Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza tuturor. Noi pe-acasa. Ce bine e!!!
De la noi o veste buna. A trecut eritemul.
Eu am pus de o friptura la cuptor, cat s-a plimbat Eva in premergator. Nu de alta, dar sa nu robotesc tot weekendul. Mai tarziu bag si o mancare de cartofi ptr azi.
Pupam pe Vladi bolnavior si pe Laurita, sa va faceti bine repede.

La multi ani sarbatoritilor dragi si scumpi!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

kristinik, ce fetita frumoasa ai!!! am mai admirat-o, dar nu stiu daca si in scris... e drept ca are si cu cine semana, ca are o mamica frumusica rau de tot!
la multi ani sarbatoritilor de azi, Robert de simonix, Roxana de PRAG, Delia de mi_bebelina, Beatrice de jozsaerika, Daniel de diana_d si mai ales prietenei noastre, Andra de MsBB
doloress, aratam in halul ala in pozele de ieri fiindca fiica-mea imi daduse si mie din branzica cu iaurt... avem niste copilasi grijulii, nu cumva sa nu pape mamicile lor

edit: m-am saturat de ninsoarea asta!!! acum mai si viscoleste ... deja e a doua zi cand nu iesim din casa (ma rog, eu am fost ieri la dentist, dar nu se pune, ca nu a fost de placere)

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

LMA Robertel, Andrei, Roxana, Deliutza, Beatrice, Daniel Christian!!

O sa intru mai tarziu pt conspect, noi ne-am trezit la 4 jumate si pana la 6 ne-am uitat pe pereti si ne-am zbatut prin pat. Great!!! Sunt nedormita rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fetelor. Desi citesc zilnic, n-am mai apucat sa va scriu.

Ducu este ok, are 2 dintisori, inca nu s-a ridicat singurel in picioare, numai in genunchi a reusit pana acu’. In schimb ii place sa-l asez in picioare si sa stea atarnat de marginea patutului. Sta asa si cate 20 de minute si ma urmareste. A descoperit de ceva timp cum functioneaza telecomanda caruselului si este foarte incantat ca poate sa-l manevreze de la distanta, a devenit jucaria preferata.

Peste 3 zile va implini 8 luni. Nu-mi vine sa cred ce repede au trecut. Eeeee, daca va zic ca in astea 8 luni am plecat de langa el vreo 5-6 ore ma credeti ? Daaaaa, toata lumea imi spune ca sunt exagerata da’ nu-mi pasa. Nu stiu ce voi face la inceperea serviciului, cred ca-mi va fi foarte greu sa-l las cu o persoana straina. Uooof.

Nu vrea nicicum sa bea apa cu biberonul sau canuta cu cioc asa ca am trecut la cana obisnuita de care este foarte incantat. Bea baiatul meu si o cana cu apa. Pai ce ma fac cand o sa-l intarc ? Ii dau si laptele tot cu cana ? Voi ce spuneti ? Sa mai insist cu biberonul ?

Mai, ce va invidiez pe voi, cele din Bucuresti, care va dati intalnire, va distrati si … mai faceti si superpoze pe care le postati aici ca sa ne ofticam noi si mai tare. Hmmmmm …

Eu abia astept sa ajung la doctoreasa sa vad ce spune de faptul ca Ducu nu mai vrea lapte decat seara la culcare si noaptea. Dimineata il pacalesc in somn, da’ nu suge prea mult. N-as vrea sa-l intarc deocamdata, nu stiu cum sa fac.

Cleo, ce frumoasa e Mara … mor dupa ea. Si ce frumos o imbraci … Cand am citit cu ce preturi gasesti tu hainute … Pai eu am alergat tot Buzau’ sa gasesc niste salopete mai subtirele sa-l imbrac noaptea. Bineinteles ca n-am gasit. Erau foarte groase si cu niste imprimeuri … horror.

Doloress, ce haios e micul tau Gavroche …

Miss, am vazut ochiosul mic, frumusete de baiat. Ptiu, ptiu sa nu-l deochi.

Belleane, de printesele tale ce sa zic, sunt doua minuni frumoase foc. Si ce rochita frumoasa a avut Ana Maria la serbare …

Magdone, m-am mirat cand am citit ca Oliviei nu-i place in masina, al meu e innebunit cand plecam la plimbare. Posibil sa-i fie rau, asa cum spui tu. Banuiesc ca ai incercat cu jucarele, cantacele, etc. Chiar nu stiu ce ai putea face.

Simonix, ce dragalas si Gavroche al tau … Mai, mai, ai grija cu italianu’ … Ma tot uit dupa alea 9 kile da’ nu le vad …

Mi_bebelina, nici eu nu am schimbat carutu da’ stii cum fac ? Duc carutu jos, urc, imbrac copilu’, ies cu copilu’. Dupa plimbare, urc copilu’, il dezbrac, il asez in patut, ii dau jucarele, il aburesc cu cucu-bau ceva si fug jos sa iau carutu’. Cateodata daca Ducu-i mai marait las carutu jos si o ora, pana se potoleste el ca sa pot iesi.

Simonacip, eu acu’ sunt bleah, adica am 61 de kg. Eheeeee, drum lung si anevoios cu slabitu’. Felicitari pentru silueta.

Andrada, ce situatie urata, sa va ajute Dumnezeu sa va descurcati. Legat de programul de 6 ore, stiam ca exista lege in acest sens.

Elenuca, eu i-am dat avocado numai la masa de fructe, cu legume inca n-am incercat. Ii place foarte mult cu piersici, cu mere sau cu mere si putina banana.

Alysh, multa sanatate lui Vlady.

Chinabulina, super linku’ de jocuri, multumesc.

Micaela06, foarte tare faza cu bomboanele mentolate.

Laurita, sanatate multa.

Lorich, ti-am admirat creatia, e draguta da’ mai mult imi place modelu’ care o prezinta. Ii pup ochisorii albastri. La multi ani mamei tale.

Socrate, cred ca e groaznic sa stii ca ai fost un copil nedorit.

Ylari, spor la … facut gemenii din vis.

Magnetism, ce super cu congresu’ ala in Paris. Eu in Paris n-am vazut decat aeroportu’ ca am facut vreo 3 escale acolo, sper sa am ocazia sa-l vad la un moment dat.

Alex@sara, ce povestesti tu de mama ta … uooof … sanatate multa. Citind postarea ta imi revin toate emotiile legate de sarcina, parca imi este dor de perioada aceea, desi fiecare ecografie, fiecare analiza era cel mai greu examen.

Prag, hai nu mai fi suparata, te cred ca e greu cu trei bolnaviori de care trebuie sa ai grija singura … sanatate multa lor si tie muuuuuulta rabdare.

Ca_eric, multa sanatate lui Ericut, sa-i treaca bubitele.

Kristinik, super papuceii, sa-i poarte sanatoasa pictorita cea ochioasa.

In final o intrebare : ce fel de peste dati voi la copilasi ?

Va imbratisez, va si … sunt cu ochii pe voi chiar daca va scriu mai rar.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Si daca vreti sa ne vedeti :

http://picasaweb.google.com/danicris28/DucuVladucuLunaA8A?authkey=Q9EB7pjM35g#5304098022354547842

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Danicris noi ii dai Pangasius. Ca e fara oase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Danicris,ce haios e rasftzel...Imi place tare de el ca e vesel si expresiv.
Eu i-am dat lui Mati o singura data pastrav, cu putina lamiie Nu s-a omorit, asa ca reiau mai tirziu menu-ul asta.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

danicris, ce simpatic e pustiul tau!!!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Danicris mai ce fata de poznas are Ducu!
Si catamai conspectu....bravo tie si rusine mie ca nu apuc sa raspund tuturor.
Referitor la peste si noi tot file de pangasius din aceleasi motive....nu are oase.
Va pup, ma duc la trebi ca avem musafiri azi!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Multumim de complimente si sfaturi simonacip, laura, gabitzam, chinabulina, danicris.

Cred ca m-am cam panicat cu tusea. Nu a mai tusit de dimineata. Iam pus si niste nasomer cu propolis si i-am aspirat cu batista bebelusului nasucul. Dar nu erau ine stie ce mucuti. O sa iau un umidificator. De care imi recomandati?

Cristina de Diana

Mergi la inceput