Mamici cu 2 pitici (6)
Raspunsuri - Pagina 9
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Iata ce am facut noi de 1 Martie. mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
Claudia, sa-ti creasca mari puiutzii - dulce-i Lucia in roz si in poza aceea cu limbutza intre gingii
iar despre micul bucatar.. he-he, ce-ti pasa daca ai ajutor in bucatarie 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
O primavara minunata si de la noi
Poate reusesc trimit si eu maine un martisor.
Cami,Claudia,superbe martisoare.Pe celelalte le-am admirat zilele trecute,de asemenea,superbe.
Claudia,ati petrecut pe toate fronturile de 1 martie.Foarte frumos
Somn usor!!!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
crengu75 spune:
O primavara superba si de la noi!!!!!!!!
Am vazut toate martisoarele, sunt foarte frumoase.
Cum le faceti? ca m-am chinuit si eu si nu prea mi-a reusit.
Pup toate fetele!!!!!!!
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
OanaRusu spune:
Crengu, colage in picasa, daca vrei, iti fac eu unul, trimite-mi poze pe yahoo.
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
crengu75 spune:
Da, vreau. Cum sa trimit? Imi dai pe PM adresa?
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
Ada_S spune:
Buna fetele.....noi suntem virusati toti, cu febra, tuse si muci.....frumos martisor am primit
.
Am vazut martisoarele voastre, sunt sssuuuupppeeeerrrr toate, felicitari pt idee
.
CamiM spune:
salut!!
Claudia super felicitarile! multumim!
Se pare ca v-ati distrat fain de 1 Martie!
Ada multa sanatate!
Manuelutza ce fain.. noi (care ne bucuram mai tot anul de soare si vreme faina) am avut ninsoare si furtuni de 1 martie - ca sa va dati seama ce anormal e pentru zona noastra va spun ca ultima oara a nins aici acum 7 ani parca![]()
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
julax spune:
Ada,sanatate multa intregii familii
Primiti si de la noi un martisor,cu intarziere,dar mai bine decat deloc
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
Buna seara!
Am vazut martisoare care mai de care mai frumoase. Iulia, Oana, Cami, Gabi, aveti niste ghiocei minunati!
Ada, sanatate va urez tuturor! Sa treaca repede la micuti! E belea mare acum in sezonul asta cu virusii.
Crengu, eu am facut felicitarile cu Gimp-ul, programul clasic de editare.
Oana, merci de complimente! Da, am mare ajutor la bucatarie; e foarte interesat sa vada ce fac eu si ma ajuta mai mult decat as vrea eu ( a se citi ma-ncurca).
Manuelutza, ce fain ca invatati sa mergeti! Maimutica mea nu vrea sa incerce inca nici sa se tarasca. Si la noi pare sa zambeasca o primavara timida dar nu indraznesc sa cred ca a venit primavara de teama sa nu viina vreun alt val de frig.
Cami, ce mai fac mandrele tale? Sofia tot nastrusnica? Iar mezina cum se mai descurca la capitolul mers? A trecut vremea rea?
Ana, Dany, ce mai faceti???????
Gata, ma duc la culcare ca e tarziu. Poate am timp maine sa revin cu ceva povesti de pela noi. Va pup, pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
gabitzam spune:
Iulia, multumim de martisor :)
Asta mic al meu nu vrea sa mearga de-a busilea. Ziua acum il pun pe jos, pe patura, ca mi-a tras cateva trante de canapea. Si face un fel de taras pe coate. Tot astept sa se prinda cum e cu mersul de-a busilea, ca Andrei la varsta lui era deja pe picioare prin toata casa.
Si de aseara am renuntat la baita in cadita si am trecut la cada mare, in scaunel. Ca ne facea balta mereu cat dadea din picioare. Data viitoare incerc sa le fac baie impreuna, ca oricum Andrei a stat atarnat de marginea cazii cat l-am imbaiat pe cel mic.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2