Copilul care a dat nastere unui bebe

Copilul care a dat nastere unui bebe | Autor: youngmomy

Link direct la acest mesaj

Nu...stiu cum sa incep dar am sa incerc.Totul sa petrecut in 12 septembrie.....orikum...Aveam doar 14 anisori si m-am dus cu prietenul meu la un parti...am baut si ne-am distrat....a doua luna...se pare ca nu aveam menstruatie nu am dat importanata pt ca si asa avea ciclu neregulat....Au trecut 3 luni de la distractie....deja imi facem griji 3 luni fara menstruatie era cam prea.... de tooot.Am facut o vizita la Dr.Ginecolog.....imi spune ca totul e ok si ca sunt gravida 3 luni si ceva....am cazut de pe masa jos...nu ma asteptam la un bebe.imi revn si doktorul ma imtreaba ce am, de gand.....el spune parerea mea ca doktor e sa pattrezi....dar pot sa iti provoc avort spontan.I-am spus ca ma duk acasa ca sa ma hotarasc....orikum 99% vroiam copilul....orikum m-am decis sa-l pastrez cu el sau fara el:D Am avut omare cu mama si ea nu stia ca ca eu am peste 3 luni....si-mi explika ca bebe nu e un catel ma pliktisesc si-l aruncIn ciudata celor spuse de mama si amenintari ca ma spune lu tata...i-am spsu stiii ceva mie nu-mi pasa...daca e ma acceptatai asa sau plec.....(aveam inima ca un purice ce friika dar tot tare-n gura si rece paream)M-am dus la el....ne-am intalnit la un bar dupa care am mers la el acasa si sisi a simtit ceva ......eu ma sa accepte.I-am s0pus de bebe a ramas uimit.....Orikum....m-am mutat de la ai mei imi inchiriasem un apartament am mobilat....aveam o munca destul de buna.....saptamanile treceau.....bebelusul....crestea nu am vrut sa stiu ce sex are.....N u7 am avut greturi nimnima....in afara ca eram mai activa mai energika ca niciodata.....Ma tot gandeam ca va fi bine lasa daca bebe nu e dorit de nimeni eu il vreau(sunt fffffoarte incapatanata).......Deja aveam emotii eram in luna a opta si ma gnadeam daca ....siiii familia mea sar bucura de venirea lui bebe si un tatic...Lucram in bar sera pe la 12:00 cand cred ca am o con trac`tie......seful ma duce fuga la spital....tremuram de friika dac cand ma gandeam ca imi voi tine fetita in b rqata nu-mi pasa de nimeni si nimica....spune ca nu nascv sa ma duc acasa si daca mai am dureri o baie fierbinte ma va ajuta.....m-am dus acasa.....bagajul de spital acctele eraU PREGATITE LA usa.....Era meci la TV.Eram in cada aveam ceva dureri dar DR.Ginecolog a spsu ca nu e timpul.......stateam in cada ca se parea ca apa ma relaxa si durere nu am....In fiecare la care cika falsa con tractie ma indoiam cika vroiam sa ma tin tare...cand deodaTATA ........Gol tip cat ma tine gura si o durere imensa jos......si m-am simtit ca ceva......e asa de bine......era bebe......ups.....am in trat in panika....orikum asa cum eram am iesit cu bebe din cada....respira.....cordonul era acolo.....sun Dr.Ginecolog....salvarea.....au venit in 4 minute.....mi-au taiat cordonul pe loc.......a Venit Nenea doktorul si ma certam cu el...i-am spsu esti nebun ai spsu ca nu nascv si sa fac baie.....Cica el...vrei sa mergi la spital....sau viii peste cateva zile sa iei certificatul?Am stat acasa....cu un bebeSincer nu credeam ca voi deveni .Orikum Justin(dupa tati)James(dupa adorabilul meu nepot).Pot sa spun ca chhiar si singura m-am descurcat.....destul de bine......el este ca si cafea cu lapte...scor apgar 10 :D SPER ca TOATE SA NASTETI USOR!!!! Justin mi-a dat curajul de a infrunta totul.....L-am iubit....era un copil dorit numai de mami...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

E o povestire reala?
De ce spui ca l-ai iubit? ..la trecut?

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns youngmomy spune:

pe cat de reala dar si trista pt ca la cinci anisori sa hotarat sa plece printre

Mergi la inceput
Mergi la inceput

asa a a fost.....el ma facut sa uit de tot:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

waw! chiar ca ai nascut usor! Si imi pare rau de ce s-a intamplat apoi cu bebele tau! Sper ca tu esti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

nu-mi revin....
imi pare rau, imi vin in minte atatea mii de cuvinte si in acelasi timp sentimentul ca sunt ridicole

Bucurie!

Mergi la inceput

v-am scris povestea pt a demonstra ca numai singura poti avea bebelusul daca iti doresti.....poate e inmcredibil dar adevarat.....viata nu e asa de roz:)mamici SINGURE SPERANTA SI PUTERE FARA EL SE POARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Pare un subiect de film ce ai povestit. Iar urmarea...

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Doamne ce poveste .. imi pare tare rau ca ti-ai pierdut ingerasul .. ma rog pentru el sa-i fie bine printre ingerasi ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

fato mimti de ingheata apele, mai bine scrie un scenariu, la topicul despre ingerasi vorbesti despre un baietel nu despre o fetita la 14 ani ai putut sa lucrez in bar si sa-ti inchiriezi aparatamant?

10+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!

Mergi la inceput