America (151)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ADRIANA,sanatate mamei tale si recuperare rapida!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Nu prea are lumea chef de povesti.
Eu ma mai laud cu o durere de spate . De la vreo 22 de ani am depistat o discopatie lombara care m-a chinuit mult timp. La vreo 25-26 de ani, am avut o iridociclita la ochi si mi s-a recomandat Prednison. Pai am impuscat doi iepuri. Mi-a trecut si infectia la ochi si durerea de spate. Un an de zile nu am mai stiut ce e aia durere de spate. Eu care mergeam numai sontac-sontac si cu cate un Diclofenac in fund. Ca, cam asa am dus boala asta ani multi. Asa ca inainte de a planui un bb faceam un tratament preventiv cu Prednison sa fiu in stare sa duc sarcina si sa pot alapta. A functionat metoda la ambii copii. Numai ca acusica se facura vreo 3 ani in care nu am mai avut vreo problema cu spatele. Duminica seara, mandra foc ii povestesc unui prieten care se plangea de hernie de disc ce bine imi este mie , ca am uitat cum mai sunt durerile de spate. Credeti-ma ca duminica noaptea nu ma puteam intoarce de pe o parte pe cealalta in pat de dureri. Cu ce am gresit, Doamne? Si de atunci uite-ma iar sontac-sontac . Mai iau cate un Tylenol sau Aspirina. Dar nu ma las. Venii la serviciu cu poseta pe umar si cizme cu toc (nu sunt deloc indicate la spate) ... si nasul pe sus .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc Andrada si Mirela!

I-au pus un sac de nisip pe burta ca sa apese pe operatie...oare de ce? E normala treaba asta? Mama inca nu stie nimic, dr cica o sa vb maine cu ea sa ii spuna ce si cum.

Ciufulet, sanatate si tie!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ciuf, si tu umbli cu Diclofenac in fund? Sorry, stiu ca nu-i de ris.
Stai "off your feet" si pune o perna electrica daca ai.
La mine durerea e aproape permanenta.
Acupunctura n-ai incercat? La mine a functionat bine, dar uite ca n-am mai fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Happy Birthday Rudy !

Ciuf multumesc frumos de raspuns. Procura ai tradus-o in tara in romana ori cazierul l-ai tradus in engleza ?
Sanatate multa !

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La Multi Ani Rudy, sa fii sanatos si iubit! Delia sa-ti traiasca baiatul.

Am fost la scoala toata ziua azi, am lasat baiatul cu Lucian. Cand m-am intors Lucian avea migrena:)) luase doua motrin si mai voia:))) cica abia acum a realizat cat de greu este.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

152

Mergi la inceput