Strumfi de iul-aug 2007 (129)
Raspunsuri - Pagina 3
nma spune:
Oana asi vrea si eu sa o neglijez mai tare pe Andra dar nu pot. Sa va enumer ce a facut azi: a prins o sticla cu visinata, a slabit dopul si incerca sa suga (eu nu stiam de ce spune bun-bun); a ramas intepenita intre canapea si fotoliu (am transpirat putin pana am reusit sa o scot); a varsat un pahar cu apa peste actele mele; a facut pisu pe scaun si Alex s-a asezat pe el ca nu a stiut; nu l-a lasat pe Alex sa scrie (ii tot fura creionul); a imprastiat jucariile prin toata casa de cateva ori. La faza cu visinata m-am speriat, nu stiu daca a baut si cat, dar mirosea asa ca i-am dat muulta apa (mult nu putea ca dopul era doar slabit). ca sa ajunga la bar a folosit scaunul.
In concluzie suntem fara bona, Alex nu a mers la gradi, eu sunt franta.
PS Oana multumesc pt vot.
Rog fetele care au poze in concurs sa ne spuna. Eu nu am apucat sa le vad pe toate.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
ghinetz spune:
De aici poze recente cu noi. Inclusiv de azi dimineata. (acum am vazut ca data de pe poze e total aiurea, iar a umblat Stefan sa-mi repare aparatul )
Iar de aici ce am facut azi bun. Cartofii aia umpluti i-am vazut ieri dimineata in emisiunea matinala. Nu mai stiu ce i-au umplut aia, eu am pus telemea, cartofi (ce am scobit) si un ou, iar apoi am ras cascaval. Nu va povestesc ca Victor a mancat 3 si parca ar mai fi vrut. Sunt tare buni. Merita sa incercati, pe bune.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Timi07 spune:
NMA m-am uitat la toate pozele pe fuga pt ca muream de somn si asteptam sa adoarma Soph. Acum ea doarme si mie mi-a sarit somnul
Ghinetz minunea cu scosul afara ca vrea sa doarma n-o sa tina mult si lasa ca le are ea pe altele ale ei cu care ne scoate peri albi. La noi e tot cam ca la voi in ceea ce priveste jucatul solo. Are rabdare pt jucarii doar cat rastoarna cutiile si pe urma le inpastie bine prin toata casa (le impinge cu picioarele), raaar sa se si joace cu ele. Normal ca imi ia mie mai mult timp sa le adun decat ei sa le insire. Daca ar fi sa stai langa ea sa rasfoiesti cartile cu imagini toata ziua ar fi un copil super cuminte.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
ioanaiub spune:
Oana, m-ai dat gata cu bunatatile tale , o sa fur si eu cateva idei de la tine ... strudel cu mere am facut si eu dar nu l-am impletit asa frumos
Nico, am pus si eu poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=12" target="_blank"> aici , io1 si io2.
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
ioanaiub spune:
vad ca m-am tot repetat cu "si eu"
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Timi07 spune:
Noi tocmai am avut un indoor picnic. Am facut cartofi la cuptpr, taiati ca pt cartofi pai, i-am dat cu putin ulei, faina de malai +un praf de sare si i-am tinut la cuptor pana s-au facut. Am mai oregatit un sos de iaurt cu putin mustar, chives si ulei de masline, am avut rosii si castraveti.
Am intins o patura pe jos, o fata de masa ca doar ne respectam noi fetele si-a fost super pranzul, cum avem geamuri mari la living batea soarele pe noi asa ca nea-m rasfatat. De sos si castraveti n-a vrut sa se atinga Shosha dar cartofi a bagat cu ambele maini si ceva rosii dar mai putin.
Acum iesim afara si pe urma trecem la devorat fructe.
musso17 spune:
am votat bulina alinei,pe mara cea frumoasa a ioanei pe care am observat-o inainte sa stiu ca e de la noi si pe "tarancuta" superba a nicoletei...cat mai sus in top va doresc!
am vazut baieti de ghinetz,mumosi tare,cel mare seamana cu tata iar cel mic,banuiesc,seamana cu mami..sa va traiasca.
CarlaV spune:
Timi, este o dulceata Sophie, lipicioasa si in acelasi timp independenta, combinatia perfecta.
Tu nu ai nici un feeling referitor la ce porti in burtica? Fetita sau baietel?
Nu vreau sa fiu indiscreta, dar de ce spui ca pe cel mic va trebui sa-l luati cu voi in camera, nu poate imparti o camera cu Sophie? Ma gandesc sa nu fie geloasa fata ca ea ramane intr-o camera si voi toti in alta, dar voi stiti mai bine.
Georgi, multumesc mult .
Mi_a, ma bucur ca Mihai este mai bine, va tin pumnii in continuare.
Oana, multumesc pentru reteta, o sa incerc cu Schweps de mandarine. Si corabioarele arata excelent, daca n-ar fi viscolul de pe lume acum as pleca la piata dupa cartofi si branza.
Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Timi07 spune:
Carla pana bebe nu va dormi cel putin 8 ore legat n-am cum sa-i pun impreuna. Sper din tot sufletul sa pot alapta si de data asta si i-as strica tot somnicul la Sophie. Daca e sa fie geloasa va fi si daca vin sa-l iau pe bebe in brate, sa-l alaptez....asa prefer sa stiu ca ea are un somn linistit si-a doua zi e fresh.
avem noi un feeling legat de bebe2 dar orice-ar fi va fi o surpriza placuta. Mai nasol e ca nu-mi e suficient de drag nici un nume nici de fetita nic de baietel. Maria Sophie am zis ca o va chema pe fetita mea cu un an inainte de-a ramane insarcinata. Cat am fost gravi cu ea toti imi ziceau ca voi avea baiat, nimeni n-a zis ca va fi fata si parca imi parea rau ca nu voi folosi numele....
Tu cum te simti? Sper ca bine