Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

O sa incerc sa nu ma stresez. Dar cum am ramas mai greu insarcinata si dupa multe tratamente, atunci sunt un pic mai fricoasa. Sper sa fie bine. Oricum nu prea fac nimic decat ma duc la servici si apoi stau in pat toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Mai fetelor, pai e frumos asa ? Ardei copti scrie pe mine de cateva zile si, pe bune, ca am "sapat" ceva dupa ei, ca nu aveam deloc la congelator, dar mi-a dat o matusa si m-am linistit.... Aaaaa, si bonus, am primit si gogosari copti.

M_Oana, felicitari pt. sarcina mult asteptata si bine ai venit la burticile fericite ! Sincer, m-au cutremurat senzatiile descrise de tine, si eu ma plang pt. stari mult mult mai usoare si tot insuportabile le consider. Iti doresc multa putere in continuare, in curand totul va fi doar o amintire.

danuta, si eu am burtica destul de mare si vizibila, insa e a doua sarcina. La prima, f. tarziu s-a vazut clar ca eram insarcinata, mai exact prin ultima luna, pt ca am nascut in aprilie si cum am purtat haine groase, la cumparaturi, mi se spunea mai mereu "domnisoara". Eu sunt si f. balonata si de catvea zile, mi-e rau daca nu mananc, dar imediat ce mananc, apar alte senzatii nasoale si tot asa.

Mersul la toaleta devine tot mai accentuat si repetat, cu trecerea timpului. Si eu adorm f. greu cand revin in pat, bucataria nu ma atrage deloc in clipele in care ma straduiesc sa ma linsitesc si sa adorm la loc.

Moro, mami, va pup si va imbratisez !

Eu am fost luni la dr., bebelusul a crescut frumos, conform varstei, facea niste acrobatii de m-am topit toata . Colul s-a inchis bine bine, iau in continuare duphaston 2 comprimate/zi si acid folic. Cu toata nebuneala si incertitudinea pe care le-am trait, abia martea trecuta am fost sa fac analizele, iar azi merg dupa rezultate.

Am citit f. multe, am avut si mult de recuperat, am citit in reprize, abia azi am ajuns la finish si v-am scris un pic.

Va pup, o saptamana frumoasa !

Geani 11+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Oana si mama a avut sarcina toxica cu mine, dar a fost mult mai rau ca si la tine. Ea de cand a ramas nu a putut sa manance si sa bea aproape nimic. O hranea doar prin perfuzii. Dar era mult mai ra ca si la tine. In schimb cu sora mea nici nu a stiut ca este insarcinata asa de usor ia fost. Doar atat ca ii era foame tot timpul, indiferent cat manca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata, fetelor!

Citesc in salturi, Mariuca e maraita de la dinti si in curand ii dau de mancare si apoi somnic. Poate adorm si eu cu ea vreo ora.

Bun venit noilor burtici si o saptamana usoara tuturor!

Noi ieri am inceput saptamana a 10-a si greturile s-au diminuat mult. Astept sa trec si de partea cu "as dormi non-stop", ca sa ma pot bucura in voie.

Danuta, eu zic ca n-are rost sa iti raspund cu burtica... in Carrefour m-am certat rau de tot cu una care nu era nici handicapata, dar nici insarcinata, ca sta la casa de gravide si persoane cu dizabilitati. Iar ea mi-a replicat ca ce comentez atat, ca nici eu nu sunt insarcinata!

Se zice ca la a doua sarcina, simti mai repede bebelul si burta se vede mai bine, datorita faptului ca s-au lasat muschii. Ce sa zic? Pe Mariuca am simtit-o destul de tarziu, pe la 4 luni jumate'... sau nu am realizat mai devreme, nu stiu... acum nu astept nimic, doar o iau step by step.

Vorbind de muschi si conditie fizica... v-ati gandit la kinetoterapie pentru gravidute? Eu am facut si m-am simtit extraordinar! Se poate incepe dupa saptamana 20 si se poate merge pana aproape de nastere. Eu am facut la Giulesti si am fost extrem de multumita de Cerasela. Plus ca iti mentine tonusul psihic, sa nu mai vorbim de cel fizic. As vrea sa ma duc si acum, dar mai mult ca sigur ca imi va fi imposibil. Ar trebui ca sotul meu sa stea cam 2 ore cu Mariuca, dimineata, si e destul de greu, dar sa vedem!

Revin mai tarziu, !

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Eu de 2 zile sunt racita, ma doare gatul, imi curge nasul si o usoara tuse. Am luat miere cu tinctura de propolis dar am auzit ca prolisul nu e indicat in sarcina. De ceaiuri sa nu aud, am reusit sa beau 2 cani dar dupa aceea imi venea sa vomit de la ele. Mie si inainte imi era greata de la ceai.
Pentru mine kg in sarcina nu sunt o problema. La sarcina trecuta am plecat de la 46 kg si am pus 20 kg si desi mi-am dorit sa mai raman cu cateva kg in plus nu am ramas cu nimic. Si nu va ganditi ca sunt mica de statura, am 1,68 deci la kg astea ma cam sufla vantul. Poate ramn cu ceva kg la srcina asta.
Baietelul meu inca imi cere sa suga dar oricum nu prea mai are ce si vad ca nici gustul nu s-a schimbat ca nu are treaba. De ridicat in brate va dati seama ca-l mai ridic ca nu am cum sa nu-l mai ridic chiar deloc.
Cu analizele stau destul de bine, doar Ca e mic dar era de asteptat dupa 1,8 ani de alaptat si tensiunea 9/7 dar asta e tensiunea mea obisnuita.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna fetelor,

Creata, am admirat si eu poze cu tine si burtica. Foarte frumos. Si eu am gasti niste poze de la prima sarcina e la 25 saptamani si de la 4 saptamani , pai ca la 25 arat acum.
Bine, am plecat cu mai multe kg sarcina asta, nu spun cate ca daca va mai aud pe voi cu 45 kg, cu 55 kg la 1,70 m etc, ma fac verde de invidie
Eu am 1,75 m inaltime. Macar atat va spun. Nu sunt grasa, adica nu par dar voi parea cand voi avea multe kg...sper sa fie numai de la sarcina. Data trecuta am luat 17 kg dar tura asta sper sa iau numai vreo 14-15. sper.
Bun venit noilor burtici, multa putere fetelor cu greturi, trec! si mie mi-au trecut micile greturi (dar persistente de-a lungul zilei) si acum am pofta de viata. Inca nu am pofta de altceva
Insa sunt din ce in ce mai convinsa ca am cel mai frumos, cuminte, ascultator si scump copil din lume. Alessiuta mea de acasa. Daca si fratele/sora vor fi tot asa sunt cea mai norocoasa. Ma inteleg cu fetita mea de minune.

Roxxy, ce mai faci, cum stai cu durerile de mijloc? Pui acum utrogestanul pe calea cealalta ca sa nu iti dea greturi si ameteli?

Gegea, felicitari pentru colul inchis.

Cristina_ana, spor la fetita, abia astept sa afli ce o sa ai, tin pumnii pt fetita. Si eu tot cu Scarsdale am slabit cu 5 kg mai putin decat INAINTE de a fi insarcinata - prima oara. Foarte bine m-am simitit.

Pup tuturor si fug in pauza de pranz ca mi-e cam foame.

Clau 9+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubeen spune:

fetele, cine se duce la dr. Tutunaru, imi spuneti si mie cat se da?si eco, in spital la Elias,cat costa?

Zubeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hello

Danutza,si la mine se vede chiar bine...dovada e poza astahttp://family.webshots.com/photo/2170981480104251320LbRJxv facuta azi. Haine inca n-am inceput sa-mi cumpar pt ca,dupa cum bine se vede,am destule sunci si inca mi-s bune astea actuale
Cristina_ana,si eu vreau neaparat !!! fetita. La primul, cand am aflat ca e baiat am suferit f mult,dar am zis ca las',o sa fie al doilea...daca nu e nici acum,fac si bb 3,poate se indura DD sa-mi dea si mie o fetita

Poze cu noi

12+ si de Alex (2 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi200 spune:

Danangie, multumesc mult,mi-a spus si doctorita, nu stiu ce sa fac, pe de o parte serviciul meu e usor, as putea sa nu fac absolut deloc efort, sa stau pe scaun, am 4 zile de stat in pat astazi, sint indecisa sa ma intorc mìine la munca, nu-mi pot permite sa risc, am ramas greu, exact ìn momentul cìnd nu mai speram.
Doar as merge numai cu masina, iar la servici as sta pe loc... pe scaun,si totusi piederile au fost urite joi noaptea nu rosu aprins dar erau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mary, exact ca tine am si eu burtica. O sa fac si eu pozici sa pun. Mi se pare imensa burta mea. Doctora insa m-a linistit joi spunandu-mi ca arata exact ca o burta de 11 saptamani la a doua sarcna avand in vedere si kilele mele (care nu-s prea putine la numar)
Parca la prima sarcina aratam si eu mai bine o sa pun pozele tot acolo sa vedeti inainte si dupa

mary, un super dragalas baietelul tau. Sunteti o familie fericita, se vede. Sa va traiasca si sa-ti dea Dumnezeu o fititza

Si eu am suferit prima data cand mi-a zis Iosup ca e baiat dupa ce la prima eco imi spusese ca e fata. D'asta acum nu mai imi pasa. Oricum eu stiu ca e tot baiat acum
O sa mai fac unul si sigur va fi fetitza. Si daca nu asta e.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 10+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput