Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Felicitari Giuliella si sper ca problemele sa nu-l afecteze pe bebitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Felicitari Giuliella si sper ca problemele sa nu-l afecteze pe bebitza.

Multumesc mult

chiar sunt optimista si zic ca o sa fie bine.
deja fara sa iau nimic vad ca s-a oprit si sangerarea asa ca cine stie ce a fost pe acolo de a trebuit sa fie eliminat. Poate chiar chistul de care imi faceam griji la inceputul sarcinii si care acum nu a mai aparut la ecograf.

Acum sa dea Dumnezeu sa ajungem toate la finalul odiseei cat mai usor si fara probleme si cat mai fericite..cu bebeii in brate.

Iulia 8+ cu bebe din burtica
si Albert Iustin(15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata !Burtici, ce mai faceti?
Mimi si Giulieta,stati linistite ca va fi bine.Daca sangerarea nu e rosie la culoare, nu e grav.Luati ce v-a indicat medicul si repaus total.Am citit chiar ieri o statistica care spunea ca 33% din femeile insarcinate au mici sangerari la inceputul sarcinii,unele patologic, dr cele mai multe nesemnificative,cauzate de efort.Asa ca, nu va panicati.Mai ales daca scurgerea devine mai decolorata.
Capul sus si fiti fericite!Doar o sa fiti mamici!
Creata, eu doar am glumit, cu sedinta foto...Locuiesc mai departe de P Neamt si oricum, nu cred ca as putea sa ma destind la fotograf.Sunt mai pudica!Dar asa,mi-ar placea sa am si eu poze gravi...Tu aratai super!!!

Mie mi-au mai disparut greturile...O fi de bine?
La medic voi merge iar peste vreo 10 zile.Pana atunci sper ca totul e ok.
Va pup!
Sa aveti o duminica frumoasa!

Mariaanna
7+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

Vaii ce-mi vad ochii....M_OANA felicitari!! Nu stiu daca ma mai tii minte de la "Asteptand un ingeras..."....eram aspirante....d-ne ce ma bucur ptr tine. Sper sa mai rezisti cu starea asta....ai incercat dimineata inainte de a te ridica din pat, sa mananci biscuiti seci, crackers? Cica ajuta? Sa nu bei apa, lapte,suc de lamaie cand ai atacuriel de greata....vai sper sa treaca repede starea asta de rau. Inca o data, sarcina usoara si pana la termen.

MIMI vad ca esti din It.De unde anume? In ce domeniu lucrezi? De ce nu cauti o doctorita care sa-ti dea medical pana sa poti intra in concediu de maternitate anticipata? Daca vrei iti dau detalii.

ANCA chiar!!!Am uitat sa trec pe la voi! Trec,trec... Multumesc de urari!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubeen spune:

neatza etele,
eu m-am trezit intoarsa pe dos in dim asta:(....fara motiv asa, probaBIL CA maine e luni si iar tr sa mergg la serv...voi cum ignorati lucrurile rele,ca eu nu pot si ma enervez si plang si ma consum..la mine la serv e un mare stresss....sotia sefului ne face zile fripte..zi de zi ora de ora...offff...e ceva ingrijorator la mine,nu am greturi si nu am avut deloc,si am o pofta de mancare....tot timpul mi-e foame si amnac,si deja ma simt mai greoaie,,ma misc mai incet,si ma gandeam,dc de acum sunt asa,pai mai incolo ce ma fac( azi am 7 sapt:).eu sunt copilul cu copilas in burtica:)

Zubeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubeen

neatza etele,
eu m-am trezit intoarsa pe dos in dim asta:(....fara motiv asa, probaBIL CA maine e luni si iar tr sa mergg la serv...voi cum ignorati lucrurile rele,ca eu nu pot si ma enervez si plang si ma consum..la mine la serv e un mare stresss....sotia sefului ne face zile fripte..zi de zi ora de ora...offff...e ceva ingrijorator la mine,nu am greturi si nu am avut deloc,si am o pofta de mancare....tot timpul mi-e foame si amnac,si deja ma simt mai greoaie,,ma misc mai incet,si ma gandeam,dc de acum sunt asa,pai mai incolo ce ma fac( azi am 7 sapt:).eu sunt copilul cu copilas in burtica:)

Zubeen
Stai linistita,gandeste-te doar la bebelus,atunci cnd iti vine sa plangi.Greturi nu e obligatoriu sa ai.Eu la primul nu am avut deloc.Ba , mai mult, si in luna a noua, desi eram ca o balena, eu tot sprintena ma simteam......
Danangie,

Mariaanna
7+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata fetelor

noi de doua zile o tragem rau de tot cu raceala .. eva a avut ieri de doua ori febra 40 .. da-i cu impachetari, baita, sosete cu otet, norofen, panadol, novocalmin ... are muci in gat nu in nas .. vomita .. e varza .. si eu pe langa ea .. tusesc rau de tot, ma dor oasele, capul .. ma tratez cu stodal, paracetamol, strepsil, tantum verde ...

off .. si azi e petrecerea clopoteilor .. si nu mai putem ajunge .. si atata m-am zbatut cu organizarea ..

pupici!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ELLENUTA mai naspa rau cu raceala asta.ai grija ca tu sa nu faci febra, ca e periculoasa in sarcina. Cat despre piticutza....saraca...nici nu vreau sa-mi imaginez cat ii este de greu...si lui Alessio cand i se mai infunda nasul e atat de necajitttt si mofturos.......pediatra ta ce zice? Poate e cazul sa-i dai niste antibiotic? Ca-n rest vad ca i-ai dat si i-ai facut de toate cele. sanatate multa!

ZUBEEN e cam greu sa treci cu vederea la lucrurile rele, daca esti o persoana care pune la suflet totul.....cum sunt eu de exemplu......dar o incercare o poti face prin a-ti impune ca nu trebuie sa te enrvezi ca astfel faci rau bbului. Incearca sa ignori.....cea mai buna reteta....sa nu te lasi dusa de val de certuri,etc.....Cat despre greturi...eu cu Alessio am avut greturi doar de 2 sau de 3 ori in toata sarcina. Nu e o regula.

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neata fetelor

noi de doua zile o tragem rau de tot cu raceala .. eva a avut ieri de doua ori febra 40 .. da-i cu impachetari, baita, sosete cu otet, norofen, panadol, novocalmin ... are muci in gat nu in nas .. vomita .. e varza .. si eu pe langa ea .. tusesc rau de tot, ma dor oasele, capul .. ma tratez cu stodal, paracetamol, strepsil, tantum verde ...

off .. si azi e petrecerea clopoteilor .. si nu mai putem ajunge .. si atata m-am zbatut cu organizarea ..

pupici!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Imi pare sincer rau...stiu ca tu te-ai ocupat cu organizarea..ne vom intalni poate la vara, cand va fi cald...orice ce conteaza acum e SANATATEA Evei cat si a ta..aa si a sotului (parca de la el ati luat), va doresc insanatoisre grabnica si sanatate multa.

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 8+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor..

eu am tot stat infofolita ..blugi...bluze groase...si acasa pantaloni de trening..costumatii sport. Dar ieri am fost la un botez si am luat pe mine o rochie pe corp de am mai purtat-o in noiembrie. Si surpriza....burtica se vede bine. Chiar toti prietenii au observat.
M-am simtit pt prima data f mandra de burtica mea....e fain sa se vada si toata lumea sa fie grijulie. Si acele sentimente de duiosie (ca era acum ceva vreme o discuttie despre aparitia sentimentelor de duiosie)au aparut instantaneu si puternic.

Eu am si inceput sarcina la 40 de kg. Acum am 45 kg. poate se vede si pt ca sunt f slabuta. Tebuie deja sa-mi schimb pantalonii...ca ma strang. Eu maine fac 10 sapt.

La voi se vede sarcina?

Dana 9+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput