Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 17
Lorich spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MissParker
Na, ca aici nu am Outlook-ul ca sa imi redactez acolo conspectele, tre' sa raspund mereu cu quote ca sa comentez ceva, iar pasajul asta de la Doloress m-a impresionat asa de mult incat tre' sa-l citez pentru posteritate, asa frumos si emotionant ai relatat totul! |
Na - adormit cupilul singur si-mi permit: si pe mine m-a impresionat ce a scris Dolores acolo, am citit si recitit, mi-am amintit aprilie 2008. Sunteti niste luptatori si niste invingatori!
Noapte buna!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
MissParker spune:
Gabitza, hai, ca tot tu esti cu ideile geniale, mi-ai usurat si mie viata ca sa nu mai punem mereu linkurile, mi-am modificat si eu semnatura...
Mai fetelor, eu nu am scris gresit, e vorba de un NETbook, nu de un notebook. Primul este din ala in miniatura, care e de folosit doar pentru net si pentru chestii marunte (oarece mailuri, documente, ceva poze), asa mai pentru pafaristi ca mine
Stiti ce ma intereseaza pe mine acum? Vreau sa-mi povestiti rutina de culcare a bebeilor vostri. Fiindca eu una sunt depasita de situatie. De exemplu, pe la ora 20 ii dam grisuletul, ok... dar dupa aia ce fac cu el, nenica, pana il pun la culcare? Il las putin in bouncer, sa-i priasca mancarea, apoi ii dau putina apica, dupa care - tineti-va bine - il pun in tarc la joaca... Adica noi voiam sa-l punem la culcare la 21.30, iar el la 21:15 zanganea de zor la jucariile alea, le izbea de gratiile tarcului etc.
socrate spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissParker Gabitza, hai, ca tot tu esti cu ideile geniale, mi-ai usurat si mie viata ca sa nu mai punem mereu linkurile, mi-am modificat si eu semnatura... Mai fetelor, eu nu am scris gresit, e vorba de un NETbook, nu de un notebook. Primul este din ala in miniatura, care e de folosit doar pentru net si pentru chestii marunte (oarece mailuri, documente, ceva poze), asa mai pentru pafaristi ca mine Stiti ce ma intereseaza pe mine acum? Vreau sa-mi povestiti rutina de culcare a bebeilor vostri. Fiindca eu una sunt depasita de situatie. De exemplu, pe la ora 20 ii dam grisuletul, ok... dar dupa aia ce fac cu el, nenica, pana il pun la culcare? Il las putin in bouncer, sa-i priasca mancarea, apoi ii dau putina apica, dupa care - tineti-va bine - il pun in tarc la joaca... Adica noi voiam sa-l punem la culcare la 21.30, iar el la 21:15 zanganea de zor la jucariile alea, le izbea de gratiile tarcului etc. Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show DavidParticipam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2 |
DEci lucrurile decurg cam asa. La 18:00, 18:30 mananca ultima masa solida. In principiu mar cu biscuite (adica cereale cu biscuiti) sau banana cu branza. Dupa asta ne mai jucam pe jos. El se alearga pe aici, eu il mai trag de picioare ne ridicam, ne lasam jos etc.
Pe la 7 il pun jumat de ora in jumper. Dupa asta ne mai jucam pe jos sau in tarc pana la 8. La 8 tacticos mergem in dormitor. Ne pupam, ne dezbracam, ne pupam pe burtici si picioruse. Facem baita, masaj, punem pijamel, sac de dormit, ne bem lapticul. Toate astea cu lumina data incet si in functie de dispozitie pe muzica de relaxare. Dupa asta ori adormim in cursul bautului de laptic ori mami ne pune in pat la nani. Cateodata mai plange si il pun din nou la nani, cateodata adoarme din prima.
Doloress mi-au dat lacrimile. Prin ce ai mai trecut ...
Laura eu nu ma uit la asa ceva. Stiu ca nu e solutia, lucrurile urate si rele exista in lume. Tot ce putem face e sa ne crestem copii ca sa fie oameni in adevaratul sens al cuvantului deoarece lumea nu o putem schimba.
Oare cum o fi petrecand Cleo.
Doloress spune:
Hehe, fetelor tot timpul e emotionant cand bebelusi asa mici vin pe lume si trebuie sa stea la spital. Noi am avut noroc, am iesit in 3 saptamani, insa sunt unii care stau 3 luni. Si am vazut multi care stateau cam singurei acolo, mamicile lor veneau rar sau in cel mai bun caz doar cateva ore pe zi. Chiar la o fetita, pe mamica ei nu am vazut-o niciodata, numai pe tatal, venea si ii aducea laptele muls si l-am auzit zicandu-le la asistente ca ea nu vrea sa vina pentru ca ii face prea rau sa-si vada copilul conectat la aparate. Sau era o fetita care plangea tot timpul, parintii ei erau din Nordul Quebecului, veneau cu avionul in fiecare week-end sa o vada. Dar in restul saptamanii era singurica. Asa ca veneau voluntari care aveau drept sarcina sa tina bebeii in brate, sa-i legene, sa-i dragaleasca. Am zis ca atunci cand o sa creasca copii mei si voi avea timp mai mult la dispozitie am sa ma ofer si eu voluntar acolo sa legan piticii cei mici. Caci am vazut clar diferenta intre copii iubiti si alintati, cat de repede evoulau, fata de ceilalti, mai mult sau mai putin uitati acolo. Este foarte adevarat ca lucrul cel mai important pentru ei e dragostea si caldura sufleteasca.
Miss, Gabitam, Chinabulina ne inscriem si noi in clubul puturosilor, al meu e cel mai mare, ca are acusi 10 luni. Nu cred ca va mai merge de-a busilea vreodata, ci direct in picioare. Cand aterizeaza pe burta incepe scandalul, parca il arde burtica. Totusi m-am mai linistit, ca sta in picioare binisor, se ridica singur. chiar face cativa pasi sustinandu-se de marginea patutului.
Adriana cat e de frumusica Annika, ma termina ochisorii ei albastri!
Alysh uite www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">aici suntem si noi, dol1, dol2.
Miss la noi somnul vine numai cu tzatzi in timpul zilei si noaptea cand se trezeste. Seara adoarme la biberon. Pe la 9-10 asa adoarme, nici nu termina tot biberonul, eu tinandu-l in brate, in semi-intuneric. Apoi il pun in pat la noi. Nu stiu ce va face ziua cand va veni socrela, ca ea nu are de unde sa-i dea tzatza. Cred ca o sa-i mai bage un biberon de lapte.
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
Doloress spune:
In alta ordine de idei, azi ne-a capiat Patrick pe amandoi. S-a trezit la 6, dupa ce se frichinise de la 3, a dormit fix o jumatate de ora dimineata si o jumatate de ora dupa-amiaza. Vrea numai in picioare, daca a cazut incepe plansul, nu mai vrea sa se ridice singurel. Nici in jumper nu mai sta singur, trebuie sa fim langa el, sa batem din palme si sa-i zicem Bravo! si abia apoi incepe sa sara. Am zis ca a ramas cu sechele de la spital, ca tot mi-am adus azi aminte de NICU, ii e groaza sa ramana singurel. Si ma dor sfarcurile de ma urc pe pereti, ca tot am incercat sa-l adorm si bineinteles ca nu avea chef de somn si ma musca de ma innebunea de tzatzi.
Gata, m-am plans, m-am mai descarcat putin!
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MissParker
La mine si la gabitzam nu apari pe lista de votanti, o fi fost vreo greseala tehnica? |
HMMMM!!! Eu v-am votat pe amandoua; o sa verific si eu ce si cum... pe tine te-am votat la poza cu tati.
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Victoria_mami spune:
Miss, asa e! Am mai votat o data a ta poza si a Gabitzei o votasem prima poza. Gabitza, am incercat sa o votez si a 2-a, dar nu mai aveam stelute, ca am tot votat (in general pozele fara nici un vot, care mi-au placut).
_
Victoria Isabella
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Nu mai, nu vrea frate sa o ia din loc. Sta foarte lejer in fund, se intinde cat poate in jurul lui dupa jucarii, dar nu se duce dupa ele. L-am tot incercat, i le pun mai departe. In cel mai rau caz se pune pe burta si face un fel de taras pe coate, dar pe distante foarte mici. Are tentative de a ridica fundul, dar e greeeeuuu. Ii place sa-l pun in picioare si sa-l tin asa, dar nu-l las prea mult. Felicitari pt Notebook :) Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
Victoria mi s-a tarat pe burtica din sufragerie pana in bucatarie. A "cules-o" daddy de langa aragaz. Cred ca a venit sa verifice daca spal bine vasele , asa cum dimineata intra cu rotobilul peste daddy in baie, sa vada daca se spala bine, sa mearga curatel la servici Da' uite-asa bea si mami cafeaua in liniste.
_
Victoria Isabella
Victoria_mami spune:
Miss, iti spun programul nostru de seara: pe la 6-6 jumate ultima masa solida, apoi se joaca cu daddy pana pe la 7-7 jumate, se joaca pe joc in sufragerie cu o caruta de jucarii imprejur, mai merg la plibare (o tine daddy pe manute), mai pleaca singurica la plimbare, tarandu-se pe burtica, apoi baita si la 8pm in pat, tzitzi si somnic!
_
Victoria Isabella
Adriana_78 spune:
Multumin Gabitzam, Lorich, Alsyh, Simonacip, Miss, Doloress
Micaela - esti draguta ca intotdeauna - da sa stii ca n-am amenajat cine stie ce pt. copii; am vazut prin diferite case mult mai multe jucarii, noi chiar avem putine sau ma rog, rezonabil.
Chinabulina, uite cum arata casuta noastra inainte
aici
acum quadro extins
aici mini quadro
ce vrem sa facem nou, ca poti facem ce model vrei; mini quadro ne ajuta sa ne imaginam mai usor modele, plus ca se pot juca si copiii cu versiunea mini.
L-am comandat pe internet; avem si tobogan, da n-am avut cum sa-l caram din Viena la Buc. - pacat, ca s-ar fi distrat fetele pe el.
uite aici multe modele
http://www.quadroworld.com/models/?dir=5_Universal
Adriana