Despre preturile apartamentelor
Raspunsuri - Pagina 10
roli25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen Roli, ce rata aveti la creditul acela de 53000 Eur ? Am vazut ca si in zona mea (Parcul Tineretului) pretul apartamentelor a scazut mult, de ex. o garsoniera de la 80.000 Eur la 50.000 Eur, e ceva diferenta.. Ingrid si Cristi 6 ani |
513 E pe 30 de ani.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ingridnen spune:
Doamne, Roli, mi se pare enorm... si rata lunara, si perioada...
Ma batea si pe mine un gand... dar renunt deocamdata :))
Ingrid si Cristi 6 ani
Lorikay spune:
Am si eu o intrebare. Preturile astea mici (ex garsoniera care a scazut de la 80 la 40 mii euro ) sunt aflate de la persoane care au cumparat sau vandut sau sunt cele afisate la agentii imobiliare si cele de pe net? Pentru ca si noi, anul trecut cand am luat ap, gaseam numai anunturi cu ap 2 cam cf 1 in Militari sau Dr Taberei (aici ne interesau) in jur de 85-90 mii dar din 100 telefoane (numarate!!!!) nu am putut gasi nimic sub 100-110. Anunturile erau date doar ca sa suni si sa poata sa iti faca alte oferte.
ingridnen spune:
eu una am vazut anunturile astea in ziar sau pe net, la agentii imobiliare. E drept ca nu am sunat.... daca nu aveam vreo intentie serioasa..
Ingrid si Cristi 6 ani
grati.ela spune:
sunt in plin proces de scotocire a pietei dupa garsoniere si am vizionat deja gars cfI dec (35m2) la 38-40miiE. Blocurile sunt din 75 si au 4 etaje...la blocuri din 88-90 gars la 40m2 sunt intre 38miiE in zona Sebastian si 52miiE in Brancoveanu.
Intrebare intrebatoare: mai scad sau mai cresc?
de ce m-am lovit: proprietatile sunt evaluate acum mult sub piata (exp: gars sdec Vatra Luminoasa bloc din 68 evaluata la 24miiE)...indiferent cat poti lua pe baza salariului trebuie neaparat sa ai destui banuti aport propriu...
rory76 spune:
Pot eventual sa ramana pe loc, sa creasca nu cred...insa am auzit ca o sa mai scada la toamna iar preturile!
"sky is the limit!"
catrinik spune:
citat din mesajul lui Lorikay Am si eu o intrebare. Preturile astea mici (ex garsoniera care a scazut de la 80 la 40 mii euro ) sunt aflate de la persoane care au cumparat sau vandut sau sunt cele afisate la agentii imobiliare si cele de pe net? Pentru ca si noi, anul trecut cand am luat ap, gaseam numai anunturi cu ap 2 cam cf 1 in Militari sau Dr Taberei (aici ne interesau) in jur de 85-90 mii dar din 100 telefoane (numarate!!!!) nu am putut gasi nimic sub 100-110. Anunturile erau date doar ca sa suni si sa poata sa iti faca alte oferte. |
Eu am trecut prin pocesul de cumparare de 2 ori anii trecuti.
Si de fiecare data am gasit anunturile din ziare.
Ca printre anunturi erau si prostii si exagerari e adevarat.
Dar multe din anunturi sint reale.
catrinelteodoru spune:
citat din mesajul lui grati.ela de ce m-am lovit: proprietatile sunt evaluate acum mult sub piata (exp: gars sdec Vatra Luminoasa bloc din 68 evaluata la 24miiE)...indiferent cat poti lua pe baza salariului trebuie neaparat sa ai destui banuti aport propriu... |
grati.ela, aceasta este o evaluare in vederea unui credit, adica facuta de un evaluator agreat de banca? daca da, inseamna atunci ca bancile se asteapta sa scada preturile ...
grati.ela spune:
Catrinel,da...evaluatorul bancii era dar prin mai. in final noi am luat o gars pe bdul Sincai cu 40k euro fara a mai avea nevoie de credit ipotecar.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui catrinelteodoru aceasta este o evaluare in vederea unui credit, adica facuta de un evaluator agreat de banca? daca da, inseamna atunci ca bancile se asteapta sa scada preturile ... |
Bancile se mai uita si www.evz.ro/articole/detalii-articol/867506/Casele-in-Ruse-scad-la-300-de-euro-mp-/" target="_blank">prin vecini.