Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Manuela
Nu cred ca e infectie urinara: mi-am facut analiza la urina lunar, ultima data exact acum o saptamina. Oricum, am observat ca daca stau in pat ma simt mai bine, pina...ma apuc de treaba!

Chiar, "sa stai in pat" = sa nu mai faci mincare si nimic altceva?

Gina 33+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR
GINA ptr mine "a sta in pat" inseamna a nu mai face nimic in casa nici mancare,nici curatenie,nici calcat.Nici aici doctorii nu dau foarte multe medicamente.Am mai spus ca la Albert am avut colul deschis din saptamana 22 si am ajuns sa il nasc la 38 saptamani si 2 zile fara alt tratament decat spasfon(no spa) si stat numai in pat.Acum sper sa ajung la 36 saptamani. si incearca sa te odihnesti cat mai mult.Stiu ca e foarte greu dar nu mai e mult!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 33+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

buna dimineata!

MESAJ DE LA COCUFAN: "FLOREA SORINA MARIA, 20 FEBR, 2,400 KG, 50 CM"

Felicitari, Ramona! Bine ai venit Sorina-Maria!Sa cresti mare si sa fi sanatoasa!

Maria 38+ Maria-Casia

vine bb!

Pozele noastre
Felicitari RAMONA!Sa iti raiasca printesa,sa creasca mare ,frumoasa si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 33+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grace30 spune:

Buna!

Bine ai venit BB Sorina - sa fii sanatoasa si papacioasa si mami sa se refaca repede repede

La multi ani Petra!

N-am mai scris de ceva timp dar va citesc frecvent (nu sunt eu prea vorbareata din fire).

Clara - pe mine nu ma mai suit pe masa de cand mi-a facut cerclaj - adica de la 17 saptamani ... si eu sunt stresata tocmai ca nu ma suie ... ma intreb cu groaza cum o arata colul meu - O fi bine? n-o fi bine? o fi lung/scurt, moale, tare??
Ma gandesc ca daca ai dureri dupa control ar tb sa refuzi si de data asta.

Am fost si eu la echo si bbleii sunt mari si grasunei - 2,200 si 2,150 kg la 33 de saptamani in cap , si a zis dr ca la 37 de sapt (adica pe 18 martie) imi face ceza....dar eu ma simt ca un butoi - sper sa rezist pana atunci - daca cresc asa bine (ca un bblus singur) inseamna ca vor ajunge la 3 kg .... si eu ...

http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,

Urez si eu bun venit, bebeluselor minunate Ileana si Sorina! Sa fiti sanatoase, sa cresteti mari, frumoase si norocoase! Felicitari mamicilor si taticilor, sa va traiasca!

Chatonelu mergi la medic, e mai safe asa!

Luana, bravo pui mic si invingator!

Ina am vazut ca intrebi de membrane rupte/fisurate si m-am gandit sa-ti povestesc si experienta mea, poate te ajuta. Eu pe 14 iunie am intrebat acelasi lucru pe forum, la fetele mele. Aveam un soi de picurat de pipi, incolor/inodor, asa la cateva ore. Erau 2 picaturi, nu mult dar nu le puteam controla. Am pus vata, caci asa se spune, ca daca trece prin ea, e lichidul. N-a trecut. Am stat linistita. Pe 15 am pierdut mai mult, cam cat un banutz se vedea pata pe tampon. S-a oprit insa si abia seara tarziu a mai curs tot atat. Atunci avea un miros de amoniac....nu puternic, evident dar avea un miros usor intepator, cam cum miros produsele de spalat pe jos. Dimineata de 16 am aflat ca erau fisurate dar pt ca fetita era perfect asezata ca un dop, a curs foarte putin. Doamna dr chiar s-a mirat ca m-am prins, pt ca putea trece lejer ca o scurgere a sarcinii. Asa ca fii atenta si daca ti se pare ceva aiurea, pune niste vata pe chilot...ar trebui sa nu treaca prin ea! Sanatate multa!

Petra la multi ani! Sa ai parte de tot ce-ti doresti tu! Si de un copil sanatos tun si o nastere usoara!

Un weekend frumos, burticute dragi!

Mamica unui MIRACOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

La sfarcuri ma refeream si eu.(ca sa preg mamelonul pt supt).
Felicitari! Esti norocoasa.

Mergi la inceput

GINA eu cred ca ar trebui sa le ceri mamei si surorii tale sa te ajute.Eu mi-am gasit o femeie ptr curatenie si calcat iar de copii se ocupa mama.Altfel nu cred ca m-as fi descurcat.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!! Eu abia acum m-am trezit, caci nu am putut sa adorm decat pe la 4 dimineata; alina.n am si eu aceleasi simptome ca ale tale (lesinata si cu jena in gat)

Bine ai venit pe lume Sorina-Maria si felicitari mamica Ramona. Sa fiti sanatoase

La multi ani Petra!!! Sa ai o nastere usoara!!

inapedra cred ca acum ar trebui sa lasi orgoliu deoparte si sa te gandesti ca putin ajutor nu strica. Totusi vine din partea cuiva care tine la tine si te ajuta cu drag. Mai gandeste-te!! Chiar tu ai recunoscut ca repaosul la pat iti face bine.

Olga 30+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea
Dar tuseu vaginal (sper ca asa se numeste) n-a fost data sa nu-mi faca.
31+

te referila controlul "digital" pe masa? sau cu valvele?

Clara 34+ cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

MARIA daca nu reusesti sa iti convingi sotul sa stii ca si o moasa sau chiar dr tau te poate ajuta.Eu la prima sarcina am depasit termenul si dr mi-a zis ca imi va provoca nasterea dar a preferat sa imi faca in prima faza un control pe masa mai "apasat" si in urma acestui control pana seara au aparut contractiile.Am ajuns noaptea la clinica desi ei erau pregatiti ptr a doua zi ptr declansare.E mai bine fara perfuzii.Dar tu mai ai timp pana la 42 saptamani asa ca poti lasa printesa sa mai stea la caldura cat vrea ea.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

La sfarcuri ma refeream si eu.(ca sa preg mamelonul pt supt).
Felicitari! Esti norocoasa.

Multumesc!

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 33+

Mergi la inceput