Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (274)
Raspunsuri - Pagina 10
papanash spune:
pe cine mai avem in concurs ? Am vazut Marunzita, Bernic si Valentina ( nu vad decat o poza, ai retras-o pe a 2-a ? )
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 va veni si momentul in care Sara va spune mai multe cuvinte! |
Pai.. daca esti nerabdatoare.. io zic sa pandesti o vaca, ii ceri clopotul cu imprumut.. si daca ti-l da.. te-ai scos, gata cu asteptarea ta..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Annisia Ce-ar fi acum sa consider si eu ca Y are un mic retard de crestere ca mie nu-mi aduce aspiratorul |
Mah, io cred ca el are o retinere in a ti-l aduce.. doar pentru ca stai departe.. si-ar veni copilul cu autobuzul, da' nu a inteles cum trebuie compostat biletul
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui papanash pe cine mai avem in concurs ? Am vazut Marunzita, Bernic si Valentina ( nu vad decat o poza, ai retras-o pe a 2-a ? ) |
si greyerasa...
=====================
greyeras spune:
Da si noi, gre1 si gre2.
Pentru cine vrea sa ne voteze.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008
valentina_22 spune:
Prisi , LA MULTI ANI, cu sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!
Jojo_miha, felicitari pentru bebelus. Sa ai o sarcina cat mai usoara si o fetita sanatoasa,frumusica si mancacioasa!
Erina, bine ati revenit acasa in dragul vostru camin!
Cu lectiile de sofatu stau rau, cica instructorul a avut un accident, s-a ales cu un picior rupt si acum astept sa mi se reprogrameze orele. Tocmai cand incepusem si eu sa-mi intru in mana. Acum stau acasa si mananac pe paine cartea.
Nu stiu cat de adevarata este zicala cu clopotelul si Alexandrei i-a dat soacra-mea sa bea apa din el si mai nimic. Vorbeste de vorbit dar inca o mai da pe limba ei cand este singura si nu sunt atenta la ea.
Noroc cu voi, acum am vazut si eu ca am inceput votarea, pozele lui bernix le-am gasit, dar nu imi dau seama care sunt ale marunzikai. Daca nu va cerem prea mult va rugam sa ne sustineti pe toate!![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2
diwana spune:
Jojo_miha felicitari pt. sarcina. Iti doresc un bebe sanatos! 
Prisi, ce cadou frumos ti-a facut sotul
. Distractie placuta amandurora!
Carpatina, n-am un Mutulica acasa, dar eram curioasa ce fel de ritual este
. Cu varsta imi creste si curiozitatea 
Io zic ca Annisia, ca poate le cerem prea mult la varsta asta. Nici Rares nu zice partile corpului, desi sunt convinsa ca le stie. Nici nu l-am invatat, i le-am tot repetat in diverse contexte (nu cu scopul de a-l invata), abia de curand am inceput sa-l invat, fara sa ma strofoc prea tare insa. Mi-am dat seama in cazul lui fiu-meu, si sunt convinsa ca asa e si cu ceilalti copii, ca ei stiu mai mult decat credem sau ne dam seama. Avem impresia ca vorbim cu peretii, ca nu-s atenti, ca n-au retinut nimic din ce le-am zis, si intr-o buna zi doar ce-i auzim cu un cuvant pe care nu i l-am mai spus de multa vreme, sau ca intelege ca vrei sa-i faci baie, sau iti raspunde (asa cum stie, si sunt muulte variante) ca da, vrea un biscuite, ca da vrea sa iasa afara, ca nu, nu vrea sa faca nani, si lista continua. Sunt copii diferiti, cu ritmuri diferite de invatare, de aplicare a lucrurilor invatate, de activitati preferate. Rares nu face puzzle-uri, nu sta la citit de povesti, nu zice propozitii, nu mananca singur decat rar, nu-si tine biberonul, nu zice partile corpului si mai stiu eu cate, insa stiu ca in curand le va face, poate mai tarziu decat altii (decat unii, sigur
, si avem exemple multe printre puii nostri)
Mada, ma bucur ca sunteti sanatosi cu totii.
Yaya, drum bun si sa va simtiti bine in vacanta in Magyarorszag (oare bine o-i fi scris?)
Papanash e smecher Ghighi. Las' ca o sa redescopere pedalele
. Al meu este interesat de tricicleta, dar si sa vrea sa pedaleze, nu poate, ca nu-i ajung picioarele inca.
Erina, cred ca e frumos tare la PN
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Sabina spune:
pai nu e clooptel...e clopotu vacii!
:))))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
Diwana, eu i-am scos si cadrul ala de siguranta de la trici (bara aia ) si chestia aia de plastic pe care tinea picioarele, asa ca n-are incotro, ori pune picioarele pe pedale ori pe jos.Le-am scos ca mai mult il incurcau, se lovea in ele.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
myral spune:
ADIMERCEDES
felicitari pt sarcina sa fie usoara si sa ai un bebe sanatos! Eu zic ca mai bine ca nu ati asteptat din nou doi ani, nu?
JOJO MIHA
eu cred ca sotul tau mai poate inca spera la Andrei
se mai poate schimba sexul intre timp, stiu din experienta proprie
Te asteptam sa ne povestesti despre frumoasa ta.PRISI
LA MULTI ANI! Si diatractie placuta la Londra!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)