America (151)
Raspunsuri - Pagina 19
miereamara spune:
Sanziana eu folosesc colic calm, foarte bun, ii dau numai jumatate de doza seara inainte de culcare, preventiv (e bun si pt gaze).
http://www.coliccalm.com/
Cam scumput, dar merita toti banii. s-ar putea sa gasesti si la mother earth, dc ai asa magazin prin zona.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
pumba spune:
crismir- sanatate la pui!
philip- e mai usor cand e mic,daca incepe sa mearga, nu are astampar vrea sa circule prin avion.cand e mic doarme ,ii dai suzeta la decolare /aterizare,formula sa traiasca.iar de daca e mai marisor si diversificat nu ii place mancarea,umbli cu borcanele
ma duc la programarea mea la doc pt jet lag
o zi buna/sper sa fie si a mea
Andrada spune:
Pina nu uit si mai iau cu altele
Am vazut bebei frumosi, miere ai o scumpete de baiat!!
Sinzi ce privire are cind discuta cu taica-su!! O dulceata!
Lia, Bogdan s-a facut asa de mare!! Nu te-am vazut in poza ca eram pe ipod si nu m-am prins dar e frumos rau baiatul tau.
Si nu in ultimul rind catelu/pisica ca i-am tot confundat in poze
A
CamiM spune:
Salut!!
Mirela multa sanatate puiului.
Ramona sper ca totul e ok
Ruxi ce baiat mare si frumusel ai..
Pumba multa sanatate sa vii cu vesti bune de la medic.
Delia ce poveste horror!!Atatea ore.. tare neplacut. Bine ca s-a terminat cu bine.
Hai mai nu ma speriati ca eu vreau sa zbor in Romania cu amandoua fetele(3ani si 1an) in mai. Am mai zburat noi si a fost ok dar nu pe distante asa mari.
Si ca vorbesc de calatorit vrem sa mergem la Washington sa luam certificat de nastere romanesc si pentru Sabina, cine cunoaste orasul sau a mai fost ne puteti recomanda si nou un hotel ok, intr-o zona safe si nu foarte scump? Si ce mai e de vizitat in zona( asa mai kid friendly)? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
lai spune:
Lia, ce baiat mare si frumos ai!
Miere si Sanzi, super pozele.
Lia si Andreea, pumnii stransi sa va iasa planurile cu intalneala din Hawaii si sa va simtiti super!
Andreea (Philip), imi pare rau de mama ta cu viza.. Ce idioti. Eu credeam ca s-au mai relaxat avand in vedere ca se tot vehiculeaza ca in curand le-ar scoate de tot. Da' vad ca tot dupa cum le tuna lor.
Lai
arminad spune:
Philip ,eu i-am luat un DVD portabil si provizii serioase de desene animate .L-au tinut ocupat o buna bucata de drum .La sfirsit a cam clacat ca era rupt de nesomn dar a adormit in al doilea avion .
Cind mai cresc mai inteleg ca trebuie sa stai jos ,se mai obisnuiesc de la scoala ,cind sunt bebelusi dorm,d-aia cel mai rau e intre ,adica pe la 3-5 ani .
Ramona,sper ca esti bine .Cu kg la copii e greu tare eu am mutat cina mai devreme ,nu-i mai dau nimic dupa 8 sa manince ,eventual il mai ametesc cu un mar ,banana ,iaurt si incercam sa-l facem sa miste mai mult .Nici nu-mi vine sa cred ca e asa lenes cind ma gindesc cit era de hyper cind era mic.
Crismir ,sanatate multa !
Citat: |
Singura diferenta fata de Dr. Sear este ca vreau sa ii fac si hepB acum, nu astept pana la 2 ani (am refuzat sa i-l fac in spital, am vrut sa mai creasca un pic puiul). |
Ce bine ai facut !Eu nu-s contra vaccinurilor dar vaccinul ala din spital mi-l amintesc si acum.Mie nici macar nu mi-au spus ca l-au vaccinat ,mi l-au adus triumfatoare asistentele , gata vaccinat, in salon.Cind am auzit am facut niste ochi Imi venea sa le string de git desi pe vremea aia nu citisem eu nimic despre vaccinuri ,nu era atita informatie ca acum.Eram insa la al doilea copil si stiam ca primul copil nu a fost vaccinat in spital ,a inceput cu vaccinurile mult mai tirziu .
Ioana a fost un copil slab ,minca prost ,era slaba ca un tir ,a fost la un an la cresa de stat si totusi a fost un copil sanatos tun.Dan a fost si este un copil mare ,mincacios ,prima data in colectivitate la aproape 5 ani si totusi cu imunitatea la pamint.
blackpanterro spune:
Andreea, asa cum au spus si fetele, cand e mic e mult mai usor.La noi toate zborurile au fost ok pt ca alaptam.Cum plangea cum il mufam si mai ales la decolare si aterizare.In timpul zborului mai mult a dormit.
La 2 luni zborul catre US a fost un calvar pt mine, am avut intarzieri, stat in Irlanda 3 ore in avion, o noapte petrecuta in Norfolk, VA pt ca pierdusem avionul datorita intarzierii.Am avut in total 4 avioane de schimbat si am ajuns in Houston dupa 3 zile pe avioane dar Aidan a fost completely unaware de toate astea, el stia numai papa si caca :) .De aia cat sunt bebelusi e parfum calatoritul cu ei chiar daca iti iei toata casa in spate sa fii sigura ca ai de toate pe ei.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
philip spune:
mey, voi ma faceti sa merg in august in italia...nu ca nu mi-ar conveni :)de copii mai marisori cu dvd playere si altele stiu si eu, philip a zburat ultima data peste ocean la 3 ani si un pic. eram curioasa de bebelusi. multam mult.
philip
25weeksbabyboy
mommyandreea
blackpanterro spune:
Andreea, parerea mea e sa mergi daca ai ocazia. Daca sunteti toti 4 va descurcati fara probleme.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
miereamara spune:
Ce mai stiti de Ocebine? Nu am mai vazut-o cam de multisor, sper ca e totul ok.
AB cum te mai simti, copilasii cum sunt? Multa sanatate la toti!
Arminad, cand ti-au vaccinat copilul fara sa te intrebe erai in Romania sau aici? Aici mi-au cerut acordul scris, de asta te intreb.
Se pare ca totalul billurilor stationeaza la patrujdemii:))).
Delia eu nu stiu cum te-ai descurcat si cu Rudy si cu catelul! Wow, ce curaj ai avut. Mie inca mi se pare o aventura sa ies cu Aidan pana la alimentara:))
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery