*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (212)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Special pt. Lyvy
http://www.bucataras.ro/cartofi-frantuzesti/


Iar ma duc la nani...ieri n-am mai apucat...a dormit Stef doar juma de ora . Azi sper sa doarma mai mult sa apuc si eu . Azi-noapte am avut o nevralgie naspa, m-a durut maxilarul si dintii/maselele de pe partea stanga , am luat un nurofen si parca m-a mai lasat, dimineata am luat algocalmin...parca iar ma ia . Ce sa fac??

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Incet dar sigur ...am revenit! Ursul polar, ala care se tara, va mai amintiti de el? Ooookkk atunci, inseamna ca ma veti ierta pentru absenta de ieri Mai ales ca am si scutire
Milioane de catralioane de miliarde de multumiri pentru urarile de ieri si o multumire foarte speciala , mai gogonata si mai motata pentru Zoze care a scormonit si a gasit povestea nasterii de mi s-a zbarlit pielea si mi-au dat lacrimile...barem cand am citit postarea Teodorei in care va anunta ca " a nascut mama un baietel" n-am cuvinte sa va spun ce tremurici m-au apucat...ce-o fi fost Doamne si-n sufletelul ei atunci . Deci Zoze , pentru tine doamna
In rest, ce sa va spun ca inca nu mi-am revenit...m-am inhamat la treaba grea, am vrut sa fie perfect...a iesit cum am vrut, dar sunt obosita moarta. E a nu stiu cata oara in viata cand imi dau palme in gand ca fac asta, adica ruinez toate resursele de energie...sunt nervoasa...neglijez copilul...umplu casa de oameni...raman cu o tona de mancaruri de aruncat...si stau si ma gandesc ca proasta DE CE???...ca Vladutul meu nici nu stie ce zi a fost ieri, stie doar ca am cam lipsit de langa el, ca au venit o multime de oameni care l-au sacait, l-au pupat, i-au cantat de s-a speriat...ofof...macar o sa vada cand va fi mare ca ne-am straduit pentru el
Tortul a iesit exemplar chiar daca am avut niste emotii la asamblare , mi-au cam alunecat blaturile cand am taiat oblic (ca nu mi-a dat prin capatana sa le tai inainte ) ...crema a fost extraordinara ...Bubu nota 10, pana la urma a fost chiar cea de pe site ca era cea mai simpla si am mers pe mana ta ...inca o data si pentru reteta dar si pentru oferta de nerefuzat de a ma ajuta pe care mi-ai facut-o ...n-a fost sa fie de data asta, dar data viitoare sigur nu mai scapi
N-avem multe poze pentru ca am si filmat iar filmul e pe caseta si sper ca pana creste el mare sa fie copiat pe un CD dar astea putine pe care le avem , vi le arat cu drag si voua aici.


Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am facut American Pie, de fapt...iub! abia asteprt sa pap, acum am scos-o din cuprot!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)


Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mimo te iertam ca ai scutire mama ca altfel...f frumos tortul ...vine politia..nino nino... si imi pare rau ca esti obosita...uff ca sa-ti treaca..

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei


http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Sal'tare! Eu nu mai vreau sa ninga si nici iarna NU mai suport frigul si vremea urata!
Tuchi multa sanatate
Naty asa face si Diana, merge tinuta de manuta, se agata de premergator si merge impingandu-l sau pe marginea canapelei dar singura nooo. A avut cateva tentative s-o porneasca dar cred ca inca ii este frica.
Miky bine ai revenit. Si uite ca mai gasesc o mamica care are aceeasi pediatra cu mine. Eu una zic sa mergi pe mana ei pt ca e f buna tipa, de fiecare data cand am sunat-o s-o intreb ceva a fost prompta si-mi place ca nu se arunca la antibiotic.
Cat despre nastere eu tot pt cezariana as opta. Asta dupa ce am stat o noapte in sala de pretravaliu cu o tipa care a nascut natural si am vazut cam ce inseamna un travaliu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

buna fetele,
a fost doctora azi la noi. numai vesti proaste am.
alexia are si deficit de vitamina D, lipsa de calciu, rosu in gat.
ne-a dat oscilo de 2 ori pe zi, nurofen de 3 ori pe zi 5 ml, ergomeg de 3 ori pe zi 3.5 ml(cica nu e antibiotic), ketof sirop seara 4 ml, vit c 10 pic pe zi, calciu 10 zile si 10 picaturi de vigantol( deocamdata) asta pana sambata.daca nu-si revine pana atunci a zis sa-i dam antibiotic augmentin sirop.
iar la o sapt dupa ce se face bine tre sa-i fac analizele de un an. dar mai devreme putin . si s-ar putea sa-i dea si injectii pt deficit de VIT D.
deja am chinuit-o pe bebelina cu cate i-am dat. saracutza. e si ragusita putin, are si ochisorii rosii. se vede ca are o combinatie de viroza, ceva.
cel putin sunt multumita ca nu a mai facut febra .
i-am zis si doctorei de oua de prepelita si a zis s-ia dau cate 1 , de doua ori pe sapt. fiert si doar galbenusul. k de la 1 an pot sa-i dau o zi da una nu.
eu nu am facut niciodata supa cu galusti pt alexia. voi cum o faceti? bubu tu ziceai de supa cu galusti.
va multumesc la toate ca m-ati primit si m-ati ajutat cu sfaturile voastre!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimooo, ce masaaaa! Super tortu' cu girofar, super tare! Ma bucur tare ca a fost bun! Ati aburit copilu' cu sampanie, l-ai pus sa taie tort, l-am vazut cat de elegant a fost! Un scumpic!
Noi exersam cu Stef suflatul! Avem doua luni sa invete cum se sufla lumanarea Si face si el si mor de ras, cat de dulce e!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut montaj frumos cu Andrei, ce haios e cu toba lui!
m-ai spart, mimo, cu munculita ta!! arata super oricum! iar tortul reusit tare, soro, bravos!! mie nu mi-ar iesi in veci, sunt antitalent la mermelit detalii! Vladutul tare elegant si scump, la fel ca mami lui!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)


Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Off..blanka-Doamne ajuta sa fie bineAi grija de burtica,mama!

Raluca eu mai am 9 din cele 10
Tin pumnii stransi sa fie bine Ioanna si sa mergeti la party

Ninge si la noi mai serios.. Mihai ranjea tot-cred ca si-a amintit de zapada de la Ranca

Ariel cu pieptul inainte...la atac!! Si..sunt sigura ca gasesti destule momente in care sa te simti si copil!Sunt sigura!!
Maaama..m-ai terminat cu vestea-cum ca ar exista-superlativul superlativului Pai cum poa' sa existe mai teroare decat teroarea mea?!Vai curul meu!-Numai am curaj sa fac alti copii

Uite ca aparu Mimooo!! Sarutmana de !!
Bai lasa-ma ca eu cand am gasit mesajul Teodorei am tras o runda de Ce emotii trebuia sa aiba si ea-sufletica mamei
Sarbatoritul e un Domn,l-ati cam stresat,dar sunt sigura ca v-a iertat! Nino,nino,nino-e criminala-iar generatiile de barbatei..grozavi!!Bunelul rules Ai baiat mare,mami!!Sa-ti traiasca fericit si vesel-suta!!

Plecam si noi la ling-ling! Pupicei tuturor!



Ela,mami de sufletel blond!!
Am pornit pe drumul vietii!! (26.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Olgutz, vazui stirea, in niciun caz nu era al meu barbat, dealtfel a si ras de ala care zicea ca prin coplata se vor desfiinta spagile
Mimoooo...ce de mancare buna...ce baiat mare si dragut...ce tort fain...si ce mami fericita si radioasa si eleganta (pantofii si pantalonii erau bestiali )
Cu ROR-ul...ufff...daca-l refuz va trebui sa schimb si pediatrul (care a zis clar ca nu-mi mai calca in casa daca refuz vaccinarea) si nu o mai pot da nici la cresa privata. Acuma, sincer, eu nu ma tem cel mai tare de complicatii, care sunt ff rare si in fond mai rare cu mult decat boala in sine...pe mine ma deranjeaza mult 2 chestii: 1)-CEL MAI IMPORTANT: ideea ca, in general, copiii de azi sunt vaccinati contra a prea multe boli si s-ar putea sa vina o vreme in care sa descoperim ca in spatele exploziei de boli autoimune si cancere pe care o traim sa stea tocmai aceasta politica medicala. Ei, bine, INTRE aceste vaccinari, cu toate tragicele exceptii, rujeola, rubeola si oreionul NU SUNT BOLI MORTALE!!! Si nici sechele nu lasa de regula. 2) Am toate motivele sa ma indoiesc de eficienta pe termen lung...uitati cata rubeola e in tara...eu insami am fost vaccinata anti-rujeolic cand eram mica si am facut apoi boala. Dar, cu toate astea, nu stiu/nu cred ca voi avea puterea sa semnez ca refuz...pt moment am cerut amanarea, inclusiv a Infanrixului.
Luny, ficat+conopida (dar nu stiu daca e antidiareic; tu da-i Biotics acum, ca asta conteaza, sub antibiotic oricum iti va face scaun mai moale cateva zile)
Bubu, stii ce am inventat eu aseara? Piept de pui la tigaie cu ananas si sos de iaurt cu lamaie si menta A iesit super.
Si acum pozele promise ieri

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput