Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 6
Maria_K spune:
Mona i-am citit sotului postarea Shasei si de atunci ma fugareste prin casa sa-mi faca el masaj la tzitzi. ce-i drept ca de aici pana la ..... e doar un pas. l-am convins sa o lasam pe mai incolo ca doar la 6 imi intra doctorita de garda
oricum prea mari sperante nu-mi fac, ca am incercat si faza cu ardeiul iute (care cica declanseaza travaliul) si inafara de arsuri la stomac, contractii timp de 6 ore finalizate cu un mers la baie glorios si arsuri de gradul N la fundic, nu m-am ales
Maria 38+ Maria-Casia
vine bb!
Pozele noastre
bebe_shtrumf spune:
Buna burtici!felicitari mamica Cocufan,multa rabdare cu bebelina Sorina pentru printesa ei,sa fiti sanatoase!!!
La multi ani Petra! Sa fii o mamika de treaba!Likidul amniotic zice ca poate fi si de culoare rozaliu deschis, o prietena care e la a doua sarcina mi-a marturisit. si cand e sa curga curge si cand stai la orizontala sau verticala, depinde de organism. Vata e cea mai buna, absorbantele nu fac fata.
Iar cu masatul sanilor, multi sunt de parere mai ales maosele ca e bine sa ne masam sanii, ca sa pregatim maeloanele pt supt.oricum vom trece prin perioade grele, pana se acomodeaza BB.
Asa contractii poti sa ai si cand te masezi pe burta sau te managi, si apa minerala spune ao crestina, insa dr m-a sigurat ca nu.
Altfel am naste toate fara probleme ne masam sanii si burta si iese BB.
Depinde de organism cine a patit asa, inseamna ca e norocoasa, dar sa fim sincere mai rar astfel de intamplari...parerea mea.
Schimbam si noi semnatura, ce sa facem ne apropiem de martisorul cel norocos.
+39 albinuta Ariana-Maria , cea care da recital seara.
IliesClara spune:
si azi e sarbatoarte... ce bine!
BB Pui de Cocufan... bine ai venit Ghiocel! E frumos pe aici pe afara dupa ce te acomodezi, o sa vezi ce frumoasa va fi primavara pe care tocmai ai vestit-o !
Cine sa traiasca, cine sa traiasca Petra sa traiasca... !
Luana sa pape si sa creasca!
... si Maria sa nasca!
si noi ceilalti .... sa se bucureasca!
.....................................................................
Fetelor, imi spuneti si mie daca la controalele prenatale tarzii (de trimIII) vi s-a facut eco vaginal?
Citisem ca nu e prea bine dupa 12 saptamani, ca poate provoca tot felul de dureri si contractii.
Mi se pare ciudat... sau nelogic.. ca medicul ne-a atras atentia ca nu e cazul de viata intima de la 32 saptamanai (nici inainte cu muuuult nu aveam, dar nu ma credea)... si uite ca la fiecare control ... ba pe masa si eco vaginal, ba numai eco vaginal....
Utima data, la 32 sapt, am refuzat eco de frica. A strambat din nas, dar a spus ca am dreptul sa refuz. Incercam sa ii explic ca mi s-au facut astfel de controale de 8-9 ori in sarcina din variate motive si pe masura ce creste sarcina, dupa controale aveam dureri din ce in ce mai mari. Ultima data, la 28 saptamani ma infundam cu no-spa ca sa scap de dureri.
La 32 mi-a spus ca vede prin eco abdominala ca e colul lung si inchis, dar era sa ma puna si la eco vaginala - sa vada cat de lung este exact.
De o luna si ceva imi tot spune insistent, parca obsesiv, ca intre saptamanile 32 si 34 la gemelara exista cel mai mare risc de nastere prematura (ca e riscant pt BBi) si sa ma feresc de orice efort, mai ales de cel sexual ca nu e de bine .... ca apoi sa ma intzepe cu instrumentul acela cum ma prinde la control.
Azi merg iar... si mi-e groaza rau. Mi-e groaza sa il si refuz, dar si sa ma las iar cautata la milimetri.
Conteaza cati mm are colul, daca e lung si inchis... si chiar daca e deschis, ce folos sa stim cat e la dimensiune? Are vre-un folos?
Voua ca face la fel?
Va pup bebeii si pe voi si burtutele
Clara 34+ cu Antonia si Iulia la purtator
lysbeth spune:
Felicitari Ramona
Bun Venit micut ghiocel Sorina Maria
Cik se spune asa: Cu o floare nu faci primavara.
Dar la noi sunt deja 4
32+ Damian Codrut Andrei
AMR 8 saptamani
anca_nicolae spune:
La multi ani Petra! In primul rand bebe sanatos si pe langa el voi sa aveti o viata cat mai minunata! Si in al doilea rand, un tortulet bun bun [vezi ca mie cu ciocolata imi place ;)].
Vad ca Ramona a nascut o fetita, sa fie sanatoasa si fericita!!! Cine stie din fete rog sa o treaca pe Sorina Maria in listuta ghioceilor. Ca doar este un ghiocel, nu-i asa?
Mie imi place sa privesc din cand in cand listuta ghioceilor, sa vad cum mai apare unul, si ma gandesc si la momentul cand si al meu va sta pe pagina asta :) [desi am ultimul dpn, 29 aprilie :))] Mai am 2 copii, i-am crescut singura singura, far sot, fara parinti, cu alergat intre gradi si servici, dar tot nerabdatoare sa vad si pe bebe 3 sanatos si vesel!
O zi buna!
30+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani
shasa spune:
Cuscra ADIRYS eu cam sunt pupaza de noapte fiindca atunci sunt si eu mai libera si am timp sa respir putin in voie ca in timpul zilei nu am mereu cum sa intru din cauza "indienilor" din dotare. Drept dovada ca acum sunt pe net .... "indienii" sunt plecati pt. 2 zile la bunici, sotul la munca ....iar eu singurica
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 33+
danonique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SimonaMami La multi ani Petra! Hai Ramona! Eu am avut o noapte nasoala. Am racit crunt si nu pot respira deloc pe nas, iar pe gura daca respir, nu pot dormi. Ma ustura gatul ceva de speriat, ma doare capul... ma simt leguma. Am un chef de munca astazi... Simona 34, mami de Eric Christian (02.03.05) The 8th month = that month when you can no longer put on your shoes, or off your wedding ring... |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 33+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Monnvas spune:
citat din mesajul lui Maria_K Mona i-am citit sotului postarea Shasei si de atunci ma fugareste prin casa sa-mi faca el masaj la tzitzi. ce-i drept ca de aici pana la ..... e doar un pas. l-am convins sa o lasam pe mai incolo ca doar la 6 imi intra doctorita de garda Maria 38+ Maria-Casia |
si nu-l lasi sa te prinda? eu cred ca alearga mai repede decat tine.
Monica Elefantica 37+ CRI
CASA LU' BEBE
Kea spune:
Clara, mie eco din ala mi-a facut pana mai tarziu de 12 saptamani, nu mai stiu, 15, cam asa, dar de atunci n-a mai facut. Dar tuseu vaginal (sper ca asa se numeste) n-a fost data sa nu-mi faca.
31+
shasa spune:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf Buna burtici!felicitari mamica Cocufan,multa rabdare cu bebelina Sorina pentru printesa ei,sa fiti sanatoase!!! La multi ani Petra! Sa fii o mamika de treaba!Likidul amniotic zice ca poate fi si de culoare rozaliu deschis, o prietena care e la a doua sarcina mi-a marturisit. si cand e sa curga curge si cand stai la orizontala sau verticala, depinde de organism. Vata e cea mai buna, absorbantele nu fac fata. Iar cu masatul sanilor, multi sunt de parere mai ales maosele ca e bine sa ne masam sanii, ca sa pregatim maeloanele pt supt.oricum vom trece prin perioade grele, pana se acomodeaza BB. Asa contractii poti sa ai si cand te masezi pe burta sau te managi, si apa minerala spune ao crestina, insa dr m-a sigurat ca nu. Altfel am naste toate fara probleme ne masam sanii si burta si iese BB. Depinde de organism cine a patit asa, inseamna ca e norocoasa, dar sa fim sincere mai rar astfel de intamplari...parerea mea. Schimbam si noi semnatura, ce sa facem ne apropiem de martisorul cel norocos. +39 albinuta Ariana-Maria , cea care da recital seara. |
Eu vorbeam despre masajul sfarcurilor nu al sanilor. Si nu este vorba despre masaj ca cel ce il faci pe spate. Practic trebuie frecate sfarcurile intre degete. La mine a avut efect..cam la 5-10 minute au inceput contractiile. Dar repet.....depinde de organism...la noi nu a functionat insa masajul asta da
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 33+