Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Miss , Lorich, Doloress - , ma bucur ca nu ne-ati uitat
. A trecut ceva timp de cand am scris aici ... acum daca stau si ma gandesc parca sunt rupta din alt film
. Simt o mare diferenta intre cum eram atunci si cum sunt acum - mai calma, mai odihnita, mai rabdatoare.
Miss - felictari pt netbook! Sa-l folosesti sanatoasa. Apropo de fiecare cu jucaria lui, zilele trecute daca tot am fost prinsi in casa de vremea asta urata, eram tare prinsi fiecare cu treburile lui . Tati juca nush ce joc, Andra jumulea un
de plush, eu vorbeam pe mess cu o prietena si uite asa toataaa lumea era fericita. Bine, normal ca n-a durat mult. In 5 min s-a plictisit mandra de fugarit Buggs Bunny si a dat strigarea.
Doloress - Doamne ce minune! Sunt sigura ca prezenta ta, alintul tau, efortul tau a facut diferenta. Cand vor fi mari, poate mai inalti ca noi , nici nu o sa ne vina sa credem ca au fost asa mici de ii tineam pe o mana .
In alta ordine de idei, cati dintisori are Patrick? Ma gandesc cu groaza la momentul cand Andra o sa ma muste cu mai multi dintisori . Ma ustura si pe mine de-mi dau lacrimile dar ...indur, indur...cat oi mai putea.
Desiree2002 - eu pe a mea mai bine o bat decat sa o sterg pe fatza. Protesteaza din toti rarunchii . Tati aplica metoda dura - spalat pe fatza si are mai mult succes.
Adriana_78 - fain tare locul de joaca!
Lorich - ei sa-ti fie de bine pizza! Las ca te fugareste Robertzel si dai jos
Cleo - La multi ani ! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Mara! Un pic mai tarziu dar mai bine mai tarziu decat niciodata
!
Si send - ma duc sa pregatesc fructele, acusi se trezeste mandra mea. A trebuit sa fug de langa ea sa poata dormi linistita , altfel numai dupa san e cu gura
Adriana mamica Andrei , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Georgiana - vezi ce vorbesti despre Teo, acusi te aude ca o parasti si se pune pe fapte mari !
Tot n-ai alungat baba iarna ? UFFFF martisor , martisor ...tic-tac!
Adriana mamica Andrei , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png
![](images/user_woman.png)
socrate spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Multumin Gabitzam, Lorich, Alsyh, Simonacip, Miss, Doloress Micaela - esti draguta ca intotdeauna - da sa stii ca n-am amenajat cine stie ce pt. copii; am vazut prin diferite case mult mai multe jucarii, noi chiar avem putine sau ma rog, rezonabil. Chinabulina, uite cum arata casuta noastra inainte aici acum quadro extins aici mini quadro ce vrem sa facem nou, ca poti facem ce model vrei; mini quadro ne ajuta sa ne imaginam mai usor modele, plus ca se pot juca si copiii cu versiunea mini. L-am comandat pe internet; avem si tobogan, da n-am avut cum sa-l caram din Viena la Buc. - pacat, ca s-ar fi distrat fetele pe el. uite aici multe modele http://www.quadroworld.com/models/?dir=5_Universal Adriana |
Noi am vazut si live casuta, cred ca fetele se distreaza de minune. Ce o mai ajuta Annika pe Lara la colorat! Frumoase fete, sa iti traiasca. Ce mai ziceam, avem si cei mai frumosi copii si cele mai frumoase surioare si fratiori.
Mi-ar place si mie sa am unde sa pun o casuta de aia de catarat. Am vazut eu bine, Annika sta singurica in picioare?
Am vazut si niste pantalonasi cu botosei, nu aluneca in ei? Ca ma gandeam sa ii iau si eu lui Sebastian, dar mi-e teama ca aluneca.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
La multi ani la gasca mare de bombonici de 22: Maria Alexandra de Onyx, Stefana Eduarda de Vianne si Victoria Isabella de Nadia, Andres de Aelita si Adam de Ache, Kevin de Cory si Shintaro Daniel de Puputi!
Cu ocazia asta intreb si eu ce mai fac Ache si Puputi? Fetele, mi-e dor de voi sa ne mai povestiti din viata voastra de mamici de acolo de departe. Ache, vreau sa vad ce hainute frumoase i-ai mai luat lui Adam, hai vino si mai pune niste poze de baiat frumos
Si Onyx din Spania? Ce faci mami de copii frumosi? Hai aici cu noi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
mi_bebelina spune:
Maria Alexandra de Onyx, Stefana Eduarda de Vianne si Victoria Isabella de Nadia, Andres de Aelita si Adam de Ache, Kevin de Cory si Shintaro Daniel de Puputi!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
chinabulina spune:
doloress, mi-au dat lacrimile la gandul copilasilor singuri... mi-aduc aminte ca atunci cand am nascut, mi-au dus gogoasa la alt etaj... am stat la reanimare 24 de ore, timp in care simteam ca innebunesc fiindca nu o vedeam (mi-o adusesera s-o vad vreo 10 min si gata)... cand in sfarsit m-au dus in rezerva, mi-am somat sotul sa ma duca s-o vad (aveam de urcat 3 etaje). ajunsa acolo, asistenta care avea grija de salon mi-a spus "dar bine, doamna, ca ati venit s-o vedeti, chiar ma intrebam unde sunteti, ca n-a venit nimeni la ea"... mi s-a rupt sufletul, mi s-a parut asa de nedrept sa fiu certata asa, nascusem de 24 de ore, mi-era imposibil sa merg la ea in prima zi... atunci am luat-o in brate, am dus-o la mine in rezerva si n-am mai vrut sa-i dau drumul. toate asistentele de la etajul meu imi spuneau sa o las la un loc cu toti copiii macar prima noapte, sa ma pot odihni. nici n-am vrut sa aud... stateam toata ziua pe marginea patului si ma uitam la ea, de frica ca va incepe sa planga si eu nu ma voi putea ridica din pat... dragostea mamei...
adriana, multumesc pentru raspuns. super casuta, imi place la nebunie!!! si noi ii vom lua o casuta/tobogan/ceva gogoasei, dintotdeauna mi-au placut (tin minte ca ma uitam in cataloage gen quelle, neckermann cand eram mica si-mi incercuiam toate jucariile care-mi placeau ; mereu erau casute)...
MsBB (ca sa nu se confunde cu cealalta adriana ), azi parca e mai frumos. daca nu se strica vremea iar, maine noi iesim... bine, noi am iesit si zilele astea, mai putin joi si vineri...
hai ca fug, ca bebe doarme si eu ii bat tastele in cap
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
MissParker spune:
LA MULTI ANI MARIA ALEXANDRA, STEFANA EDUARDA, VICTORIA ISABELLE
+
ANDRES, ADAM, KEVIN si SHINTARO DANIEL!
Sa fiti sanatosi, norocosi, mereu iubiti si fericiti,
sa aveti parte de viata frumoasa pe care si-o doresc parintii vostri pentru voi!!
Multumim mult la toata lumea care ne-a mai votat!! Bre, daca stiam ca ma voteaza atata lume (nu cunosc nici jumatate din cele care au votat!) nu mai trimiteam si PM-uri cu linkul (proasta ce sunt, ca nu mi-a trecut prin cap imediat sa-mi pun linkul la semnatura pana nu am vazut la Gabitza
). Dar oricum am vazut ca asa se procedeaza in fiecare an, fiecare isi face reclama cum poate
si asta nu face poza mea mai putin frumoasa. N-oi fi eu singura care a trimis linkul pe PM, ce mi-oi fi facut asa mustrari de constiinta...
Si acum sa trecem la ordinea de zi, ca Bogdan e la terapie si sunt iar master of disaster pe computerul mare
Fetelor, gata, de ieri a inceput si David sa ma muste de tzitzi, usor, doar la sfarsitul fiecarui supt, dar ii scot imediat sanul din gurita, dupa ce zic un „aua“ mai tare, apoi ii spun ca nu e voie sa o muscam pe mami si nu-i mai dau sanul. La primul "aua" s-a speriat si a inceput sa planga, dar dupa aia s-a potolit. Sper sa invete sa nu mai muste, altfel il intarc mai repede decat aveam de gand. Mai nou nu-i mai dau noaptea decat o singura data san si vad ca nu rabda de foame, azi dimineata la 6:30 n-a baut decat 160ml din 200 cat ii facuse Bogdan... in schimb i-am dat de 2 ori apica azi noapte si a baut bine...
socrate, da, voi aveti alt program, vad ca la voi ultima masa a zilei e bibe, la noi e grisuletul (cerealele) cu lapte... eu ii fac baita (sau il spal cu manusa de baie, mai bine zis, ca baita e doar o data pe saptamana) si masaj in baie, inainte de ultima masa, ca nu vreau sa-l mai agit dupa aia... Culmea e ca il lasam sa se joace pana la 21:30 si dupa aia il plimba Bogdan 5 minute in brate in dormitor, cu lumina difuza, apoi il pune in pat si baiatul imediat incepe sa azvarle din cap ca sa adoarma
Doloress, din nou ma impresioneaza la maximum ce scrii tu. Mi-a venit o idee. Mutti tot se vaita ca nu stie ce sa faca si ca e singura bla-bla-bla, i-am zis de cateva ori ca eu in locul ei m-as duce la o gradinita si m-as oferi voluntar sa citesc basme la pitici, as incerca sa gasesc ceva cu care sa-mi umplu timpul in mod placut... Acum o sa-i sugerez si chestia asta, sa se ofere ca voluntara la spitalele din Hanau pentru prematurii sau bebeii care stau acolo si nu au pe nimeni care sa le ofere caldura, tandrete, sa mearga ea si sa faca chestia asta... Sufletul ei va avea si el de castigat, cu siguranta.
Desiree, saru’mana pt. vot, acum a intrat! Mda, la Daviducul nu mai merge sanul seara demult, de cand l-am trecut pe cereale cu lapte e satul, ii ajunge toata noaptea.
De fapt, eu asa citisem in cartile mele de la Nemtia, ca ultima masa tre’ sa fie cerealele cu lapte si asa l-am diversificat... Acum ezit cu introducerea fructelor, unii zic ca sa incepi cu masa a doua a zilei, altii cu masa de dupa-amiaza... Ma doare capul, ca pe 24 vreau sa incep cu fructele (atunci face si el 8 luni fix) si cred ca in final dau cu banul
Adriana, vai, ce idee bestiala cu acel quadro, cred ca-mi comand si eu unul pentru camera lui David! Am salvat linkul, sa i-l arat lui Bogdan, caci el va fi constructorul in final, sa vedem daca-i va place si lui...
MsBB, asa imi e si mie acum, sunt mult mai relaxata... Vorbisem la terapie cu luni in urma despre incordarea asta, despre faptul ca ma simteam depasita, dar depasita rau de situatie, iar ea mi-a dat un exemplu foarte bun: cand mergi la un job nou esti intotdeauna incordata la inceput, te stresezi sa faci fata, sa lasi o impresie buna, sa inveti repede si bine tot ce trebuie stiut, daaar dupa maximum cateva luni automat te relaxezi, devii mai stapana pe ceea ce faci, te simti mai sigura pe tine etc. Ei, asa e si cu mamicia. Acum stiu ca a avut mare dreptate... Ah, eu cand il sterg pe David pe fata incerc sa rad cu el, sa-i spun pe ton prietenos „Gata, acum sterge mami baiatul murdarel, ca sa fie curatel, sa nu fie pielea lipicioasa“, chestii din astea ca sa-l fac sa coopereze, iar el sta ceva mai cuminte...
chinabulina, ce m-a impresionat si cum ai scris tu, imi dau seama ce disperare trebuie ca te apucase sa stai atata departe de puiuta ta... Eu cred ca muream daca nu mi-l aduceau imediat, dar vezi, aici e altfel, ti-l aduce imediat... La noi, din cauza problemelor mele cu vezica la cezariana, pe mine m-a mai tinut in sala de operatii inca 30' dupa ce l-au scos pe David, asa ca i l-au dus pe bebe lui tati sa faca el bonding (se dezbracase tati de tricou si i-a tinut lui David loc de mami in prima ora de viata, of ). Poate si de aceea poza cu Bogdan si cu David pe care am pus-o la concurs, care e facuta in spital cand avea David 6 zile, imi trezeste multe sentimente si ma face mereu sa plang, fiindca in primele zile eu eram groggy, terminata, iar Bogdan a facut totul, el a fost si mama si tata pentru David (si pentru mine
)... Ah, si nici noi nu-l dadeam noaptea pe David la surori, era plin acolo de copii, la unii deja li se bagase suzeta in gura, eu n-am vrut sa risc nimic... am preferat sa-l am langa mine pe scumpisor... oricum pe vremea aia dormea de rupea, la 30m de spital era santier de dimineata pana seara dar el dormea pe rupte... unde n-ar mai dormi si acum asa
aelita, tu ce mai jonglezi cu micutii?
cadina, leeloo, sunteti bine? pentru ieri pentru Cosminelul scumpicelul si pentru Tudorelul aricelul!!
andora, ancaurn, jady, Erika, Alexutza, Dorinutza, voi ce mai faceti?
chinabulina spune:
mda, stiam eu c-am uitat ceva: la multi ani sarbatoritilor de azi!!! sanatate multa si bucurii pentru mamici si copii
missP, ... si sa-ti spun si programul nostru seara (ca uitasem mai devreme)... teo papa la ora 18 mancare solida, dupa care ne jucam, topaie in jumper, ne plimbam, whatever (activitati obisnuite)... la ora 21.00 face baitza, apoi masaj, apoi ii dau biberonul cu lapte la ea in camera, cu lampa de veghe aprinsa si cantece de leagan de la o jucarie ca fond muzical... uneori (rar) adoarme in timp ce papa (ii pun o tetina mai mica la biberonul de seara, s-o dea gata
), dar de cele mai multe ori o pun in patut treaza si plec... uneori plange dupa mine, asa ca ma intorc, ii vorbesc, o mangai sau o iau in brate daca treaba-i groasa, alteori adoarme singurica...
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Reallaura spune:
Buna fetele
Noi tot asa – eu cu raceala, stranut, imi curg okii, tusesc, ma ustura gatul, bb parca a inceput sa tuseasca si el, sper sa nu ia aceeasi amploare ca la mine.
Alysh pupici si tie si lui Vladi, sper ca sunteti tot sanatosi ca la ultima postare!
Adriana v-am admirat pozele, tare misto…mai ales aia cand sta singurica in picoruse Anika, zici ca merge. Chiar ma uitam la miniquadro si ma intrebam ce faceti cu el..m-as juca si eu nitel cu el
Doloress Semanam noi asa la fire, casnice si ferindu-ne de a afla lucruri urate…ziceai si ca ati lucrat in HR in tara, nu??? m-a cutremurat iar recapitularea ta cu patrickut mic…brrr! Si eu m-as duce sa alint bbici mici sis a-I legan…cum ma sa fii parinte sis a lasi puiul singur ca nu suporti tu??? Uite genul de rau pe care nu as putea sa nu-l traiesc, la asa ceva nu inchizi okii, cand e puiul tau si –I poti usura suferinta fiind langa el.
Micaela merci mult pentru ieri
Lorich cum a fost pizza?
Miss sa stapanesti sanatoasa netbookul. Rutina noastra de nani: Pe la 7:30-8 facem baita, apoi ii mai dau o masa solida – ca el nu vrea bibe. Apoi plimbat cu el in brate, la tzitzi, pana adoarme si pus pe pieptul lui tati ca sa putem sta si noi ˝ h la tv – ca nu rezistam la un film intreg. Uneori adoarme si la 10-11. Apoi carat toata familia in pat la nani general. puiutilor nascuti astazi, Stefana Eduarda de Vianne, Andres deAelita , Maria Alexandra, Victoria Isabelle, Adam, Kevin, Shintarou Daniel!!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micaela06/Micaela06.jpg)
Micaela06 spune:
Adriana_78 mie, imi place, adica dc as fi fost copil, in casa ta mi-ar fi placut
Laura, nu ai pentru ce fa-te bine repede!
chinabulina si eu am stat departe de puiu meu 24 de ore, asta e aiurea cand faci cezariana, ca la noi nu se gandesc asistentele alea sa iti aduca si tie copilu, la terapie, sa il vezi, pana nu te duci tu pe picioarele tale stai fara copil. Bine ca ai putut sta cu ea in rezerva, la spitalul la care am nascut eu nu ti se dadea voie, eu ii faceam poze cand o luam la alaptat si tot timpu pana ma duceam iar ma uitam la ele.
Misssa iti spun si eu programul nostru, desi cred ca e cel mai abramburit program: pe la 7 mananca ultima masa solida (iaurt sau fructe sau ce vrea ea) apoi joaca, pe la 9 si ceva ii fac baita, apoi beberonu (am ajuns la 210ml, sunt in culmea fericirii) si somn. In ultimile 3 zile nu s-a mai trezit noaptea, dar mi-a dat trezirea la 7 (sper sa ramana asa programul de somn)
Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...