Mamici cu 2 pitici (6)
Raspunsuri - Pagina 2
gabitzam spune:
Mai am puncte de dat. In afara de Oana si Valentina, cine mai are poze in concurs?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
OanaRusu spune:
multumim de voturi 

Gabi, de unde stii cate puncte ai?
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor
valentina_22 spune:
Gabi, Oana,multumim pentru vot.
Nelia, nici un dintisor??? Mama da si cand or incepe sa apara, sa te tii atunci! Imi inchipui cat de dulce e sirbulica!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2
crengu75 spune:
Am si eu o pozica dar nu este asa de spectaculoasa. Pentru mine insa are o semnificatie aparte.
Oricum , toate pozele sunt frumoase, dar unele sunt chiar deosebite. Eu am vazut cel putin vreo 10 care in opinia mea ar putea ocupa lejer primul loc.
Chiar sunt cuioasa ce poza va iesi invingatoare.![]()
Oana, dupa momentul in care votezi iti spune cate puncte ti-au mai ramas. Ai la inceput 100.
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
gabitzam spune:
Oana, dupa ce votezi, pe pagina aia unde iti spune ca ai votat, zice si cate puncte mai ai disponibile pentru votat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
valentina_22 spune:
Crengu pozica ta care este? Zi repede sa bagat si la tine un vot!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2
valentina_22 spune:
Noapte buna fetelor, pe maine!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
tonylexa spune:
pana sa ajung eu sa mai citesc voi deja sunteti la alt capitol
incerc sa recuperez cat pot
claudia multa sanatate lui luciei ; sper sa-si revina reped; din pacate e greu pentru micutii nostri cand sunt bolnaviori si e si mai greu pentru noi ca ni se rupe sufletul sa-i vedem asa; ai grija la stefan sa nu-i revina raceala
copiilor tai si multa sanatate
damian e mai bine, adica nu prea mai are mucisori, respira bine, mananca mai bine
i-am luat un purificator salin pentru camera si respira mai bine
intr-adevar, am observat si eu ca respira mai bine daca sta cu capsorul mai sus; oricum cred ca ma mosteneste, nici eu nu respir bine daca nu am capul mai sus decat restul corpului, mult mai sus ![]()
oana multa sanatate sotului tau
crengu imi pare rau pentru
rianna ; noi am tras cu batista bebelusului de ziceam ca....nu se mai opreste; bietul copil cand ma vede cu serul se incrunta (noroc ca e mai cuminte decat a fost daria), dar tot imi da peste mana cand ii curat nasul;
nu stiu cum e cu aerosolii, noua pediatra ne-a recomandat aparatul de purificare a aerului cu sare (e romanesc si nu prea scump), de fapt, tot ea ne-a explicat ca pentru aerosoli trebuie consultat un dr orl-ist 
ada in curand va erupe probabil primul dinte; nu uita cine il vede primul sare cu un cadou ![]()
scuze de intarziere ---
pentru alexia de Vela; sa-ti traiasca si sa infloreasca; sa va aduca numai bucurii si fericire
ca tot veni vorba, valentina cum stai cu pregatirile? mai aveti un pic si o serbati pe alexandra ; ai o adevarata domnisoara 
scuze crengu, abia acum am citit ca rianna se simte mai bine;
felicitari
zsuzsu nu mai ai mult si gata : fiecare pe cont propriu
; mult a fost, putin a ramas; nastere usoara si recuperare rapida; cred ca abia astepti sa-l tii in brate pe bebe ;
pentru viitoarea mamica ; te mai asteptam pe aici...cand poti ![]()
julax ce a zis medicul? ce face alex? 
ana felicitari pentru dintuc ; e baiat maaaaare!
; in curand o sa aibe gura plina ![]()
ah, te rog sa modifici la damian: e nascut in 2009
si multumim
neliacris o sa vezi cand vor apare dintucii; vor veni gramada, la atac toti o data; atunci sa te tii;
pentru bebe
tonylexa (27.01.1980) mami de
ana daria (10.02.2007) si
andrei damian (14.01.2009)
ana_a spune:
Oana, voatat!
fetele care mai aveti poze in concurs, da-ti va rog linkurile!
si va multumesc pentru felicitarile la adresa dintosului!
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008)
micul artist

tonylexa spune:
neata' fetelor
azi dau eu 

ma bucuram ca am slabit dupa nastere foooooarte mult
de fapt, eram ingrozita ca am luat in greutate in mod exagerat in timpul sarcinii, asa ca pierderea kg a fost o binecuvantare, dar acum........nu mai scad
imaginati-va ca am plecat la spital cu 105 kg
imensa nu alta
azi am 85 kg la 63 cm inaltime
tinta mea e sa ajung la 65 kg maxim
pana acum nu am facut nimic sa slabesc, kg s-au dus singure in timp ce alergam intre cei doi copii, alaptam.....
de cateva zile, insa.............nimic, nu am mai dat jos, ba inca am luat 1 kg 

ma simt asa de grasa
niciodata nu am avut o asemenea greutate si sunt ingrozita
nu-mi place de mine insami deloc

tonylexa (27.01.1980) --- mami de
ana daria (10.02.2007) si
andrei damian (14.01.2009)