*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (212)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

L-am vazut pe Tudor cum a spart el pusculita sa-si cumpere kinder . Fata, ai grija sa nu bage banii in gurita ! Si Vlad se mai joaca cu banuti, are si el portofelul lui si ii mai insira si ii mai uita pe covor si mor! Mare grija!

Si am vazut-o pe Iulia ranjita rau, tati in miniatura! ce dulce e cu dintzosii aia mici!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

naty eu am facut 2 eco morfo la Chitescu!! e ff competenta, am citit mult pe forumuri despre ea pana am ales-o...nu e ff comunicativa(desi cu noi a fost exceptia, nu's de ce..), dar e foarte atenta la toate detaliile la eco...poate nu e chiar asa, stii cum e si cu ecografiile astea, realitatea si acuratetea..
am vazut Iulia, mai, ce ghidusa e, pew unde se strecoara!! ce tare e dintucul ala de jos, crescut si singur!
maria, am vazut haiosul de Tudor:))cate grade aveti voi, bre, in casa?..e taaaaare bine imbracat!

Sunt dooooooi dintiUita-te mai bine, se vede si cel de sus
GATA, acum CHIAR plec!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

bubu- imi imaginez cu i se balanganea putzica...
eu am oroare de bani marunti...si lucruri marunte...le tin departe de Andrei...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Citat:
citat din mesajul lui luny

naty eu am facut 2 eco morfo la Chitescu!! e ff competenta, am citit mult pe forumuri despre ea pana am ales-o...nu e ff comunicativa(desi cu noi a fost exceptia, nu's de ce..), dar e foarte atenta la toate detaliile la eco...poate nu e chiar asa, stii cum e si cu ecografiile astea, realitatea si acuratetea..
am vazut Iulia, mai, ce ghidusa e, pew unde se strecoara!! ce tare e dintucul ala de jos, crescut si singur!
maria, am vazut haiosul de Tudor:))cate grade aveti voi, bre, in casa?..e taaaaare bine imbracat!

Sunt dooooooi dintiUita-te mai bine, se vede si cel de sus
GATA, acum CHIAR plec!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

stiu, fataaa!! eu ziceam ca e luuuung cel de jos, si singur acolo, ca altceva nu vad, lasa-l p-ala de sus!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Naty, eu am vazut ca are doi hi, hi!

Da, Ramo, haios rau! iar cu lucrurile mici...noi avem o gramada, de la Vlad si trebuie sa vad cu ce se joaca, cum le strange etc. Dar l-am gasit de cateva ori cu chestii mici in gura , le plimba cu liba prin gura si i le-am scos

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Am pus si eu poze cu baietii mei, de-aici in colo
http://good-times.webshots.com/photo/2364435330102227597aVpvCO

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Intr-o zi, in gradina Raiului, Eva ii spune lui Dumnezeu:
- Doamne, am o problema! Stiu ca tu m-ai creat, mi-ai dat aceasta minunata gradina si acest sarpe hazliu, dar nu sunt fericita. Sunt singura si m-am saturat de mere.
- Eva, am o solutie la problema ta. Voi crea pentru tine barbatul si ti-l voi pune alaturi.
- O, Doamne, dar ce este barbatul?
- E o creatura ratata, facuta din greseli si cu multe trasaturi urate de caracter. O sa te minta, o sa te insele si o sa fie incredibil de vanitos. Iti va face viata un calvar. Dar va fi mai mare, mai puternic, mai iute si va avea placerea de a vana si de a ucide. Arata comic cand se excita, dar fiindca te-ai plans, il voi crea astfel incat sa-ti satisfaca
toate poftele. Toate. Va fi lipsit de umor si va iubi, mai mult decat orice altceva, luptele sau joaca cu mingea. Nu va avea nici prea multa minte, astfel ca va avea nevoie de sfatul tau pentru a gandi corect.
- Suna fantastic, zise Eva. Unde-i buba?
- Ei bine, il poti avea cu o singura conditie. Cum ti-am spus, e mandru, arogant si se admira tot timpul pe sine. Va trebui sa-l lasi sa creada ca el a fost primul creat. Nu uita, asta trebuie sa ramana micul nostru secret. Stii si tu, ca de la femeie la femeie...

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mai puiul meu doarme de la ora 16 si ceva ...are apropae 2ore ce o fi cu el...
bubu-f frumosi puiutzii taio...ce inotator ai tu acolo...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cam asa ne-a iesit placinta!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Naty ai o fetita foarte vesela A fost super tare poza in care s-a bagat in spatiul ala gol
Si mie mi s-a parut c-am vazut 2 dinti, da n-am fost sigura
De ieri am trecut si noi la vana, am scos definitiv cadita
Ca vb de ceza, eu am spus mai devreme ca tot la ceza as opta, numa ca de data asta doar cu inceput de travaliu, nu cu 8 ore k data trecuta

Poze Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput