Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (274)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Deci dr. Burloiu a recomandat mersul in colectivitate...

O fi neam cu Yaia

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Mai fetelor, ce clopotelul vacii? Ca habar n-am si-s curioasa

ai si tu un Mutulica acasa?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, e o varianta buna sa-l duci de 2 ori pe saptamana, sunt niste doamne dragute, care chiar se ocupa de ei.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

sa va zic , de bine ce mi-am laudat odrasla ca doarme toata noaptea, ultima a fost de groaza s-a culcat pe la 8 jumate si pana dimineata din jumate in jumate s-a trezit plangand, nu stiu ce a avut , ca la un moment dat dupa pimele 2 treziri am luat-o in pat cu noi , dar tot s-a trezit, iar dimineata la 6 jumate era fresh, ne pupa cand pe unul cand pe altul sa ne trezim , o mai iesi vreo masea ceva ,oricum nu reusesc sa vad ca nu ma lasa ,iar cand am bagat ultima data degedul m-a capsat cam tare

si ce faci cand se trezeste? O iei in brate si o legeni pana adoarme la loc?

=====================

Mergi la inceput

Felicitari jojo_miha! Sarcina usoara si un bb sanatos!

=====================

Mergi la inceput

Yaia, drum bun si voua, concediu placut.. sa reveniti sanatosi!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

ADi, felicitari din tot sufletul!!!! Parca am presimtit eu ceva, zau asa...Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa mai vina un copil asa reusit!

Prisi, La MUlti Ani!!! Sa fii fericita si sanataoasa!

Roxana, nu stiu ce sa zic...mi se pare un pic cam mult ce a zis despre Bubu! Chiar daca bona nu afce mare lucru, Bubu e mult si in preajma ta si a Alexandrei si asta compenseaza, zic eu! Eu o vad pe Sara cand e in preajma verisoarelor imita mult si face mari progrese! Intre timp, am mai vorbit si cu alti oameni, si am ajuns la concluzia ca sunt eu nerabdatoare si va veni si momentul in care Sara va spune mai multe cuvinte! Din cate am citit, un motiv ar fi faptul ca are capacitatea de intelegere mai mare decat cea de comunicare! La cea, cel putin asa pare a fi! Intelege absolut tot, recunoaste obiecte, actiuni, doar atat ca nu e interesata sa invete cuvinte noi!Oricum, probabil ca ati vorbit mai multe, iar ideea cu coelctivitatea mi se pare buna! Succes si sa ne tii la curent!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Lol.. ce interesant e puzzelul lui Me.. Si celelalte de asemenea.. Vreau si euuuuu.. se gasesc si prin magazine?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Prisi, la mult multi ani fericiti! Sa fii sanatoasa si fericita, va pupam si va iubim!

Roxana, eu n-am inteles nimic.
care e faza cu Andrei? stii ca ma intereseaza, pt ca nici Gh nu prea vorbeste.Cum trebuie stimulat? sunt niste exercitii? sau???

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mai gagici, mie mi se pare ca cereti prea mult de la copiii vostri. Zau asa! Nici nu facura un an juma si voi vreti sa stie tabla-nmultirii... Lasati oamenii sa-si aleaga singuri traiectoria si ritmul. Daca ar avea trei ani si nu ar da randament, apoi atunci sa va puneti probleme. Dar atata timp cat raspund la stimuli si ii observati ca fac deductii si le merge bibilica, nu-i mai zapaciti.
Eu cred ca voi intrati si vedeti ce fac alti papanashi si va apuca tremuriciul ca ai vostri nu fac. Pai nu-i corect. Ce-ar fi acum sa consider si eu ca Y are un mic retard de crestere ca mie nu-mi aduce aspiratorul sau ca nu face toate minunatiile pe care le face Ghighi?! De ce face Me, Lisa sau Cristi nici nu mai zic. Ei lasa ca o sa le faca si al meu. Atat timp cat il vad ca e super ok, ca-i merge mintea (chiar daca numai la dracii - inseamna ca ii merge, nu?), e cooperant, sociabil, iubaretz foc, vorbaretz in papagaliceasca lui acolo, papa bine, nu e bolnavicios. Pai ce pot sa-mi doresc mai mult?
Yanis nu stie, de exemplu, partile corpului... Pentru ca nu l-am invatat... Hihihihi... Nici prea multe animale nu stie si le baga pe toate la gramada. Adica daca vede la tv un tigru sau altceva care seamana a felina, la el tot "miau" e. Daca vede un elicopter sau avion, la el tot "ti-ti" e. In schimb stie telefoanele mobile si a invatat cu usurinta toate ticurile mele verbale: hei, opa, ups, olala, aha, ihi, mmmmhiii, tztz, eheheee, ee na!, ush, caca. Culmea e ca le foloseste in situatiile corecte si cu tonalitatea adecvata. Si am mai observat ca bebeluseasca lui a trecut prin diferite trepte de dezvoltare. Nici acum nu inteleg ce zice, dar stiu sigur ca zice altceva si mai multe decat inainte. Parca nu mai doar o prosteala, parca acum vorbeste serios in felul lui. Chiar imi zicea mama ca obisnuia sa-i spuna "da, Yanis" cand incepea el sa turuie, acum nu-i mai spune ca cica cine stie ce zice Yanis acolo de rau si dupa aia intelege ca e bine ce zice...
Asa zice si cuvinte, nu numai hieroglife: uite, uite-te, haide, haida de, haide bre, acolo, aici, asa, tu, ia tu sau ia si tu, gata, bravo, caca, apa, papa, toti bunicii (Coco, Dodo, Lulu, Ioio), lui B a inceput sa-i zica pe nume, pisa, titi, cra-cra, cucurigu, cocosu, bisa, hapy -cainii... Face si scurte propozitii, de exemplu asta cu ia tu, gata tati, uite titi, cra-cra acolo... Chestii d-astea. Eu zic ca e suficient pentru un pusti de un an si cinci luni. Nu vreau sa se fi reincarnat Eminescu sau Einstein in bibicul meu. Mai bine sa fie smecher si sa se descurce, decat sa fie premiantul clasei. Hihihihi....

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput