu ma sperie amenintarile, ea era o fire mai fricoasa, nu era bataioasa deloc iar cand eram mici ne stia de frica  Trebuie sa imi scot din minte gandurile la ea si gata.....dar sa ma lase cu cosmarurile astea ca atunci cand sant batrana si ajung unde e ea, o sa o bat de 3 x pe zi- dimineata, pranz si seara pt cum m.a chinuit ea in vis
 Trebuie sa imi scot din minte gandurile la ea si gata.....dar sa ma lase cu cosmarurile astea ca atunci cand sant batrana si ajung unde e ea, o sa o bat de 3 x pe zi- dimineata, pranz si seara pt cum m.a chinuit ea in vis 
Monica 
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

maraki spune:
maraki spune:
 Bianca, poti sa te uiti ca am pus poze cu masina.Exteriorul este urat rau dar trebuie sa ma obisnuiesc...avem roti pt vara si sant mai frumoase jentzile, sant din aluminiu argintii si au si semnul BMW
 dar trebuie sa ma obisnuiesc...avem roti pt vara si sant mai frumoase jentzile, sant din aluminiu argintii si au si semnul BMW  Oricum merge mult mai bine asta decat cealalta, are kilometraj mai putin si alte plusuri.
 Oricum merge mult mai bine asta decat cealalta, are kilometraj mai putin si alte plusuri.
Monica 
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

MIHA78 spune:
MIHA78 spune:
 La multi si fericiti ani tuturor spiridusilor care au implinit 3 anisori!
Multumim mult fetelor de urari. Poate nu ma credeti dar va citesc zilnic si ma uit mereu la poze, dar uneori parca n-am nimic de zis sau dupa ce citesc nu mai apuc. Ma bucur ptr. voi si copii vostri ma intristez cand ceva nu e bine.
Maraki condoleante, forta vine din tine. Sa stii ca eu am vb. cu un preot care mi-a spus ca oamenii isi fac griji nejustificate legate de cei care nu mai sunt. Spune un odihneasca-se in pace si nu te mai gandi la altceva ca n-ai de ce. E normal s-o visezi. Sa stapaniti sanatosi masina, e f. frumoasa.
Giova nu mai fi trista ca o sa fie tot baiat bebe 2. Uite sotul are 2 surori dar sa stii ca sprijinul familie lor el a fost si tot el e si acum, e cel mai apropiat sufleteste de parinti.Esti o graviduta f. cocheta.
Noi de ziua lui Tudor am facut petrecerea la locul de joaca de la Ambient. A fost f. bine, a primit muuulte jucarii si hainute frumoase. Doar ca joi seara mi-a facut o mica criza de astm, din fericire am gestionat-o noi acasa, n-am ajuns ka spital.
Anasol te rog pune-mi si mie linkul cu regimul. Arati super si ai doi baieti tare simpatici. Torturile aratau grozav.
Giova dintr-o poza de la tine m-am inspirat cu tortul lui Tudor.
Bianca merci de reteta, suna grozav dar am zis ca o s-o incerc altadata, mi se parea crema destul de complicata si mi-a fost frica sa nu dau gres.
Silvia cum stai cu Monti, eu sunt disperata ca m-am ingrasat rau si nu sunt in stare sa ma mobilizez cu regim.
Fetelor ma uit in poze si-mi dau seama ca avem copilasi mari, toti sunt niste draguti. 
Mai vin eu sper ca mai des.
Astery ai terminat sesiunea? Iarna asta parca n-a mai facut Razvan chiar asa multe complicatii la raceli nu-i asa?

maraki spune:
maraki spune:
 Miiihaaaa  cum nu stii ce sa scrii? orice iti vine prin cap
 cum nu stii ce sa scrii? orice iti vine prin cap  mai scrie despre Tudor
mai scrie despre Tudor  Chiar ma miram ce este cu tine.
Chiar ma miram ce este cu tine.
Fetelor nu stiu unde vedeti voi masina asta frumoasa, este oribila in exterior Nici lui Robert nu i.a placut
 Nici lui Robert nu i.a placut 
Silvie multumesc pt link  dar nu am rabdare sa vad filme la comp. Imi place sa stau la tv cu tava de mancare in brate
 dar nu am rabdare sa vad filme la comp. Imi place sa stau la tv cu tava de mancare in brate  Si aici mananc de multe ori la comp dar citesc ce e pe forum, ocium voi fi la zi cu serialele( pe la ce episoade au ajuns ) Acum am tras seria 5 din Lost pana la ep. 6 parca.
Si aici mananc de multe ori la comp dar citesc ce e pe forum, ocium voi fi la zi cu serialele( pe la ce episoade au ajuns ) Acum am tras seria 5 din Lost pana la ep. 6 parca.
Am gasit pe DC++ Mickey Mouse clubhouse in romana  vreo 5 episoade
vreo 5 episoade 
Bianca am uitat sa precizez: nu am deloc palpitatii, da-le incolo de stari ca incerc sa nu ma mai gandesc ca altfel as lua-o pe campii  Trebuie sa-i spun alte-i prietene sa nu mai imi scrie despre subiectul asta, ea imi dadea mereu amanunte si imi facea rau.
Trebuie sa-i spun alte-i prietene sa nu mai imi scrie despre subiectul asta, ea imi dadea mereu amanunte si imi facea rau.
 Silvie, o comedie frumoasa " The ex "  Acum ma duc sa vad The war of the Roses,este cu Kathlin Turner si Michael Douglas, vechi dar frumos.
 Acum ma duc sa vad The war of the Roses,este cu Kathlin Turner si Michael Douglas, vechi dar frumos.
Monica 
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

oachi_79 spune:
oachi_79 spune:
 Maraki pe ce hub ai gasit mickey mouse in romana? eu am gasit la careva dar merge extrem de incet.
Noi facem trasee pt trenuletul Thomas. Ne timpeste in fiecare zi. Bineinteles ca atunci cind se satura strica toata munca nostra. Mai ales a lui taica-su 
Oana si  Razvan-Stefan (13.02.2006)
 Razvan-Stefan (13.02.2006)

maraki spune:
maraki spune:
 Oachi nu mai stiu ca deja s-au incarcat pana m.am trezit. Am multe huburi deschise odata dar poti sa cauti asa: Clubul lui Mickey Mouse ca astea sant sigur in romana...sau Mickey Mouse dublat in romana....astea care le.am gasit sant la prima cautare.voi ce mai faceti?
Monica 
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

oachi_79 spune:
oachi_79 spune:
 Maraki ce sa facem, pe linga casa. Tocmai am pus devastatorul in cada; cind ma gindesc ce de-a apa face.... ; in rest cu gradinita, serviciul, nimic interesant.
; in rest cu gradinita, serviciul, nimic interesant.
Oana si  Razvan-Stefan (13.02.2006)
 Razvan-Stefan (13.02.2006)