America (151)
Raspunsuri - Pagina 22
diana_n spune:
Buna fetelor,
N-am mai intrat de mult timp pe forum, sunt insarcinata si mi-e tare greu sa citesc forumul, sa ma uit la tv la imagini care se schimba repede sau sa ma duc dupa groceries si sa-mi treaca prin fata ochilor sute de etichete colorate . Nu mai dureaza mult si scap de perioada asta, dar pana atunci va rog frumos ceva ce stiu sigur ca s-a discutat de "N" ori, dar nu pot sa citesc din urma.
Vrem sa mergem in tara in luna mai si sa-l lasam pe Peter la bunici pana in august, apoi va veni insotit de mama mea care va sta pana prin octombrie-noiembrie.
Peter e nascut aici, cu pasaportul lui propriu american, ce acte ii trebuiesc bunicii ca sa-l poata aduce in USA?
Am intrat pe site-ul consulatului din NY si in 5 min. am ametit, scris cu gri pe alb, nimic clar la prima vedere, iar de a 2-a vedere nu mai am rabdare
multumesc,
Diana si Peter (3 oct 2005)
Delia21 spune:
Adriana,tinem pumnii sa fie totul bine si sa-si revina mami tau !!!Si a mea a facut in 4 ani,din 2000 pana in 2004,11 da asta e numarul 11 operatii de nu mai stiam unde sa o ducem caci epuizaram centrele mari din tara:Targu-mures,Cluj,Timisoara,Bucuresti.si sa bat in lemn,...din 2004 e bine.
Miereamara,...curajul de care vorbesti cred ca e vecin la milimetru cu inconstienta sau nebunia.asemenea fapte de vitejie nu-mi mai pun pe lista cate zile am,promit solemnSi,....MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAIASCA LA MULTI ANI,CINE SA TRAIASCA CINE SA TRAIASCA LA MULTI ANI/RUDY SA TRAIASCA,PUIU LU MAMA SA TRAIASCA LA MULTI ANI!.Nu m-am imbatat caci intr-o ora trebuie sa fug la gradinita sarbatoritului cu tortul,sucuri,etc mici gustari pentru toata grupa caci avem parti la 3 ani batuti pe muchie.Dau virtual macar la toata lumea cate o halba mare de voie buna
ciuf spune:
Buna Diana,
sarcina usoara si fara probleme!
Si noi ne-am interesat in stanga si in dreapta despre ce avem nevoie ca al nostru copil sa calatoreasca in Ro. Din ce spui tu inteleg ca e vorba de intoarcerea copilului. Eu am intrat pe site-urile de la Politia fara frontiera, Oficiul de Imigrari si Ambasada, unde scrie clar ca un minor sa calatoreasca cu altcineva decat parintii lui este necesara procura facuta de ambii parinti pentru a imputernici respectiva persoana sa calatoreasca cu minorul si cazier juridic.
Deci tu ar trebui sa faci o procura catre bunici prin care sa le dai voie sa calatoreasca cu Peter. Noi am facut procura singuri, am legalizat-o la Banca si apoi am trimis-o la Secretarul de Stat sa ne-o apostileze. Nu stiu cat este de necesara apostila, dar am zis ca sa o facem preventiv, de s-o lega careva de legalizarea procurii, no, apostila e mama legalizarii. Iar cazierul bunicii il pot ridica la Politie.
Peter va sta trei luni, nu 4 in Ro? Ca daca sta patru este nevoie sa ii prelungiti viza, daca nu are certificat de nastere romanesc.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Delia, sa iti traiasca Rudy, sa creasca mare, sanatos si descurcaret!
Ruxij, Bogdan este un baietel tare reusit si finut. Sa iti traiasca!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Andrada spune:
Pantero uitai sa ii urez mamei refacere rapida si succes la a doua operatie.
La multi ani Rudy, baiat mare!
Delia sa va aduca numai fericire,
A
blackpanterro spune:
Multumesc Ramona si Delia :)
LA MULTI ANI RUDY!!!!!! And many moooooooooore!!! :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
CRISMIR spune:
DELIA,sa-ti traiasca baiatul..LA MULTI ANI RUDY!...si multumim de tratatia virtuala
PUMBA ,si eu is cam tot asa...ba iau un tylenol ba suc de lamaie,poate poate ma ocoleste de mai rau...sanatate voua!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100