America (151)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am vazut si eu pozici frumoase de tot.SANZIAZA,TARE BINE ITI STA CU BEBE IN BRATE.Sincer.Asa ca pune-te pe treaba !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

mama m-a sunat azi ca n-a luat viza, asa ca-s fara chef, mai intru eu cand imi revin.

philip
25weeksbabyboy
mommyandreea

Spune-i sa mai incerce in doua luni. Mai cunosc eu o mama ghinionista care a incercat doar de gura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Oh, Andreea, imi pare tare rau. Ma enerveaza la culme astia de la Ambasada cu toanele lor. Nu au nici o regula, nimic, totul este dupa cum s-au trezit ei dimineata .
Ramona, scumpa rau de tot Anuta pe trotineta aia. Si eleganta foc!!! Pune-i un indicator cu speed limit, please
Miere, frumoase poze. Iti priieste sa fii mamica, arati tare bine. Si cu codite, zici ca esti o pustoaica, valabil si pentru Sanzi .
Eu azi am examen si ma simt extenuata. De cand suntem singuri ne scarpinam in cap ce sa facem cu atata timp, drept urmare facem petreceri. Si mergem la culcare dupa 12 noaptea. Ieri Eva a dormit vreo 3 ore la pranz si aseara pe la vreo 11:30 avea chef de joaca. Eu azi m-am trezit la 5 sa mai citesc un pic ca nu ma simt pregatita pentru examen. Iar acum imi pica capul pe birou de somn ce imi este.
Andreea, pe ai mei copii nu am reusit niciodata sa ii culc mai devreme de 8:30 (asta in zilele cand nu au dormit la pranz si au fost stimulati la maxim). De regula ei merg la culcare la 9:30-10, pana le mai citesc vreo doua povesti ne ajunge si 10:30. N-am ce le face. Dimineata se trezesc pe la 8 si sunt fresh.
In rest, am tot iesit zilele astea ca vremea a fost tare calda. dar imi lipseste Luc Muc cel Mic .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

fetele, mamei i-a mai fost refuzata viza o data la bucuresti. acum a fost in italia ca locuieste acolo. i-au spus clar ca nu dovedeste legaturi familiale in italia (ceea ce e adevarat, dar le dovedea in romania) si ca sa ne ducem noi in europa. era teribil de trista...acum va trebui sa planificam iar un concediu in italia anul asta dar nu stiu cand, cu bebe mic, philip incepe kindergarten anul asta...sper sa vina soacra din nou in mai.

philip
25weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Offf, Andreea imi pare rau. Nu poate solicita viza la ambasada din Bucuresti?
Tu cum te simti? Stii cat de mare e pustiulica? Ai mai avut vreun scan recent? Pe mine ma termina faptul ca fetele de la odisee faceau tot timpul scan-uri, veneau cu greutatile bebeilor, eu habar nu aveam.

Multumim pt complimente. Ne-au placut foarte tare musafirii si ii asteptam cat mai des :))

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

pai nu stiu daca acolo ar avea mai multa bafta, basca ar trebui un drum la bucuresti...asta e.
nu am mai facut ultrasound de la cel din trim 2 si mie nu-mi spun niciodata cat e de mare, tura urmatoare insa am sa intreb eu. am vazut ca in ro se duc fetele mai toata ziua. stii si tu cum e aici, dar e ok, bebeul se misca mult, deja il vad pe sub piele, sper sa fie totul bine in continuare.
am aici cateva poze recente cu mine:
www.bebelus.shutterfly.com

philip
25weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

am vazut pozele voastre, f frumoase si se vede ca ai inceput si tu sa te mai odihnesti. bravo. si asa musafiri sa tot ai.

philip
25weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

lucasmom merci de raspuns..

mihutza asa e cu security card o s a incerc

lisa ce mai faci?
cum e ana?
ne mai intalnim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Andreea . Imi pare rau, te inteleg foarte bine prin ce treci! Mama a mers de 4 ori la ambasada la bucuresti si au refuzat-o. Ultima data cind a mers ne luasem deja cetatenia si i-au zis ca de ce nu aplica pentru green card?! Niste dobitoci. Am discutat o ora cu Gica ala de la relatii cu publicul si tot imi explica ca el n-are ce face ca numai ofiterul decide si sa mai vina ea saptamana viitoare....Si toate astea numai pentru ca prima data cind a mers a zis ca vrea sa vina pentru 3-6 luni si cica aia nu se mai considera turism. Suntem aici de 10 ani si ea nu a venit niciodata incoace.

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA,uffff,ce rau imi pare ca nu i-au pus viza mamei tale,ghinion...am si eu o prietena aici care a patit la fel cu mamica ei...acum merge iar, dupa 5 luni ,sa vedem ce va fi,daca io pune...vorba lui CIUF,aia la ambasada sunt fara logica,cum se scoala dimineata..sper sa vina soacra ta din nou,ca iti va fi greu si cu bebe mic si cu Philip...am vazut si pozele

MIERE,foarte frumos bebeu ai,abia astept sa va vad si eu live...tu arati din ce in ce mai bine,bravo

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput