Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micaela06/Micaela06.jpg)
Micaela06 spune:
La Multi Ani Maria Alexandra, Stefana Eduarda, Victoria Isabella, Andres, Adam, Kevin si Shintaro Daniel!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Andrada79 spune:
pentru bebeii de ieri si de azi:
COSMIN, TUDOR-ANDREI
, ADAM
, ANDRES
,MARIA ALEXANDRA
,STEFANA EDUARDA
, VICTORIA ISABELLA
, KEVIN
, SHINTARO DANIEL
Gabitzam ce frumos ti-a cantat Andrei!!!!!
Adriana ffff frumos acel quadro si cel mare sic el in miniatura!
Dolloress m-a impresionat mult cum ai povestit de momentele petrecute la nasterea lui Patrick. Sa stii ca poza cu voi doi care ai pus-o in concurs mi se pare asa ca un tablou care spune fff multe, e superba si reprezinta intr-adevar o clipa de neuitat din viata ta!
Reallaura multa sanatate!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Tiiiiiiiiiii, ce-am uitat! LA MULTI ANI M&m DE 22!!! incluzand printesa mea, pe care am pupacit-o de dimineata!
Miss, cereale cu lapte... de care lapte? Si cat ii dai de-i ajunge toata noaptea? Ca Victoria suge tot la 2 ore de vreo 2-3 nopti...
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Multumim tuturor de urari! (Si multumesc ca mi-ati amintit sa-i urez si-aici printesei mele... )
Si inca o data:
La Multi Ani Maria Alexandra, Stefana Eduarda, Victoria Andres, Adam, Kevin si Shintaro Daniel!
_
Victoria Isabella
aelita spune:
La multe lunisoare !Maria Alexandra ,Adam
,Stefana Eduarda
,Victoria Isabella
,Kevin
,Shintaro Daniel
!!
am facut si noi 9 lunisoare,multumim de urari !!
de vineri zice PA PA si face cu mana cand pleacacineva.
misuna prin toata casain picioare,sprijinit de ce gaseste,imi scoate tigaile din bucatarie ...
ii ies doi dinti jos si se trezeste noaptea ,il calmez cu biberon.
sunt singura zilele astea, zi si noapte, si deocamdata ne descurcam ,aseara le-am facut baie pe rand,intai lui Andrés una rapida,fara ratze si jocuri,apoi l-am cremuit si imbracat si am bagat-o pe Sofia in apa.am sapunit-o in timp ce el a stat in picioare sprijinit de cada si ar fi vrut inca o tura cu ea in apa...Apoi pe ea am mai lasat-o sa se joace in apa putina ,ca nu o las singura cu apa multa.
l-am culcat intai pe el,Sofia zicea ca ea doarme cu mami in pat si pe Andres sa il duc in patul lui,ca el nu cu mami in pat...i-am explicat ca si el sta cu mami ,ca si el e copilul lui mami ...
s-a mai trezit Andr,es la 7 ,deci azi noapte nu l-au mai deranjat dintii ,desi se vad albi cum ies,dar inca nu au strapuns..
azi la masa ,le-am dat pe rand,ca le dau impreuna,fiecare in scaunul lui ,aliniati,cand sunt bine amandoi.dar elemarait si nu prea mananca,asa ca a mancat intai ea(ea singura,dar ii bag eu ca sa termine ,cu alta lingurita) si apoi el a luat doar 5-6 lingurite ...
acum dorm amandoi,ziceam sa strang balamucul facut de ei in casa,dar m-am apucat sa scriu ..
ma duc sa strang pana se trezesc si o iau de la cap.
si mi-am amintit acum ca nu am mancat azi decat saleuri,am uitat ca la pranz au mancat doar ei,cred ca ma satur de la miros..
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Miss, cereale cu lapte... de care lapte? Si cat ii dai de-i ajunge toata noaptea? Ca Victoria suge tot la 2 ore de vreo 2-3 nopti... |
Pai ii dau 20g de cereale (amestecate, din alea cu orez, porumb si tapioca + o lingura de cereale de mei) in 200ml de lapte-formula (BEBA hipoalergenic, de care-i dau si in biberon), linge baiatul castronelul - bine, isi mai suge degetele intre timp, mai baga degetelele in castronel, dar acum am rabdare, ca stiu ca tot el deschide gura si cere urmatoarea lingurita. Diseara am sa incerc sa-i fac chiar mai mult, ca in ultimele seri mi-a golit castronelul...
Si ca sa vedeti cu ce ne-am ocupat azi la pranz, dupa ce a papat doar jumatate de castronel si incepuse sa-mi tot dea peste mana si sa se frece la nas cu mana plina de piureias, iata ce i-a facut mami lui David, incepand de AICI. El radea de se prapadea...
![](icon_smile_big.gif)
Victoria_mami spune:
Miss, mersi de reteta! O sa incerc deseara. vazut David hiiihihi ce frumooooooos
_
Victoria Isabella
MissParker spune:
Hai, ca vad ca in weekend sunt cam singura de servici aici, asa ca trebuie sa ma obisnuiesc cu netbook-ul si va mai toc putin la cap...
Multumesc celor care mi-au scris cum decurge la ele si la bebeii lor seara. Nu mai am complexe, inseamna ca si noi suntem absolut normali
. Acum serios, ce poti face in ziua de azi, in care oricum suntem bombardati cu atatea stimulente, ca sa-l aperi pe bebe cat mai multa vreme de suprastimulare, dar in acelasi timp sa-ti traiesti si tu viata normal, in conditiile actuale??
Ah, o veste proasta (pentru Bogdan ): aseara am fost atat de ocupata cu netbook-ul incat am uitat complet la ora 19 sa-mi iau anticonceptionala, asa ca acum ... 7 zile are interzis, fiindca asa este la pastilele Cerazette, trebuie luate zilnic la aceeasi ora si daca ai depasit cu 7 ore te-ai ars, trebuie sa astepti alte 7 zile ca sa fii protejata... iar eu mi-am amintit azi dimineata la 6:30, asa ca nu m-am mai agitat...
Ieri mi-am cumparat o felie de tort de ciocolata cu trufe de la Starbucks, yummy-yummy, mama, ce am mai pacatuit, dar s-a meritat...
Alysh spune:
Seara buna fetelor,
Offf, ce-am mai patimit cu Vlad zilele astea. M-am bucurat ca n-a mai avut febra dar au continuat maraielile interminabile si luatul in brate la nesfarsit. + ca nu a manancat mai NIMIC in afara de lapte si lapte cu cereale. Incredibil el care manca atat de bine in ultimul timp.
Alta chestie ciudata, a tot fost umflat la ochisori urat de tot. Si doarme mult si in timpul zilei, oboseste repede si seara adoarme repede. Noroc ca am stat la mama zilele astea si mi-a fpst un pic mai usor.
Colac peste pupaza cand l-am dezbracat in seara asta la baie: plin de bubitze! Ieri m-am chinuit din rasputeri sa-i indes cateva lingurite dintr-o mancarica de legume cu carne pe care o facuse mama si in care pusese broccoli, bame si alte chestii din care Vlad nu gustase inca. Sa fie oare o alergie? Stef zice ca e fie o alergie fie o reactie in urma racelii pe care a avut-o. Astept pana maine si sun iar pediatra.
Am votat Patrickutz scump!!!!
Laurita, sanatate multa iubita. Ce mai face Mirci? Mi-e dor de voi! Imi pare rau ca nu vii cu vesti bune, uite ca nici noi nu suntem mai prejos!
Chinabulina, azi noapte nu puteam dormi si ma gandeam daca ti-am multumit sau nu pt link-urile acelea....daca nu, multumesc acum cu intarziere si scuze!
Miss, cred ca ti-am mai spus eu in mare programul de seara a lui Vlad....in gral ii revin lui Stef mai multe sarcini seara....la 18 ii dau ultima masa solida, apoi joaca cu tati pana la 20,30-45 cand vine baitza in care se delecteaza amandoi vreo 20 de minute, timp in care eu strag jucariile, pregatesc biberonul cu cereale (Vlad mananca f bine cu linguritza deci nu ma feresc sa-i fac seara biberon cu cereale ca e mult mai comod pt mine si merge repede masa).......apoi joaca vreo ora cu taica-su in patul mare pana la epuizare in timp ce eu intru pe forum si apoi sunt chemata sa-l tranfer in patutzul lui si noi ne retragem amandoi in sufragerie.
Acum de cand e bolnavior s-au dat toate peste cap dar speram sa reintram in normal....:((
Vlady
Reallaura spune:
Mda. Eu azi am fost cam deprimata cred.Ca la un moment dat mi-am pierdut si rabdarea cu Mircea, desi mi-am promis sa nu mai fac asa...sunt nedormita de 2 nopti - adica nu trezit si culcat, nedormit in sensul de stat cu okii pe pereti, tusit &Co. Si d-aia nu ma mai tin nervii, el sta numai in brate, maraie, mie mi-e rau, tusesc continuu, asta ma enerveaza cel mai tare. Mircea mi-a facut febra, 38,9, intrarectal, drept pentru care i-am bagat supozitor si am renuntat la mascute, ma manca deja fata de la ele, nu mai puteam dupa stat zi si noapte cu fata acoperita.... Acum iar era caldut, dar astept sa vad...sper sa nu am o noapte grea ca nu rezist.
Alyshimi pare rau ca aveti si voi zile rele..sa nu fie vreo boala a copilariei, bubitele , asociate cu febra? Zic si eu...of, sa-i treaca repede lui Vladi si sa vina caldura sa ne vedem, ca nu se mai poate!
Aelitamama ce rezistenta va trebuie voua, mamici cu 2 bebei, ca sa nu mai zic mamici cu bebei facuti la diferenta mica de timp!!!
Miss excelent, bravo! EU, sincer, cum vad ca ai scaun care nu are invelitoare de musama, asa ceva nu faceam!!!Iar David e superb!!
Andrada
fug la puiul meu, Doamne, rea e durerea de gat si iritatia, sper sa-mi doarma noaptea, mi se rupe sufletul de el, baiatul meu iubit!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE