Mamici cu 2 pitici (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mneata!Azi dau eu ,pentru cine doreste,cine pofteste
M-am invrednicit sa ma apuc de dimineata de facut eclere,si nu o portie,doua.Am facut febra musculara la maini,plus ca si Ioana mai vroia companie(cred si eu,ca ,draga de ea,sta destul cumintica).Acum papa,urmand ca dupa sa merg la mama,sa-i duc hainute lui Alex pentru afara,apoi bucatareala,iesit cu Ioana afara
Sa aveti o zi frumoasa!!!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Buna cafeluta Iulia multumesc!
Si eu sunt prinsa la bucatarie, fac niste aripioare picante cu piure acum sunt in bait!
Dragos la Tv si David aud ca s-a trezit!

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna , din nou!
Am vazut iar poze super de la Oana!Sper sa pot si eu candva sa va arat ceva poze...
Mie mi-a mai trecut raceala.De fapt, nu stiu daca e raceala.E mai mult o stare continua de indispozitie.Acum e Alex cu febra si durere de gat.Am inceput tratamentul.Sper doar sa nu ajunga si la mine febra..
Va pup.

Mariaanna
10+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Oana, merci de raspunsuri! Ca de obicei informatii complete. . Am vazut si pozele: minunati puiutii! Ana e o dulce si nu e slaba deloc cum te tot vaitai tu.
Iulia, merci si tie de sfat! Branza cu fructe? uite ca la asta nu ma gandisem; o sa incerc. Mama ce pofta mi-ai facut cu eclerele tale!
Marianna, stai linistita nu e o tragedie sa racesti. Eu fix la 11 sapt. de sarcina am luat o gripa urata de la fi-miu si am facut febra peste 39. Mi-a dat medicul sa iau antibiotic si paracetamol. Mi-a fost asa frica!!!! Iar micuta mea s-a nascut super-ok. Bineinteles ca e mai bine sa nu se intample dar voiam sa-ti spun ca nu e asa o drama mare. Stii ce mi-a zis medicul ginecolog? : "Credeti ca sunteti singura mama care face gripa in timpul sarcinii? Se intampla frecvent cand acasa mai e un copil." Sarcina usoara si multa sanatate!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

sSanziana,suna bine ce ai pregatit la pranz
Claudia,de vreo saptamana am inceput sa=i ascund putina branza in piureul de fructe(mar,morcov si banana),ca altfel nu o prea accepta.A,ii mai faceam si papanasi cu branza(cu gris si putin zahar,fierti in apa).Cat despre eclere,bune,dar mi-am facut de cap.Poate ca daca am vazut pentru prima data dupa mult timp acul cantarului coborand putin sub 60 kg...am sarbatorit,hmmm nu tocmai ca la carte,dar m-am simtit bineIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Marianna,sanatate multa!Va fi bine,ai incredereIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Iulia, ce tot vorbesti de kile... pana sa ma apropii eu de 60 de kg... uhu cat mai este...

Sanatate Mariaanna

Multumim de aprecierea pozicilor - protagonistii sunt baza

Claudia, ma plang si eu ca toate mamele nu e slabutza decat in comparatie cu frate-sau sau alti baieti deja sta si se joaca fara sa se tina de nimik... si normal ca-i tot imprastiata te miri pe unde, toata ziua cineva e de garda langa ea.

Gata avem 4 dinti si jumatate, al 5-lea s-a itzit jos nu sus - desi si cel de sus (al 60lea) e "pe vine"

Noapte buna la toate mamicile cu puiutzii din dotare

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

Noi chiar ca suntem balerini ,am fost la dr. pt masuratori ,si Bogdan peste 2 zile face 1 an ,si are 8500kg si 75 de cm ,a facut si vaccinul de 1 an ,a fost apatic toata ziua ,(pt prima data la vaccin e asa ,noi am facut vaccinurile cumparate si nu a avut nici un fel de reactie doar de data asta ). Ne iasa si un canin..uf iara se trezeste des noaptea ,si cu mersul tot asa e fricos ,face cativa pasi si se pune in fundic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui manuelutza77

Noi chiar ca suntem balerini ,am fost la dr. pt masuratori ,si Bogdan peste 2 zile face 1 an ,si are 8500kg si 75 de cm ,a facut si vaccinul de 1 an ,a fost apatic toata ziua ,(pt prima data la vaccin e asa ,noi am facut vaccinurile cumparate si nu a avut nici un fel de reactie doar de data asta ). Ne iasa si un canin..uf iara se trezeste des noaptea ,si cu mersul tot asa e fricos ,face cativa pasi si se pune in fundic

Manu -mami de Karina 7 .01. 2001.si Bogdan 15.03.2008

Of, Manu, ce de suparari la Bogdan [pu] si canin si vaccin... trece

WE placut la toata lumea

Azi face Ana 9 luni si inca n-am scris povestea nasterii.... poate deseara ....

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Iulia, jos palaria! sub 60? Toata admiratia din partea mea. Eu cand o sa cobor sub 60 o sa fac party.
Manuelutza, pupici sa treaca apatia si sa vina curajul! Bucura-te ca e inaltm ca gras nu trebuie sa fie. Fi-miu avea la 10 luni 10 kile iar acum la 4 ani are 16,5. E un desirat dar mai bine decat sa fie patrat, mic si gras.
Oana, spor la dinti! Lucia mea inca n-are nici unul da' cred ca o sa-i iasa curand ca prea roade tot. IAr despre greutate, de ce o compari pe Ana cu baietii ca baietii au alta structura osoasa ei sunt mai grei prin natura lor. Sa fie ea sanatoasa ca isteata e deja iar cu greutatea, nu vezi ca noi ne plangem ca avem prea mult.

Eu am fost azi cu Stefan iarasi la control la audiolog. Slava Domnului ca acum e ok Stefan, nu mai are lichid in ureche. In rest, nimic nou. Lucia mananca suprinzator de bine; putin dar des. A luat in ultima luna 600g in greutate. Dupa cantarul meu (nu-i cantar de bebelusi), a ajuns purcicuta la 8300g. De masurat n-am masurat-o dar o masor pe 18 cand implineste 8 luni si o mai cantaresc o data. Oricum, incepe sa arate tot mai rotunda, sper sa nu se rotunjeasca prea tare caci nu prea mi se par simpatice fetitele grase. Dar... sanatoasa sa fie! Gata, m-0am lungit prea mult.
Week-end placut va urez si eu!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput