Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plici plici fetele am vesti marete iertare ca n-am apucat decat acu sa intru sa va zic dimineata aveam sms de la pisik06 : "mi s-a rupt apa la 3:30 , sunt la spital, azi intru in 36 saptamani. tineti-ne pumnii si rugati-va pt noi" apoi urmatorul sms: am nascut la 13, fetita e mica 2450 grame si lunguta, 48 cm dar a luat 10. Va pupam"cocufan felicitari si tie bine ai venit ana bianca!!!!! bine ai venit sorina maria!!!!! |
Corina, multumim de vesti!
Pisik, felicitari si tot binele din lume! Fantastic, me bucur din suflet!!!!!!!!
Vin bebeii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
36+ cu
SimonaMami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plici plici fetele am vesti marete iertare ca n-am apucat decat acu sa intru sa va zic dimineata aveam sms de la pisik06 : "mi s-a rupt apa la 3:30 , sunt la spital, azi intru in 36 saptamani. tineti-ne pumnii si rugati-va pt noi" apoi urmatorul sms: am nascut la 13, fetita e mica 2450 grame si lunguta, 48 cm dar a luat 10. Va pupam" cocufan felicitari si tie bine ai venit ana bianca!!!!! bine ai venit sorina maria!!!!! corina, mami de www.flickr.com/photos/29487647@N02/" target="_blank">poze |
FELICITARI PISIK!!!
Sa iti traiasca si sa creasca MAAAAARE!
Vezi, stiam eu de ce nu plec asa repede acasa!
Simona 34, mami de
Eric Christian (02.03.05)
chatonel spune:
wow, ce veste, incepura si pisicile sa faca pui
Felicitari pisik06!!!!
plici, multumim pentru mesaj!
Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose
florinela79 spune:
Doamneee...chiar, vroiam sa intreb ce a facut Pisik la eco....de ce nu a intrat?!
Doamne a sosit printesa, 2450 Kg este OK sper, sanatate si tie Pisik toate cele bune si recuperare rapida sa ne povestesti...cum a nascut natural cum vroia ea.
Vai ce emotii am ..intai Cocufan, acum Pisik....ele aveau UM apropiata de mine . Iar sare bebe in burta de la emotii.....
Burtica de 35+ http://community.webshots.com/album/570001271EIVubo
Florinela
florinela79 spune:
Natural cred ca a nascut, daca s-a rupt apa la 3.30 si fetita s-a nascut la ora 13.si aluat 10, ma bucur mult.
Florinela
pisigri spune:
maaaiiiii...!!! ma speriati de-a binelea...eu miercuri fac 36s....inseamna ca e ASA de aproape...??
Felicitari Pisik !!! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, sa creasca mare si desteapta si frumoasa, iar mami sa aiba laptic si rabdare
Chatonel, am incurcat-o daca s-au apucat mitzele de nascut ! Eu trebuie musai sa "rabd" pina luni macar, cind se intoarce doctorul de pe unde e plecat....
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
joanna27 spune:
FETELOR MA IA CU AMETEALA PARCA ERA ODISEEA MART APRILIE?
NU IMI VINE SA CRED.
[red[/red]PISIK FELICITARI, REFACERE USOARA, BINE AI VENIT BB BIANCA PARCA, SA CRESTI MARE SI SANATOASA,SI SA FII PAPACIOASA.
Florinela si pe mine ma ia cu frica....eu mai vreau macar 1 saptamana ,bb meu nu are ateaea kg
36+
Dodo-pui spune:
PISIK felicitari sa-ti fie sanatoasa mancacioasa si norocoasa.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!