Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Alysh spune:
Doloress, please mai pune link-ul ca vreau si eu sa va votez neaparat!
Adriana, frumoase fete ai, ce mare seamana mult cu tine, cea mica cu sotul mai mult ca sigur.
Vlady
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Adriana, foarte misto pozee, ai prins-o super pe Annika. Cred ca mai are un pic si merge...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefany_p Bratafel. imi da eroare la vot bagati linkurile mai des pt vot ca unii este mai in urma.. ![]() |
Uite aici linkul, noi suntem ultimii pe al doilea rand: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=17
Acusi picai si eu acasa, fusei la terapie, unde nu am avut mari revelatii, ca i-am povestit doar despre confruntarea cu fostul socru...
Surpriza este ca acum va scriu de pe noul meu netbook
![](punk.gif)
Hehehe, iar lui Davidone i-a cumparat tati ieri un tarculet dragut si acum il avem langa noi, in sufragerie, aseara chiar radeam cu tati: "Ia uite, fiecare cu aia ma-sii, tati la PC, mami la TV (cu casti) si bebe cu jucariile lui in tarc...".
1. Louis Pasteur a fost un impostor dovedit. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care www.youtube.com/watch?v=-lRn7ffdUto" target="_blank">cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
MissParker spune:
Socrate intr-adevar piticul meu era mic tare, la 1890 de grame. Uite aici se vede si mai bine cat era de mic. Il tineam asa la piept, piele pe piele, asa m-au sfatuit asistentele, se cheama kangaroo care. Cateva ore pe zi il tineam asa in fiecare zi. Este de mare ajutor pentru prematuri, sa simta corpul mamei, sunetele din burtica cu care au fost invatati atatea luni. Ca prin minune, cand il puneam asa, toate valorile de stabilizau, nici un monitor nu o mai lua razna, nu mai avea nevoie de oxigen asa de tare, ca in incubator. Ii punea numai o mascuta mica de oxigen, lipita de haina mea. Si stateam asa, uitati, ore intregi, ca o continuare a sarcini, numai cu bebe pe dinafara ![]() Bineinteles, ce era in sufletul meu nu-ti pot spune, mai ales cand plecam seara acasa, sau cand m-au externat si am plecat acasa fara burtica si fara puiut. Si in lift erau doua familii cu puiutii in scoica, cu baloane si flori. Sau cand i s-a invinetit mana de la perfuzii si i-au bagat perfuzia in capsorul ala firav. Sau cand l-am vazut ca in loc de cutie toracica avea o gaura mare in piept, cand respira, se facea un gol asa ca ma gandeam ca ajunge pana in spate. Dar au trecut toate, a luat spectaculos in greutate, asistentele l-au poreclit Campionul. Erau 4 camere acolo, fiecare copil trecea prin fiecare, pana ajungea la ultima unde erau cei mari, aproape de termen. Ei al meu a trecut direct din prima camera in ultima, nici macar nu a scazut un gram in greutate, cum fac toti copii. Si iata acum ce galigan mare si obrazinc are mama! Si , cel mai important, nu mi-a fost odata bolnav, nu mi-a facut odata febra. IN afara de cativa mucusori de vreo doua ori, nimic altceva. A fost greu dar a trecut, cum trec toate pe lumea asta. Iaca, acum am cazut eu in butoiul cu melancolie... ![]() |
Na, ca aici nu am Outlook-ul ca sa imi redactez acolo conspectele, tre' sa raspund mereu cu quote ca sa comentez ceva, iar pasajul asta de la Doloress m-a impresionat asa de mult incat tre' sa-l citez pentru posteritate, asa frumos si emotionant ai relatat totul!
![](floare2.gif)
1. Louis Pasteur a fost un impostor dovedit. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care www.youtube.com/watch?v=-lRn7ffdUto" target="_blank">cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
MissParker spune:
citat din mesajul lui Desiree2002 Am uitat sa spun: Doloress si pe voi v-am votat ieri! |
La mine si la gabitzam nu apari pe lista de votanti, o fi fost vreo greseala tehnica?
MissParker spune:
citat din mesajul lui Adriana_78 Buna ziua! Avem si noi poze noi - am imortalizat-o chiar si cand sta in picioare singura, fara vreun sprijin! http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/Annika9LuniLara# Adriana |
Vai, mor, cat de dulce e!! si cum se tine in picioare... hai, ma, fetelor, iar David se roteste ca broscuta pe burtica...
Ia zi, Gabitza, ca parca ai nostri erau aia cu kuru' greu
![](icon_smile_big.gif)
Hai ca m-am prins sa nu mai bag semnatura cand pun mesaje din astea scurte, ca altfel umplu singura 3 pagini azi
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Nu mai, nu vrea frate sa o ia din loc. Sta foarte lejer in fund, se intinde cat poate in jurul lui dupa jucarii, dar nu se duce dupa ele. L-am tot incercat, i le pun mai departe. In cel mai rau caz se pune pe burta si face un fel de taras pe coate, dar pe distante foarte mici. Are tentative de a ridica fundul, dar e greeeeuuu. Ii place sa-l pun in picioare si sa-l tin asa, dar nu-l las prea mult.
Felicitari pt Notebook :)
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micaela06/Micaela06.jpg)
Micaela06 spune:
Am vazut si Annikace dulce e ea cu ochisorii ei albastrii. Cum sta ea singurica in picioare, cred ca in curand o sa mearga singurica. Imi place cum ai amenajat in casa pentru copii, tare frumos.
Miss, Gabita, baietii sunt mai lenesi, nu asa se zice?
Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
chinabulina spune:
citat din mesajul lui Micaela06 Miss, Gabita, baietii sunt mai lenesi, nu asa se zice? ![]() Mihaela ![]() O comoara, o comoara... |
pai in cazul asta fiica-mea e baiat
![](icon_smile_big.gif)
MissP, felicitari tp notebook.
Doloress, foarte emotionanta povestea voastra. sigur ca o stiam, e o poveste pe care n-o poti uita usor. dar am recitit-o si am resimtit emotiile alaturi de voi
![](floare.gif)
![](japonez.gif)
adriana, frumoase fete ai! vroiam sa te intreb de unde ai luat locul de joaca (sau cum sa-l numesc...) pe care se catara lara. stiu ca ai mai fost intrebata mai demult (cred ca aveam burtici pe atunci), dar nu mai tin minte ce ai raspuns...
vroiam sa va mai intreb cat timp se voteaza pentru concurs? cand se afla rezultatele?
georgiana,
![](mamica.gif)
Ia te uita ce mare sunt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micaela06/Micaela06.jpg)
Micaela06 spune:
citat din mesajul lui chinabulina pai in cazul asta fiica-mea e baiat ![]() georgiana, ![]() Ia te uita ce mare sunt |
Ea e gogoasa balerina, a noastra
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Mihaela
![](mamica.gif)
O comoara, o comoara...