Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (274)
Raspunsuri - Pagina 20
luy spune:
Si eu zic ca Ghici nr.2 e Robert de Crishtina
Mami, zi daca am ghicit nr.3, vad ca fetele nu s-au prins din indiciile mele.
Stati sa ma uit si la nr.4
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
valentina_22 spune:
Nr2: Angelik de ricea? eu zic totusi ca-i fetita![]()
Luy, ai ghicit meriti premiul, fetelor, nr 3 este Andrei al meu![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2
Erina spune:
Luy, eu cred ca ai dreptate cu Andrei de Valentina la nr.3
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
luy spune:
Da, Ghici-ul nr.4 este Eliza 
Ia uite, a aparut si Ghici nr.5... aici sunt in ceata rau !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
gabitz78 spune:
mey...dar a fost atat de evident?
speram sa va bag nitel in ceatza.
valentina e castigatoarea noastra.cu ce te cinstesc?

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxana_G spune:
Dragutelor, nu stiu ce ghicitori aveti aici, nu am apucat sa citesc din urma.
Insa am zis sa postez repejor, sa mai linistim agitatia de pe aici pe seama dezvoltarii puilor ne-vorbitori. Ei bine asta seara am mers la neurologul nr. 2 (Zamfirescu) si m-a asigurat ca totul absolut perfect cu Andrei si ca ii cerem prea mult pentru varsta lui. Baiatul se comporta normal, corespunzator ritmului lui de dezvoltare, nu am de ce sa imi fac griji.
Abordarea doctorului a fost alta, mai in joaca, motiv pentru care Bubu a fost vesel, interactiv si jucaus, mai sa zica doctorul ca eu sunt mama nebuna. Andrei a fugit din cabinet si doctorul nu m-a lasat sa ies dupa el, nu mai aveam stare, dar chiar s-a intors singur inapoi. Ma rog, datile urmatoare s-a infipt in cabinetul doctoritei la care fusesem la control acum 2 zile si i-a speriat dand usa de perete in timpul consultatiei.
Concluzia este ca nu avem motive de grija, trebuie sa am insa rabdare si sa ii mai si arat partile corpului daca am pretentia sa le arate.
In plus sa nu ma astept sa faca lucruri care nu il intereseaza sau nu au sens pentru el (de ce mi-ar aduce jucaria lui???). M-a luat la fix doctorul, fara sa zic eu nimic: "te pomenesti ca va aduce telecomanda si telefonul si nu altceva?". Zau daca stiu cum a ghicit, dar chiar asa e.
Deci trebuie sa ii explicam si noi ce si cum (adica bona sa mai si vorbeasca), dar fara insistente si obsesii, care ar crea copilului temeri ca nu poate face ce i se cere si va fi respins.
Cam asta.
Sunt si eu mai bine dispusa, mai ales ca am primit in scris si confirmarea ca luni a fost totul ok la Roma.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Asa era!!!
Ce bine ar fi ca mamici care nu au mai scris de mult timp sa apara macar cu acest prilej.
Noi am fost in vizite astazi si prin oras la platit facturi. Daria a fost fericita sa isi vada bunicii. Am stat destul de putin pe afara pentru ca a fost frigut.
Am reusit sa curat tastatura. mama ce de-a suruburi avea. Au ramas unele taste cam tepene dar macar nu mai sunt lipicioase.
Cecilia, poate ne aduce si bui pe noi la Babyexpo. Nu promit nimic insa.
Roxana_G spune:
Valentina, nu mai e cazul sa te ingrijorezi, totul e bine cu baiatul. Cat despre instructor, sigur trebuie sa gasiti o solutie.
Mami25, si eu i-am mai dat cremwurst sa guste.
Cecilia.
e tare bine cand are partener de joaca si tare greu la strans dupa ei. Mda, cam asa e la mine mereu.
Carpatina, eu fac crima pentru o Goffre de la voi, asa cum suspini tu dupa merdenelele de aici. Nu stiu de ce nu reusesc sa vad nici o poza a Ioanei. Ma oftic.
Lavinia, bine ati revenit. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Roxana, ai vazut ca totul e absolut OK? Bine ca te-ai linistit. felicitari si pentru confirmare.
Luy si Cecilia nici eu nu ma supar cind aratati performantele puiutilor. Bravo lor! Pentru o mamica puiul ei e oricum nepretuit!
Daria spre exemplu are 2 puzzle in care trebuie sa potrivesti bluza cu pantalonasul pentru un baiat/fetita. Cum conturul e dificil ieri abia le punea in locasul lor. Astazi a progresat si le potriveste perfect. Chiar ii face placere sa le puna. Urmatorul pas abia e sa le pun asortate.
Lavinia stiu de care puzzle zici. e super cind au aceeasi imagine pe baza. Nu am vazut pe aici deocamdata.
Mi-a placut mult si cel al Mariei ca e mare si frumos conceput. O sa il iau si eu pentru Daria