Mamici cu 2 pitici (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Multumesc pentru vot.
Gabi, merci.

M-am facut roscata, de fapt maro-roscat si mi-am mai scurtat parul.

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Am votat si eu pozicile! Care nu gaseste votul de la mine, sa ma traga de maneca...nu le-am vazut...puncte mai am.
Puup!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ziua buna tuturor

Noi tot cu bolile ne luptam - acum sunt raciti amandoi pruncii, stranuta si mucesc la greu, sper sa fie doar asa, si sa treaca cat mai repede. La Paul teama mi-e ca l-am racit tare rau pe la caile urinare, si-mi dau cu capu' de pereti ca tot nu fuctioneaza bine n-am gandit deloc si l-am tot pus la cumparaturi pe plasticul ala rece crezand ca ajung hainutzele de pe el, gresit, mie mi-e clar ca-i racit acuma n-am decat sa ma stradui sa nu repet tampenia asta

Am vazut poze si am admirat mamicile si prunci - pe toti.
Va las, chiar n-am timp de nimik cu doi prunci bolnavi...

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Oana, insanatosire grabnica celor mici. Si noi asteptam cu nerabdare incalzirea vremii ca sa fie mai bine. Te cred ca ti-e greu. O sa fiu si eu atenta la cumparaturi.

Multumim la toata lumea pentru voturi.

Copiii mei dorm acum si eu ma pregatesc, cum se scoala vreau sa iesim.
Pup la toti!!!!!

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

crengu,poate ne arati si noua minunata culoare si cum iti vine
oana,sanatate multa!eu il pun frecvent pe Alex pe plasticul ala rece,o sa fiu mai atenta pe viitor
Am fost cu Alex la control,cica e mai bine,mai are in gat ceva secretii,trebuie sa le elimine,continuam doar cu picatirile in nas si nurofen seara.
O seara buna!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut mamici si pitici!
multumim tare mult pentru cuvintele frumoase!va iubim!

Gabitza m-ai doborat cu pozele( le-am vazut la M&M), sunteti o familie tare frumoasa iar Raducu e un dulce..da-i pup de la noi.
Din pat facem si noi salturi( nu mai departe de azi a sarit Sabina mea ca o pisica dupa o jucarie, a plans putin si mie imi venea sa ma iau singura la palme)

Sanziana cam tot la etapa "nu" e cuvantul meu preferat" suntem si noi cu Sofia. Uneori e clar ca zice nu asa din .. obisnuinta, nici nu astepta sa termini de zis ce vrei.

Claudia felicitari Luciei, ce ma bucur ca e bine!

Julax multa sanatate

Crengu sa iti fie de bine, asteptam acum pozici

Oana multa sanatate pruncutilor.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cami, l-am parcat pe Raducu azi pe jos. Dupa doua tumbe de pe canapea n-am mai rezistat cu inima in gat. I-am pus o plapuma pe jos, perne, jucarii. Poate asa se hotaraste sa o ia si de-a busilea.

Sa va arat pozele de care zice Cami, mi le-a facut fratele meu, care are aparat semi-profesionist si se si pricepe, se vede diferenta fata de pozele mele de amator. Ne vedeti pe toti aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor!
Gabitzam m-am delectat si eu cu pozicile! Sunt super, tare mult mi-au placut! Se vede ca e aparatul bun!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Gabi, super pozele, da' profi sau nu, modelul e important asta-i spun si fratelui meu, si el f pasionat de fotografie - el a facut poza oa1 din concurs.
Apropo de concurs, tare m-am dezumflat dupa ce am aflat ocazional ca pt poza de pe primul loc se face spam la greu parca era vorba sa nu se umble cu cersit mai ales ca "proprietara" pozei e destul de veche pe forum sa nu se coboare la asta sper sa nu ma trezesc cu avertisment, sunt doar dezamagita ce face orgoliul din unii... Mai ales ca poza nu e dupa parerea mea cea mai cea, sunt cel putin vreo 10 mult mai faine si care nu-s nici in top 10.
Na gata, asta-i off-topic, nu va suparati pe mine

Cu sanatatea pruncii sunt mai bine vine si al 4-lea dinte la Ana.

Iulia, sanatate la Alex, ce bine ca ii trece!

la toata gasca

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Cami,multumim
Gabi,de acord cu fetele,super pozele
Oana,nu te necaji,personal,poza in care suge printesa imi place foarte,foarte multIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput