America (151)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Acsor ma bucur ca esti mai bine. Hai ca dam un ceai fierbinte sa treaca toate cele.

Andreea ce burtica.. ma apuca nostalgia.. arati tare bine. A! si l-am zarit si pe Philip in zona.. e un dulce. Imi pare rau ca nu i-au dat mamei tale viza.

Miere iar zic ce mamica norocoasa esti.. asa un bebe mic si dulce si cuminte..sa ne dai reteta si noua.. Aratati tare bine asa ca familie si nu pot sa nu remarc si ce nasi aratosi aveti..

Ciuf multa bafta azi la examen. cat mai sta Luc in Romania?

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumesc mult, fetelor. anca, deci tu stii cel mai bine cum ma simt. in 2 ani ia mama cetatenie italiana si-atunci nu va mai avea nevoie de viza. asta e singura consolare.

philip
25weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Andreea eu sunt asa de suparata pe aia de la ambasada de nici nu am cuvinte sa ma exprim in asa fel incit sa nu ma cenzureze careva. I-am si intrebat , ce garantie imi da ca daca ii aplic pentru green card nu o sa vina iar cu motive din astea stupide si sa o refuze din nou....Eu sper ca la voi situatia sa fie mai buna .

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Andreea. Imi pare tare, tare rau. Si ar fi fost grozav sa te poata vedea asa burticel fainut.

Mamei i-au refuzat viza tot anul in care s-a nascut fetita. Si un an dupa. Nu are pe nimeni altcineva in .ro . Deci no family. Noi eram cu vize O nici macar H sau ceva de lunga durata. Eram cetateni francezi. Le-am scris acolo ca ne-a vizitat prin toata tarile prin care ne-am peregrinat si s-o intors acasa. Si nimic. Si cu acelasi dosar (identic) a aplicat in mod regulat pana a picat pe cine trebuie. Asa ca io zic ca secretul e sa fii mai incapatanat decat ei. Si aplica in perioade estivale gen pentru vacanta de Pasti, inceput de vara. Si scrieti in scrisoare voi ca o asteptati sa-si petreaca vacanta cu voi, ca-n timpuri de criza e mai ieftin un bilet decat trei. (voi doi si baiatul vostru...precizati acolo ca-i mare )
Avocata noastra avea teoria cu cei de la vize si soap opera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

AB cum te mai simti? Au trecut bolile?
Care e teoria cu cei de la vize si soap opera? Problema nu ar fi de incapatinare ci de citi bani arunci pe geam si de tot stresul.

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina, ce poze frumoase!!!!! Eu de emotie ca stau cu Aidan in brate am uitat sa scot camera din masina (deja imi e dor de bebe)

Am un fin atat de frumos si atat de intzelept... un cuminte foarte senin si foarte iubit...
(ne cerem scuze pentru rafaiala cu pisica, pentru pamantul scos din ghiveci si accidentul lui David)

Noi am petrecut prin padurile din Ocala...a fost tare frumos...vom mai merge (pana la urma am stat la un hotel cu care are Radu beneficii si ne-a parut rau ca nu am fost la cabana...am vazut-o a doua zi...super...in padure pe malul lacului...)

Recuperez cu cititul dupa ce ma intorc de la diversificarea Marei...incercam sa ii dam un iaurt (la recomandarea pediatrei) dupa ce a fost diagnosticata cu alergie la proteina laptelului...cica o testam...asa ca am emotii...

Am pus si noi poze aici din paduri
http://good-times.webshots.com/album/569921353WTLKDl?start=24

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andreea, imi pare tare rau pentru mama ta!! Si eu spun la fel ca fetele: sa insiste cat de curand ii este permis!!! (mama prietenei mele a patit la fel si unchilor mei le-a fost refuzata de curand viza la Bucuresti)...este absolut absurd...e loterie felul in care admit si resping viza

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ma bucur ca v-a placut! noi nu am fost niciodata, probabil ca o sa mergem si noi, Lucian de abia astepta sa ne spuneti cum este.

Ne gandeam sa va facem si noi o vizita, undeva pe la sfarsitul lui martie, sa mai creasca Aidan si sa trecem si de vaccinul de la doua luni.

Am scos link-ul cu pozele, o sa va fac un cd cu ele si vi le dam cu prima ocazie (era un link personal si nu as vrea sa ramana pe dc).

Am uitat sa va spun ca ne-a placut ciorba la nebunie:)).

Andreea am vazut pozele, ai o burtica tare draguta, mi-au placut mult cele in care ai tu un tricou rosu.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Andreea,imi pare rau pt mama ta. mama a fost la BUcuresti in noiembrie. eu i-am trimis invitatia si o adeverinta de la doctorita mea care arata ca sunt insarcinata. mie mi-a zis cineva ca trebuie mers la ambasada la sf anului ca atunci se dau vizele cel mai usor,ei(ambasada) fiind nevoiti sa faca un anumit numar de vize aprobate.

miere,foarte frumos aidan al tau...e o combinatie tare reusita dintre voi. la fel cum ziceau si fetele,seamana cu amandoi. aaa si esti o noroacoasa...la cum doarme...te invidiez.

pt fetele din Chicago: haideti sa ne intalnim.unde si cand???

Ana e bine,creste .papa foarte mult,azi a trebuit sa ii dau completare ca mi-a golit sanii si a mai papat 80 de ml de formula. a fost si vina mea ca nu am mancat suficient de dimineata.imediat avem 1 luna,asa de repede a trecut. de abia astept sa o aud cum gangureste,cum zambeste.

pt fetele care au nascut aici,ati facut toate vaccinurile la copii?

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Miere, super copilas aveti!! Si nasii super!! Ma bucur ca v-ati simtit bine!
AB, ma bucur ca esti mai bine!! Sa ma tii la curent cu planurile pt iunie:)
Lisa, eu am facut toate vaccinurile lui Bogdan.

Noi am avut petrecere la ChuckECheese's sambata. A iesit f. bine.

Mergi la inceput