Mamici cu 2 pitici (6)
Raspunsuri - Pagina 18
julax spune:
Claudia,e super ce program de noapte are Lucia
Sanziana,rabdare,mi se pare destul de mic,ca sa renunte deja la masa de noapte.Bine ca se trezeste doar sa pape si nu-i mai vin alte idei
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
manuelutza77 spune:
Si Karina a avut muci si ieri am observat ca si Bogdan e putin infundat ,dar le-am dat la amandoi oscillococcinum si separe ca sunt mai bine ,adika nu a apucat sa se imbolnaveasca mai tare ,cred ca v-am mai intrebat legat de cereale pentru bebei de la 1 an de care le mai dam?
julax spune:
Manu,bine ca nu a avansat raceala.Cat despre cereale,hmmm,imi amintesc ca lui Alex ii dadeam cereale fara fructe,in rest...ce prefera bebe
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
CamiM spune:
Salutare mamici
!! iar am ramas in urma dar cu atatea pe cap nici nu ma mir.
Ma adunai si eu in cele din urma pe acasa.. dimineata era cam ceata pana la urma ne-am urnit si am mers totusi la zoo, a fost super. Sabina a fost nesperat de cuminte,a incercat sa adune tot ce gasea in cale, iar Sofia a innebunit de placere dupa ce am facut imprudenta sa ii dam o tura cu trenuletul,lasa animalele (cel mai mult i-au placut maimutele si ratele), lasa terenurile de joaca..trenuletul a fost ciresa de pe tort - si acum seara la culcare mi-a spus de vreo 5 ori ca i-a placut cu trenuletul si sa mai mergem. S-a lasat cu plansete cand si-a dat seama ca mergeam spre casa.. of.. bine ca am luat abonament la zoo - prevad multe drumuri in viitor.![]()

![]()
si pana nu uit - pofiti la 
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
OanaRusu spune:
Niste pozici noi, incepand de aici Ana si Paul
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
gabitzam spune:
Vai, Oana, cat de frumosi copii poti sa ai!! Sa-ti traiasca.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
ClaudiaH spune:
Sorry, sunt pe fuga!
Sanziana, Lucia s-a trezit pe la 4 noaptea pentru masa pana la 5 luni; de altfel si sdupa aceea dar cand se trezea am vazut ca nu mai sugea cu foc asa ca doar o luam in brate, o pupam, o dezmierdam, ii dadeam niste apa cu biberonul, apoi suzeta si o culcam la loc. Dupa doua treziri din astea fara alaptat a renuntat sa se mai trezeasca doar pentru apa si dezmierdari. Acum ii dau seara pe la 8 o masa de cereale de "noapte buna" de la milupa, apoi inainte de culcare un bibe cu lapte (nu mai mult de 120ml) si doarme fara probleme pana dimineata la 7. Dimineata de ex. a trezit-o Stefan la 7:30. In timpul zilei insa doarme doar in reprize de max o ora, de obice 30-40 min.
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
ClaudiaH spune:
Intrebare: mai dragele mele, eu nu mai tin minte si de citit... nu mai apuc asa ca va intreb pe voi cum e cu ardeiul la bebe? De la ce varsta se da? Dar branziaca de vaci, o dati pasata sau asa cum e ea? Papa puiutii vostri sau o amestecati cu banana? Iar galbenusul? Imi amintesc la Stefan ca ii puneam galbenusul batut in ciorbica la fiert o data pe saptamana. Voi cum procedati? Scuze, am pus mai multe intrebari!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Vai, Oana, cat de frumosi copii poti sa ai!! Sa-ti traiasca. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
multumescImi amintesc de tine macar o data pe zi... cu citatul tau, cu razboiul de guerilla....
Claudia, galbenusul eu i l-am dat intai in pireu de cartofi (in care am pus mereu unt si apa cu care a fiert cartoful), apoi l-am pus si in pireul de mazare (cu un pic de usturoi si un pic de morcov) si in pireu de pastai verzi (tot asa, cu usturoi).
Asta e gustul meu... asa ca si ei i-am dat la fel
Branza de vaci nu prea le-am dat, eu ma constip f tare de la ea, si Ana s-a constipat ingrozitor de la prima portie, asa ca evit, ii dau f des iaurt natural, ii place f mult, gol sau cu painica (de casa, fac eu) asa ca primeste calciu (sper).
Ardei i-am dat Anei fiert in pireul de legume de pe la 6 -7 luni, cand am inceput sa mai schimb legumele, acum ii pun in orez ardei crud, pasat cu blenderul insa nu f fin ca nu-i place mandrei - ores cu carnita de pui.
Na gata, m-am prea intins, pa-pa
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
Cami,e ok daca se poate face abonament la zoo.e mai iefin si daca ii place...
Oana,am vazut ca Ana mananca mere cu placere,iar dragul de Paul e un fratior de nota 10,cum trage el sania
Claudia,din cate imi mai amintesc,branzica i-o dadeam cu fructe,iar galbenusul tare i-l amestecam cu supa,iar uneori i-l puneam si in piureIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete