Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 15
Maria_K spune:
FELICITARI PISIK!!!! Sa-ti traiasca ghiocica!
Ilinca in sfarsit m-am "impiedicat". nici un efect (inafara de cel senzitiv)
am recurs la aceasta metoda la "recomandarea" medicului
Maria 38+ Maria-Casia
vine bb!
Pozele noastre
chatonel spune:
hmm, m-as "impiedica" si io, da mi-e teama ... BB e jos de tot, nu as vrea sa faca cunostinta cu tati in felul asta
Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose
Ciresica5 spune:
Wow fetelor, ce zi mare!
Felicitari mamicilor Cocufan si Pisik! Sa va traiasca printesicile, sa fie sanatoase, frumoase si mancacioase!
Petra, !!!
Nikoleta, stai cumintica acasa, caci altfel incepem sa scoatem agitatele!
35+ cu
dyana27 spune:
pisik felicitari mami de februarie !!! destul de neasteptata intalnirea, dar mai conteaza, important e ca bebelina e bine si noi avem o noua ghiocica la odisee. hi hi, pana vine baiatul meu, avem deja galerie de fetite????
ce credeti ca am reusit eu in seara asta????? sa ma epilez, cu epilatorul chiar. nu m-am facut decat cu lama de cand am ramas gravida, ca nu suportam durerea-era naspa rauuuu, si azi, am zis eu sa incerc. si am reusit cu maaare succes. aaaa, si inca o chestie: voua nu vi s-a rarit parul de pe corp???? ca eu mai am jumate din ce aveam inainte de sarcina, daca nu chiar mai putin (e adevarat ca am fost un maimutel toata viata, din cauza dereglarilor hormonale - e, exagerez, nu chiar dar oricum aveam destul cat sa mai dau cuiva, si acuma m-am trezit..... absolut bestial)). ma incurajez ca poate raman asa si dupa sarcina, ca tare frumos mai arat acuma cu cateva fire si alea rahitice.
aaaaa, iar podoaba capilara s-a dublat, si cum sunt usor creata, am tot timpul zulufi sculati prin cap; v-am mai zis eu ca mi-a priit rau de tot sarcina.
va pup, ma duc sa ma uit la stapanul inelelor ( e primul film la care am fost cu sotul meu la cinema, deci ... ma duc sa ma gudur pe langa el, sa ne aducem aminte de tineretile noastre)
diana 32+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
simina_kin spune:
Ciresica reediteaza-ti mesajul si mai baga spatiu intre emocioane ca ai latit pagina!!!
Niko vrei cumva sa scoatem agitatele???
Poze
m_monique spune:
acum am vorbit cu pisik. e bine. se pregatea sa mearga la primul alaptat.
32+
si Andrei (16.12.2006)
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 ce credeti ca am reusit eu in seara asta????? sa ma epilez, cu epilatorul chiar. nu m-am facut decat cu lama de cand am ramas gravida, ca nu suportam durerea-era naspa rauuuu, si azi, am zis eu sa incerc. si am reusit cu maaare succes. aaaa, si inca o chestie: voua nu vi s-a rarit parul de pe corp???? ca eu mai am jumate din ce aveam inainte de sarcina, daca nu chiar mai putin (e adevarat ca am fost un maimutel toata viata, din cauza dereglarilor hormonale - e, exagerez, nu chiar dar oricum aveam destul cat sa mai dau cuiva, si acuma m-am trezit..... absolut bestial)). ma incurajez ca poate raman asa si dupa sarcina, ca tare frumos mai arat acuma cu cateva fire si alea rahitice. aaaaa, iar podoaba capilara s-a dublat, si cum sunt usor creata, am tot timpul zulufi sculati prin cap; v-am mai zis eu ca mi-a priit rau de tot sarcina. diana 32+ David Gabriel poze si filmulet 4D bebe mic |
Dyana si mie mi s-a rarit parul de pe corp, dar....mi-a crescut putin in jurul buricului . Sper sa cada dupa nastere. Cu podoaba capilara insa nu ma laud, s-a cam rarit si ea in timpul sarcinii. De cand mi-am cumparat samponul si balsamul impotriva caderii parului de la KLorane parca e mai bine, dar tot nu e ce-a fost odata...
Olga 30+ David
carmenada spune:
.....cam grabiti ghioceii nostri....
Pisik, felicitari , sa fiti sanatoase, papacioase si sa plecati cat mai repede acasa.
.... cred ca ma duc sa-mi termin bagajul de spital ....
Carmen 33+
gessy spune:
buna burtici,
Cocufan , Pisik06 , felicitari si va doresc ca bebeii vostri sa fie sanatosi, fericiti si foarte mancaciosi.
Petra iti urez , sanatate si nastere usoara.
Fetele, o sa citesc acum ce ati mi scris pentru ca azi am lipsit motivat... am fost la ecografie si iata pe scurt rezultatele:
greutate - 1823 g; ciculara laxa de cordon la nivelul regiunii cervicale; placenta situata pe perete posterior, grad de maturatie 2, grosime 35mm.
Va rog sa imi spuneti daca dupa parerea voastra sunt ok.
Pe mine ma ingrijoreaza circulara de cordon, oare mai pot naste normal?
In rest toate organele lui bebe sunt perfecte, multumesc lui Dumnezeu. Masuratorile de la biometria fetala corespund aproape 100% cu varsta gestationala.
Data probabila a nasterii este 20.04.
Ah, uitam sa va mai spun ca mi-a gasit colul cam scurt intre 26-28 de mm. Doctorul nu putea sa il masoare exact, insa are orificiul intern inchis si asta zic eu ca este bine. Adevarul este ca am cam avut dureri zilele trecute si cand i-am spus asta a si chemat un ginecolog, medicul la care am fost face doar ecografii. Ginecologul mi-a recomandat sa nu mai merg mult sau sa stau mult in picioare si ca trebuie sa ma imprietenesc cu patul.....
Nu mai retin daca si voi v-ati confruntat cu o asemenea lungime a colului si cum ati procedat.
Va pup
31+
anamariame spune:
Wow, ce de vesti la noi la odisee!!!Trebuie sa ne obisnuim, cred, ca toata primavara asa o s-o tinem!FELICITARI Ramona si Pisik, sa va traiasca bebitele si sa va bucurati de ele! Va asteptam cu detalii despre nastere si despre primele zile din viata ca mamici!M-au apucat si pe mine emotiile citind despre ghioceii iesiti pe zapada (ce curajosi!!!) si totodata si poftele. Acum vin de la cofetarie, de unde m-am aprovizionat cu vreo patru feluri de prajituri, din care nu am mancat decat una. Oricum am avut senzatia ca pofta mi-a trecut, odata cumparate dulciurile. Poate mi-era de fapt pofta de cumparaturi?? Am intrat si eu, dupa ceva vreme, din nou la albumele noastre cu poze, am admirat noile burtici, care mai de care mai frumoase, si am vazut, cu mare intarziere, banuiesc, comentariile voastre la pozele mele, asa ca multumim (eu si pisoiul ).Va urez o seara frumoasa, maine intram si noi in saptamana 32, cresc emotiile din ce in ce mai tare...Ana-Maria 30+