Mamici cu 2 pitici (6)
Raspunsuri - Pagina 7
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Am stat si am bricolat o felicitare de Martisor, sa le dea baietii bunicelor, impreuna cu un martisor. Cred ca o sa le dea pe spate pe amandoua :D Ia vedeti aici ce mi-a iesit. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
Super! na, anul asta noi n-avem... cu raceala puilor mi-a iesit complet din gand asta...
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor
gabitzam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui julax Gabi,super felicitarea,chiar cautam ceva de genul sa pot pune pozele copiilor?Ai putea sa-mi trimiti pe mess saau e prea lung programul? ![]() |
Iulia, eu colajul l-am facut din Picasa, din program, pe care il poti descarca de la http://picasa.google.ro/
Daca nu ai timp sau nu reusesti, trimite-mi pe mail pozele, textul, si iti fac ceva similar cu a mea.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
OanaRusu spune:
Gabi, multumesc muuuuult de tot pt idee 

Ia uitati ce mi-a iesit, martisor virtual
Oana, mami de
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Azi am fost toata dimineata la cumparaturi; mai mult cascat ochii prin magazine ca nu mai am rabdare sa probez sau sa caut ceva cu care sa-mi stea bine. AM devenit o sleampata, nimic nu-mi place cum imi vine, de fapt nu-mi place noua mea "silueta" si in consecinta orice as pune pe mine nu-mi place. Dar... am fost sa vad ce mai este si s-o mai plimb pe mama caci saptamana viitoare zboara inapoi in Romania. Intre timp calculatorul a urcat ceva poze poze pe net. Iata-le! E si un filmulet cu Stefan care danseaza dupa o melodie de-a lu' Bob Sinclaire.
Va pup si va urez un week-end frumos!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
CamiM spune:
Salut fetelor! nu da nimeni o cafea? hai ca dau eu.. 
Imi fac de cap ca sunt singura acasa cu mandrele zilele astea (vorba vine imi fac de cap ca am si mai putin timp pentru mine)![]()
Ma duc sa citesc sa vad ce ati facut..
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
CamiM spune:
Gabitza, Oana superbe martisoarele!!!

Claudia mai ce dansator si tu acolo..
, am vazut si pozele e dulce foc papusa mica!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
gabitzam spune:
Vai, Oana, cat de frumoasa a iesit si felicitarea ta!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
OanaRusu spune:
Gabi, daca nu m-ai fi inspirat tu..... poza cu florile e facuta de mine, cea cu Ana de sotul meu iar cea cu Paul de frate-meu.
Imi pare rau doar ca-i cam tarziu sa le fac pe hartie, desi poate le duc luni si vor bucura bunicii si matusile/unchii chiar si dupa 8 martie...
Oana, mami de
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
julax spune:
Claudia,spertare cum danseaza Stefan,cat despre Lucia,e o grasunica simpatica foc
Gabi,o sa incerc maine sa descarc programul,oare trebuie sa am cont pe picasa?Vad maine,daca nu,o sa iti trimit pe mail pozele,mi-ar placea sa le fac pana luni 
Oana,superb si martisorul tau
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Cami,era sa uit,merci de cafea,esti draguta,ca de obicei
Am avut o zi mai agitata,de fapt eu am fost mai indispusa,vroiam putin timp pentru mine,doar pentru mine si abia acum ,ca v-am citit am reusit...
Noapte buna!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete