Copilul care a dat nastere unui bebe
Raspunsuri - Pagina 2
cllaudia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coras fato mimti de ingheata apele, mai bine scrie un scenariu, la topicul despre ingerasi vorbesti despre un baietel nu despre o fetita la 14 ani ai putut sa lucrez in bar si sa-ti inchiriezi aparatamant? 10+ in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica! |
Nu stiu daca e adevarata sau nu postarea, dar mi-a atras si mie atentia faptul ca zice la inceput ca avea 14 ani atunci, apoi spune ca si-a inchiriat un apartament, pt ca avea un loc de munca f bun....Nu vreau sa judec pe nimeni, dar daca intr-adevar este o minciuna toata postarea asta.... Nu stiu ce sa zic... fetele au dat un raspuns venit din inima, pt o situatie care daca ar fi reala ar fi f dureroasa pt o mama. Nu as vrea sa cred ca este o mare minciuna. Nu cred ca este cineva care sa inventeze asa ceva.. Pt ce?
ang3lt0uch spune:
"crestea nu am vrut sa stiu ce sex are"...apoi ai vrut ca spui: "ma gandeam ca imi voi tine fetita in b rqata" sau daor ai presupus ca "o" cheama in final Justin James?!?!??
Sau cine stie nu am inteles eu corect la cum e scris, nu le am cu limbajul prescurat...
Oricum trista poveste...
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
emanouela spune:
rusine daca minti....si se pare ca da.....spui ca ai 21 ani (asta daca nu o fi alta inventie....deci nu ai scuze ca nu esti in deplinele facultati mintale sau stai prost cu memoria....14 ani, salar bun, casa inchiriata, mobilat casa, nu vrei sa stii sexul bebelului da vrei sa tii fetita....ma lasiiii????? chiar crezi ca ai deaface cu tampitii?? om fi noi majoritatea pe aci insarcinate si stam prost cu concentrarea si atentia, dar nici chiar in halul asta!!!!!
sa dea domnu sa te vineci de boala asta de care suferi, dar nu prea cred....pt ca e o boala
32