Despre preturile apartamentelor

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Acum au inceput sa creasca preturile pentru ca deja au aparut invrestitori interesati sa cumpere , momentul fiind cel mai bun din ultimii ani .
Daca anul trecut pt un apt cu 2 camere in Titan ,(blocurile vechi din zona parcului ) se cerea chiar 130.000-140.000 , acum se gasesc cu 65000 -70000.De aceea a crescut interesul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElaGW spune:

A crescut interesul, dar nu inseamna neaparat ca a crescut si solvabilitatea cererii.

Cred ca in continuare multi nu-si permit sa cumpere din motive care au mai fost spuse: evaluatorii subevalueaza locuintele de frica sa nu scada preturile si mai mult, bancile sunt foarte atente cui dau creditele (iar prin Prima Casa s-a consumat doar 12% din plafonul stabilit, deci o valoare nesemnificativa la nivelul intregii piete) si oamenii in general sunt prudenti si asteapta sa vada cat de mult vor mai scadea preturile.

Daca ne uitam putin peste graficul evolutiei preturilor din Romania http://indeximobiliar.blogspot.com/2008/10/medii-generale.html si pe cel al preturilor din SUA http://www.rezidential.net/preturi-strainatate vedem ca la ei scaderea a durat vreo 3 ani, la noi abia a implinit un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Cum pot stabili un pret corect pt un apartament in vila?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

Roli, ce rata aveti la creditul acela de 53000 Eur ?

Am vazut ca si in zona mea (Parcul Tineretului) pretul apartamentelor a scazut mult, de ex. o garsoniera de la 80.000 Eur la 50.000 Eur, e ceva diferenta..

Ingrid si Cristi 6 ani

513 E pe 30 de ani.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Chiar ca e cam mult. Noi avem 670 la 91000 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Se mia poarta schimbul de locuinta? Noi de xeemplu am vrea sa ne mutam de la 3 la 4 camere, in aceeasi zona, tot la etaj inferior si tot cu imbunatatori.Care ar fi diferenta de pret?
Din cite am vazut este in medie 20.000 de euro dar oare se mai poarta genul acesta de tranzactie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RUXMAX

Se mia poarta schimbul de locuinta? Noi de xeemplu am vrea sa ne mutam de la 3 la 4 camere, in aceeasi zona, tot la etaj inferior si tot cu imbunatatori.Care ar fi diferenta de pret?
Din cite am vazut este in medie 20.000 de euro dar oare se mai poarta genul acesta de tranzactie?

pozele mele
poze

poze noi

Ruxmax cu bebe Tudor - 08.12.06

Acest gen de tranzactii au fost cele mai dese in perioada asta, deoarece nu este vorba de sume mari de bani si omul a mai gasit diferenta de unde sa o achite. Eu zic sa incerci si sa tii la pret fiindca intre apartamente cu 3 si cele cu 4 camere aflate in aceasi zona nu sunt diferente mari de pret, multi fug de cele cu 4 camere ca sunt mai costisitoare ca intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

e vraja asta cu 4 cam si economia...cei care vor asta vand si se muta la 2; eu pe zona Brancoveanu - CityMall stiu de dif de 30miiE cel putin. Aproape 1 an am incercat schimb si nu am reusit.

Mergi la inceput