Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Wow, ce zi plina!

Bine ai venit Ana Bianca! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si papacioasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

Pisik, felicitari , refacere usoara si mult laptik pentru puiul de pisik!

mihaela

35+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare fetelor!

m-au apucat contractiile de ce-am citit.

felicitari cocufan si pisik, sa aveti copilasi sanatosi si mancaciosi, si voua recuperare rapida.
stiam de ramna, si cand am citit aum de pisik....m-am socat.

eu am nu am coborat din pat, am avut contractii toata ziua, si am simtit si niste chestii ciudate prin vagin, zic eu....
drept pt care am sunat-o pe directoarea unei policlinici care mi-e cunoastinta si e dr. ginec (dar nu mai profeseaza) si mi-a zis ca daca intervine ceva sa o sun ca-mi trimite de urgenta un dr. la maternitate, prietena de-a ei.
sa fiu "acoperita" in caz de ceva si in galati.
daca zice ca mai dureaza, plec la buc cu salvarea, daca e bb pe conducta deja, nasc cu dr-ita respectiva.

si mi-a zis sa iau utrogestan si no spa, sa se relaxeze uter8ul.

eu am stat calma, dar cand vad in ce ritm se naste la noi....la de-alde 36 sapt...ma ia groaza.

plici plici, frumos ginere mi-ai facut, sa fie sanatos, ca frumos este, destept si sa va umple casa de bucurii.

mariak, pregatim agitatele, mai e un pic

niko, sa stii ca se apropie si la tine, faptul ca poti sa respiri usor si e burtica jos, e semn...ca vineeeee

maya, inca putin mai rezista si tu, si o sa fie bine....mai ales ca e mami cu tine

galuscha, frumoasa rau ileana, sa va traiasca, si sa fie sanatoasa, ca vad ca e si cuminte si mancacioasa.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

mi-am trecut si eu nr de tel si am ales 2 nr ca sa dau de stire...

ma simt in - pardon - curu gol ... IO NU-S GATA INCA !!

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Chatonel, am incurcat-o daca s-au apucat mitzele de nascut ! Eu trebuie musai sa "rabd" pina luni macar, cind se intoarce doctorul de pe unde e plecat....

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

si io ma iau de mina cu tine :) nu vreau in week-end ca-mi lucreaza motanu, prefer in timpul saptaminii... si nu chiar asta care vine, ca nu facui bagajul

Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

stiam eu ca am uitat ceva.....

LA MULTI ANI PETRA TUDOR! sa fii sanatoasa fericita sa ai parte de o nastere usoara, un flacau sanatos, frumos si sa fii fericita alaturi de cei dragi.

distractie placuta in seara asta.

fetelor, la curs ne-a zis si noua ca daca masam sfarcurile, stimulam contractiile.

si a mai zis ca si daca ne vine sa mutam mobila prin casa, e semn ca se apropie travaliul. hormonii, bata-i vina.

nico, tu ai fost cam harnicuta azi, nu? se aduna "indiciile" la tine

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

in loc sa zac in varful canapelei si sa ma indop cu tot ce am gatit si cumparat azi poate ar fi mai bine sa ma duc sus sa bag in geanta ce trebuie pt spital

35+
poze

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

in loc sa zac in varful canapelei si sa ma indop cu tot ce am gatit si cumparat azi poate ar fi mai bine sa ma duc sus sa bag in geanta ce trebuie pt spital

35+
poze

AMR 5 saptamani

aha, ti-a intrat si tie morcovelu, aris

Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am fost sa dorm putin si cand ma trezesc ce sa vad? A mai rasarit un ghiocel pe frigu asta. Felicitari Pisik!!! Bine ai venit Ana Bianca si sa fii sanatoasa

Olga 30+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Bine ai venit, Ana-Bianca! Pisicutza cuminte, frumoasa si mancacioasa!

Ana-Bianca se numeste pisicutza mik, nu?

Ce de ghiocei au aparut!

Denisa-Madalina 31+ cu Adela-Marisa
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

felicitari proapetelor mamici: pisik si cocufan. sa va refaceti cat mai repede, laptic mult, si cat mai putine colici!

de petrean mai stie cineva ceva?

32+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput