Mamici cu 2 pitici (6)
Raspunsuri - Pagina 3
OanaRusu spune:
crengu,
am dat toate punctele inainte sa vad ca si tu ai poza ![]()
![]()
![]()
dupa ce v-am intrebat de puncte am vazut si eu
neuronii mei sunt tare lesinati cateodata ![]()
![]()
Va pup pana sapt viitoare - in we fugim pana la Cluj 

Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor
ana_a spune:
tony, nu esti singura mamica in astfel de situatie. Pana vine Oana sa te mai linisteasca (ea ma linistit si pe mine
) iti spun ca pana la urma tot vom da jos kilogramele. Eu am acum in jur de 74 de kg si vreau sa ajung macar la 60
ca apoi sa pot tzinti spre 58....dar deocamdata alaptez si nu ma stresez.
si multumim de cafea.
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008)
micul artist

valentina_22 spune:
'neata, fetelor!
Multumim de cafeluta tony!
Multumesc de intrebare!Legat de aniversarea Alexandrei am pregatit tot. Am aranjat sa i-o serbam la Mc, din lipsa de spatiu in casa. Am aranjat cu cei de aici , meniul copiilor, tortul si sampania etc. Nu am dat nici un avans, decontam totul dupa petrecere. Anul trecut am facut tot la Mc si zic eu ca am iesit bine. Am platit 300 ron pentru 10 copii si 12 adulti in pretul asta, intrand, meniul copiilor, tortul,sampania si consumatia parintilor, care cea vrut sa-si ia. Alexandra este super incantata deja a inceput sa ma oboseasca cu intrebarile,i-am pregatit si tinuta, mai avem de luat doar incaltamintea dar asta o rezolm sapt viitoare.
Ana, avem link-ul la semnatura, multumim celor care ne-au votat si ne vor vota pe viitor!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2
valentina_22 spune:
Tony, eu zic sa stai linistita in privinta kilogramelor. Iti spun din proprie experienta ca dupa o tura de alergat copii in parculet, sigur dai jos cateva. ![]()
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2
gabitzam spune:
Eu am inceput sa dau jos de vreo luna, nu spectaculos, cam 1kg, dar daca ma mentin in ritmul asta eu sunt multumita. M-am inspirat de aici de pe forum, de pe topicul "Cea mai usoara cura de slabire". Ideea e sa nu mananci seara dupa ora 18. Ce se duce jos in ritm lent nu se mai pune la loc. Ce se duce repede, se pune repede la loc. Si eu am un target de cam -10kg fata de ce am acum.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008
gabitzam spune:
Aseara Andrei mi-a facut o surpriza placuta. Eram in pat inainte de culcare si ne mai giugiuleam si el incepe deodata sa cante "De ziua ta mamico in dar ti-am adus inima/ Si crede-ma mamico alt dar mai frumos nu se putea". Am cazut pe spate cand l-am auzit si va dati seama ca m-a topit.
Cred ca au inceput sa repete pentru 8 martie la gradinita.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
valentina_22 spune:
Fetelor am vrut sa mai votez pozele din concurs dar se pare ca nu mai am nici eu puncte.
Inseamna ca nu mai putem vota pana la sfarsitul concursului?
Gabi, imi dau seama cum trebuie sa te si simtit.
La Alexandra inca nu se aude nimic, poate repeta in sectet cum au facut anul trecut, am sa incerc sa postez mai tarziu filmuletul cu dansul florilor pe care l-au interpretat la serbarea de anul trecut. Toate mamicile eram facute praf si toate plangeam in pumni!![]()
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
danybv spune:
Buna fetele 
Incep prin a raspunde din urma :
Claudia ma bucur ca a fost frumos la cienma .Sanatate multa copilasilor .
tonylexa imi pare rau pentru Damian ca este bolanvior , multa sanatate va doresc 
ana_a sanatate multa , mi-a placut intamplarea cu balonul cu faina
Felicitari pentru dintisor

valentina_22 multumesc pentru gandul frumos
[ pentru maselute
un pupic ca sa treaca iar cu sofatul iti doresc multa bafta 
Am vazut pozele cu noua ta freza , esti o fata frumoasa , iti sta bine asa , copilasii sunt doi frumosi .
gabitzam ma bucur ca s-a rezolvat problema cu funduletul si ca a spart si gingia , felcitari pentru dintisori
am vazut si pozele cu cei doi baieti frumosi foc
crengu75multi pupici de la noi
sanatate multa printesei tale , sa se faca bine repede .
OanaRusu sanatate multa sotului iar tie multa putere sa faci fata problemelor 
Ada_S un pupic urias de la noi
julax multumim
sanatate multa va doresc .
zsuzsu sarcina usoara iti doresc , o bebelusa sanatoasa si frumoasa
Despre noi nu avem ce sa zicem mare lucru decat ca copii au fost bolanvi rau de tot amandoi , Maria 3 zile a facut 40 febra , am reusit sa o tin sub supraveghere si i-am scazut-o iar acum am luat noi raceala de la copii , eu si sotul suntem varza , tusim de rupem 
Va doresc o duminica placuta alaturi de cei dragi voua 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
gabitzam spune:
Danybv, sanatate multa si voua. Se pare ca asta este trendul in iarna asta in familiile cu multi copii, sa ia toata lumea raceala si sa cante in cor pe cat mai multe voci ragusite ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
danybv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Danybv, sanatate multa si voua. Se pare ca asta este trendul in iarna asta in familiile cu multi copii, sa ia toata lumea raceala si sa cante in cor pe cat mai multe voci ragusite Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
Multumesc din sulfet
, mi-a placut chestia cu cantatul pe mai multe voci 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)