Salajencele in asteptare!!![81]
Raspunsuri - Pagina 3
mihaela_s spune:
Bia sa stii ca si eu m-am gandit la adoptie, dar parca nu poci...vreau copilu' meu. Dar cine stie...daca n-o iesi nicicum, e si asta o optiune.
Voi va testati pe aici? ![]()
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Tu Bia, ai calculator naspa Oare cum sa o fac sa dispara si la mine? Ca ma omoara. De nu is atenta si fac un clic pe langa, odata se deschide o pagina noua cu ea. E in coltul din dreapta sus, ca o faoie de hartie suflata de vant, din cand in cand se indoaie peste pagina toata. |
pe bune ca nu am reclama pe monitor.
da poate ti-o pus tie vlad ceva in PC ca sa te enerveze si sa nu mai dai pe DC
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
Mai si io am calculator nashpa...nici io n-am nici o reclama. Bia ne luam de manutza...or fi de vina americanii? ![]()
fetele voi ce browser aveti? S-ar putea sa fie ala de vina...io am netscape.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui dianalaura Si la mine e reclama Oti! Si la Bia, doar ca ea nu stie unde sa se uite diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Asa creste Stefan Torturi |
bey, da io ma uit peste tot si parol ca nu am nik.
voi sunteti sabotate de colegii vostri
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Bia sa stii ca si eu m-am gandit la adoptie, dar parca nu poci...vreau copilu' meu. Dar cine stie...daca n-o iesi nicicum, e si asta o optiune. Voi va testati pe aici? www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
noi vrem sa facem fericit un suflet nevinovat.
bai, da m-am testat si io pe acolo.nu ies prea bine
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Mai si io am calculator nashpa...nici io n-am nici o reclama. Bia ne luam de manutza...or fi de vina americanii? fetele voi ce browser aveti? S-ar putea sa fie ala de vina...io am netscape. www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
ma bucur ca nu ai reclama, ca ma credeau dusa fetele astea.
parol ca io n-am nik pe monitor.
sac,sac fetelor.sunteti sabotate
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
olim spune:
ce discutie aprinsa despre berze, broscute si altele![]()
alex are febra cu muci copti, tuse, nu ii trece de la nimic asa ca am trecut pe antibiotic, ca deja m-am saturat de antitermice, amu sa vedem cum a fii in wek ca maine ajunge colegu acasa .
ma duc sa ii dau laptele si mai trec

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
dianalaura spune:
M-am testat si io...25% is normala...deci fac parte din gasca voastra ![]()
Am stiut dintotdeauna ca nu is cu toate la cap ![]()
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi