America (151)
Raspunsuri - Pagina 20
arminad spune:
Miere,sigur ca eram in Ro .Aici nu fac astia nimic cu copilul tau pina nu semnezi ca esti de acord si asa e normal pina la urma.Ei, citeodata obosesc semnind la hirtii pt doi copii ,ca sunt de acord cu tot felul de chestii ,da macar stiu ce se intimpla .
Citat: |
Se pare ca totalul billurilor stationeaza la patrujdemii:))). |
Parca esti la cotele apelor Dunarii (mai tineti minte?).Da e bine ca stationeaza.
mihutza11 spune:
Miere superbe pozele! sunteti niste frumosi!
Andreea si pe mine ma ia dorul de burtica cand te vad! sper sa se rezolve cu mama ta!
Lisa si noi am facut toate vaccinurile!
Sanziana f frumoase pozele!
Ruxi chiar ca pare mai mare Bogdan!
mai aici e cald de-a binelea.. am iesit un pic pe afara si desi eram la tricou tot cald mi-a fost.. nu vreau sa imi aduc aminte de lunile de vara, mai vreau asa domol ..
am sunat si eu azi la Consulatul Romaniei din LA pt certificatul Andrei.. mi-a raspuns un nene fff sictirit.. cica in LA nu fac programari ca in Chicago si certificatul romanesc si cel american ti-l trimit inapoi prin posta.. dar trebuie mers personal acolo sa faci cererea.. si cica ar fi 174$ actele (probabil traduceri si ce mai e), dar mi se pare cam mult..
acum nu stiu cum sa facem pana la urma, ca in mai mergem si noi in RO..stiu ca dureaza mult in Ro, dar macar are mama procura pe numele nostru si asa ca e pensionara, ce are de facut.. plus ca orasul e mic si cunoaste destula lume.. ca la urma urmei nu stam in certificatul romanesc.. dar na..
in alta ordine de idei, azi am vazut un punct mic pe gingia de jos a Andrei .. in sfarsit la aproape 11 luni ne apare si noua primul dintzos! acum sa vedem cand sparge..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Carmenbr spune:
Vazut si eu poze cu bebelus frumos de Miere si cu baiat mare si frumos de Lia (ruxyj).
Ruxy, mie imi place asa cum e Bogdan, nu mi se pare slab. Eu fac alergie la copiii grasi si mereu am discutii cu tata ca mi se pare ca il cam indoapa pe Eric.
4 anisori...uraaa!
lisa79 spune:
fetelor,azi am vizionat filmul premiat la Oscar Slumdog MIllionaire, e un film tare bun,vi-l recomand. e destul de lung,in ultimele 30 de min am stat cu Ana agatata de titi
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
lisa79 spune:
nu v-am zis de siteuri-le moca??? ma mir,aici gasiti cam tot ce vreti voi.
www.free-tv-video-online.info
sau
www.joox.net
eu folosesc primul ca are si serialele mele preferate.
vizionare placuta
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
alintaroma spune:
Fetelor ati vazut discursul presedintelui?
Pe mine m-a impresionat ... cre'ca imbatrinesc
Sa il ajute bunul Dumnezeu sa realizeze tot ce si-a propus
blackpanterro spune:
Saracu Obama are planuri mari dar cu din astia cum dracu sa poata sa iasa la capat?
http://uk.reuters.com/article/bankingfinancial-SP/idUKN2442412820090224
Pana unde poate sa mearga nesimtirea unora?? Oare ei nu au pic de rusine fata de oameni? Ah ce m-am enervat acum...exact cum e prezentat in I.O.U.S.A. Tara e in datorie maxima si astia cheltuie pe golf parties luxoase...mi-e scarba!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
blackpanterro spune:
Mama e in operatie as we speak. Nu e grav, are 2 hernii si una o opereaza acum si pe cealalta luna viitoare, cica nu pot fi operate odata. M-am rugat de ea 2 luni sa se duca sa se opereze, pe asta ce o opereaza azi o are de 13 ani si pe cealalta, inghinala de vreo 16 ani. Va vine sa credeti?
Pe la 12 iasa din operatie, sunt cam anxious, stiu ca nu e grav dar cu doftorii in Ro...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious