Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (274)
Raspunsuri - Pagina 21
Roxana_G spune:
Cecilia, vom merge in sediul din Dorobanti. Din cate am inteles eu, tocmai ca acest modul se face fara parinti, voi asista numai la lectia demonstrativa.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
diwana spune:
Roxana ma bucur tare mult ca te-ai linistit 
. Eram sigura ca Andrei este ok, dar mai bine ca ai si confirmarea unui dr. De asta nu-mi plac mie majoritatea doctorilor, ca nu sunt atenti la pacient, sunt atenti doar la teoriile si sabloanele lor. Chiar ma bucur ca esti linistita 
O sa va pun mai tarziu sa-l vedeti pe Rares cum reactioneaza cand o vede pe Me.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Erina spune:
Gabitz sigur ai ghicit! L-am recunoscut pe tati de Mihnea.
Eu va doresc o noapte linistita! Daria si tati dorm de dinainte de 9. Ma retrag si eu la
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Roxana_G spune:
Woooow, abia acum am ascultat-o pe Puppi cantareata, de acasa a mers playerul ala. Minunata este!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana O sa va pun mai tarziu sa-l vedeti pe Rares cum reactioneaza cand o vede pe Me. Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Is this love what I'm feeling... ![]() Sorry mi-a venit melodia asta in minte cind am citit: http://www.youtube.com/watch?v=ujnH4yNqL8E Whitesnake-Is This Love nu e pentru bebelusi doar pentru mami si tati. Pacat ca al meu dorme, ce sa ii faci astzi a primit o gramada de telefoane chiar daca si-a luat liber... Piticul se face mare |
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
greyeras spune:
seara buna fetelor!
am vazut ca am fost votate, multumiri!
Din cate am citit se face o competitie pe aici, imi place sa vad ca sunteti asa de active.
Noi inca nu dormim, tati se uita la film, iar fata isi face de lucru pe aici.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008
diwana spune:
Mai io si sa vrea sa va dau ceva de ghicit, nu stiu sa scriu de pe userul cu mamici
filmulete Rares
Piticul se face mare
valentina_22 spune:
Gabitz, mai da-mi te rog un mic pupic pe langa cel primit deja si sunt multumita!![]()
Cu nr 5 nu am avut noroc, dar am vazut ca celelalte fete mi-au luat-o inainte!
Roxana, bine ca te-ai linistit,acum porti dormi linistita la noapte!![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2
diwana spune:
Erina, merci de dedicatie ![]()
Pai trezeste-l, asa, frumos, sa vada isn't it love what he's feeling?![]()
filmulete Rares
Piticul se face mare
Sabina spune:
Pfiuiuu, Roxana, mi-ai luat o piatra de pe inima, ca prea erai nelinistita(si eu dupa tine la panda
)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo