Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

anamona eu cred ca a duce fetita la piscine/stranduri e si mai riscant decat acasa in vana proprie. Pe Victor l-am dus la piscina de cand avea 6 luni, dar nu stiu zau daca aveam curajul sa fac asta daca era fetita. Poate sa nu se intample nimic, dar... de ce sa risti, numai asa de dragul distractiei?
Ginecologul meu, care e femeie, mi-a povestit ce a patit cu fetita ei, care avea atunci doar 5 ani, dupa ce a dus-o la piscina. A luat micuta Trichomonas si i-a fost foarte greu sa o trateze. Asa ca, mai bine... pas.

Cu asigurarile astea chiar imi dai fiori cu ce spui tu acolo. Eu le-am facut la amandoi copiii - asa numitele burse pt. studii Academica de la ING si sotul meu a sarit in sus de 3 coti cand a auzit si m-a avertizat ca e o mare tzeapa la nivel mondial. Asa sa fie, ca eu una nu ma pricep la de-astea financiar-economice?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

nicole30 - bine ai venit!
Banu2268 - nr de picaturi de vigantolul se da strict la recomandarea pediatrului in functie de cum se prezinta copilul: In mod normal sunt 2 pic/zi. Thea ia 3 picaturi pentru ca pediatra i-a depistat rahitism incipient.
cat despre grafice...acestea sunt relative....noi suntem ... de altfel cred ca toata lumea de aici. Mai multe despre grafice poti gasi la inceputul cap 59 daca nu ma insel.. gasesti acolo niste linkuri si explicatii la curbele de crestere
Monica - sanatate multa si cred ca nu ar strica sa ai grija cu efortul pana la urmatoarea ecografie. Nu fi suparatica cu colul, ti-ar fi zis ceva cu siguranta doctorul daca ar fi avut motiv de ingrijorare. Iti tinem pumnii stransi si ne gandim la tine :)
CD27 - pe bune cu hainele alea...eu le-as baga in clor...si le-as intinde pana cand s-ar rupe un pic pe margini...cand i le-as da, as zice ca s-au prostit si astia de CK nimic nu mai e de calitate in lumea asta....

Mergi la inceput

felicic - sincere condoleante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Mony . Nu e nici o problema daca Evei ii place sa doarma pe partile laterale, important e sa alternezi dreapta cu stanga sa nu i se turteasca capul pe o singura parte ( eu asa il am - turtit pe dreapta , ca doar asa vroiam sa dorm orice mi-au facut )

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cd ce frumos dorm baietii tai

Mamidestefan eu am vazut azi un bebe de 2 anisori la cabinet care era racit de 2 saptamani...si asistenta i-a zis ca virusul de gripa este tare puternic si ca cedeaza mai greu la medicamente...dar ca o sa ii treaca in cateva zile si nu vor fi complicatii....
Vazut 2 dintzoci !!! pup iepurasul

Preety am vazut ca ti-au raspuns fetele....nu am reusit inca sa vad , ma uit mai la noapte

Claudina la noi Tina s-a ridicat singurica , iar David sta in scaunel mai ridicat si uneori il tin in brate mai ridicat. Ii place la nebunie pozitia , dar inca nu il las decat f putin...
Asigurare nu stiu daca o sa fac..momentan banutii lui sunt in plic , pusi bine...Poate ii dechid un cont , sa fie al lui , mai vedem...

Dana dumitru ce copil supeeeerb ai !!!!!

Ce fac vaccnatii de azi ???

Nicole30 bine ai venit ! Scrie repede 10 mesaje sa apri in timp real. acum mesajele tale sunt moderate si apar mai tarziu , deci uneori nu le vedem.

Au mai fost fete carora le-as fi raspuns , dar am vazut ca au primit deja raspunsuri si nu are rost sa repet si eu .

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Robert de CD , Petru si Pavel de Nally , Vlad de Felicia

Izabela de mamide stefan , Sergiu de Lucutta , La multe lunite !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Anamona, merci mult pentru raspuns.
Radoi imi era tare simpatic, dar avand in vedere poveste cu Teo nu-mi prea vine sa ma mai duc la el.
Atunci l-am considerat intai superficial... apoi cel putin nepoliticos ca a refuzat sa vorbeasca cu mine, macar cat sa ma linisteasca nu sa ma pofteasca direct la avort. Ma rog... a mai trecut timp dar stiu eu ce ma mai podideste cand dau ochii cu el?!

O sa sun sa vad cine cand e liber si ma hotarasc. Caut acum un medic la care sa merg regulat la control... cu copiii as zice ca am cam terminat nu?!
M-am programat cu Radu si la dr recomandat de tine, in martie. Totusi mi-e cam jena si nici nu stiu cum sa-l abordez....
adica, copilul nu e bolnav... ma rog ce sa-i zic daca ma intreaba de ce am venit la el. Cam ciudat.

Babymom, scaunul de la Brevi e destul de scump dar daca chiar te tine "toata viata" e o investitie, nu? Al lui Teo a costat 500ron in 2007... si poate sta doar un copil in el, mie nu-mi incape fundul.
E reglabil la orice inaltime si il poti pune sa stea pitic la masa cu tine... dar la un moment dat tot voi scapa de el ca va deveni obiect de muzeu. Pe cand scaunul de la Brevi... il asimilezi printre celelalte scaune de masa si gata! Mi se pare super ideea.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Ada - si Thea a avut o ureche de elf la nastere, cat despre capsor nu stiu ce sa zic....

Babymom - eu una nu prea am incredere in fondurile de asigurari in general. Nu am vazut ce ofera produsele Academica. Neincrederea mea e data de risc - nu iti garanteaza nimeni o rentabilitate doar iti spun ce rentabilitati au obtinut ei istoric sau ce estimeaza sa obtina. Pe de alta parte banii nu ii pierzi, iti garanteaza ei acolo ceva, daca esti multimita de acel minim e totul ok.

Ziceam mai devreme de depozitele de la banci - asta ar fi optiunea mea - dobanzile sunt bune ba chiar la cat de disperati sunt sa atraga bani poti si negocia o rata mai mare.
Dar, si aici e un risc: in cate banci mai poti avea incredere in ziua de azi? am auzit ca si pentru aia 50000 EUR garantati de stat stai ani dez ile sa ii recuperezi

Mergi la inceput

Preety ce tare e Sorina , ce imi place cum o musca ea pe prietena ei.....direct de fatza Si ce ochi mari face la camera

Cosmy va puuuuuuuuuuuup Mami nu avem pernuta aia de care intrebi, dar am inceput sa ii fac masaj la capsor cand e cu spuma in par ca atunci aluneca mai bine, ca la noi s-a cam platit la spate...si inegal...si l-am pus pe toate partile la nani cand era mic,dar degeaba... si nu imi e de alta, dar poate se vrea a fi vreun chelios periculos si e pacat sa nu fie teasta rotunda....

Moni lasa mami ca il vezi tu pe samburel data viitoare

Delphinas gasit rushii ???

Lumi pup puii scumpi si dragi

Fce de unde ai luat pernuta ?

Mergi la inceput

Ada - esti tare simpatica. Cum ce sa ii zici? Ai venit la un control pur si simplu. Tie de fapt iti e de doctorita curenta?

Mai poti sa te duci cu ocazia unui vaccin ca oricum ii face si un control inainte.

Cand in martie te duci? Noi avem pe 3.

Cat despre ginecolog uitasem de ce ti s-a intamplat...de astfel de rateuri ziceam....Poti alege dintre ceilalti doi - si ai grija cu programarile ca prinzi liber peste o luna - o luna si ceva. Asta e marea problema a doctorilor buni de la CMU....

Mergi la inceput